Hairclips

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ingen varer fået. Jeg tror ikke at der er nogen der får deres varer herfra. Havde jeg læst Trustpilot havde jeg ikke handlet hos Hairclips.dk. Det plejer jeg.ellers altid at gøre,man sk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hairclips.dk tager mod bestilling og du får en bekræftigelse på mail, men varen dukker aldrig op. Firmaet svarer ikke på mail og telefonnummeret virker ikke. Hold jer langt, langt, langt væk.

1. Hair Product Store

Information provided by various external sources

Hair extensions - hair clips i bedste kvalitet og til bedste pris

Svindel hjemmeside

Jeg har ingen varer fået.
Jeg tror ikke at der er nogen der får deres varer herfra.
Havde jeg læst Trustpilot havde jeg ikke handlet hos Hairclips.dk.
Det plejer jeg.ellers altid at gøre,man skal jo være vågen i disse tider.
Nå men pengene er spildt,heldigvis ikke så mange.

June 25, 2015

Hold jer langt væk!

June 4, 2015

Penge trukket ingen varer

Bestilte mine varer d. 20 maj. Og har endnu ikke modtaget det og nu er der snart gået 10 dage. De skriver lev. 1-3 dage!!!! . Men de har trukket pengene :-(. Øv at jeg ikke lige tjekkede trustpilot før jeg bestilte.

May 27, 2015

Useriøs forretning

Jeg modtog aldrig min vare som jeg bestilte 30/11-14. Hairclips forsikrer mig om, at pengene vil blive refunderet og overført til min konto hurtigst muligt. Trods adskillige henvendelser til Hairclips.dk har jeg d.d. fortsat ikke modtaget mine penge

May 18, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Har ikke modtaget det bestilte.

Desværre tjekkede jeg ikke trustpilot inden køb.

Modtog ikke noget og rykkede. De lovede at sende en ny pakke.

Har stadig ikke modtaget noget.

Kan ikke anbefale at handle her.

March 11, 2015

Hold jer fra dem....

Jeg bestilte for en måned siden nogle extensionsprøver, og de er endnu ikke dukket op. Pengene er trukket og de svarer ikke på mails, tlf eksistere ikke, de svarer ikke på facebook....jamen så kan man jo ikke gøre mere?! 😡
Jeg ville ønske jeg havde tjekket dem på trustpilot inden jeg bestilte, heldigvis bestilte jeg for et beskedent beløb, men det er stadig super irriterende og dårlig stil.

February 12, 2015

Burde få ingen stjerner

Den eneste grund til at den får en stjerne er fordi man ikke kan give nul. Jeg bestilte mit produkt i starten af december 2014 og nu er vi ved at nærme os juleferien. Jeg har prøvet at ringe til det oplyste nummer, men nummeret er ikke eksisterende, derudover har jeg sendt mange mails, men intet hørt, det har dog været så søde at tage de 211 kr fra min konto.
Meget skuffet.

December 18, 2014

Hold jer væk!!

Bestilte nået hår som ikke var det rigtige sendte det tilbage med track og trace og ved de har modtaget det men har aldrig fået mine penge.. Deres nr. De oplyser er ikke det rigtige. Har skrevet mange gange på deres Facebook men de svare ikke og opslaget bliver slettet.
Det var engang et godt firma men så skiftede de desværre ejer 😟

November 16, 2014

meget skuffende

Jeg har for 14 dage siden bestilt extensions hos hair clips og de er stadig ikke kommet frem selv om jeg har skrevet mails og ringet og endda kontaktet dem over facebook. Jeg har ikke en gang modtaget en ordre bekræftelse men de har trukket pengene. Jeg valgte at købe hos dem da jeg tidligere har bestilt hos dem for ca 1 år siden og dagen efter bestilling modtog jeg varen. Meget skuffende da jeg har brugt 500 kr på ingen ting ! Vil ikke anbefale dem til andre

May 12, 2014
Rated 1 out of 5 stars

JEG MODTOG ALDRIG VARERNE !!!

Pengene blev trukket 30-1-2014, men jeg har stadig ikke modtaget varerne 10-2-2014. Jeg har også prøvet at returnere varer, hvor jeg aldrig fik pengene retur. Og en gang manglede der en varer i pakken, selv om jeg havde betalt..... MYSTISK, MYSTISK......

February 10, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Fup er det, der kommer nærmest

Har for længst bestilt og betalt, men ingen vare er modtaget. De svarer heller ikke på mail. Hold fingerne væk fra dem!!!!!!!!!
Et godt råd vil være: Køb kun en vare, hvor det giver mening at få den sendt som pakke med T&T, så kan pakken spores hele vejen. Herunder også afsendelsen.

January 13, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Pengene trukket men modtog aldrig mine varer

1 uge efter jeg havde afgivet min bestilling og pengene var trukket på min konto, kontaktede jeg firmaet, da jeg endnu ikke havde modtaget min varer. Jeg fik ingen respons på min mail og forsøgte igen aftenen efter både via mail med det samme resultat. Har også forsøgt at komme i kontakt med firmaet via telefon flere gange, men den bliver aldrig taget. Kan kun fraråde at man benytter denne hjemmeside! Meget meget uprofessionelt og en servicegrad = 0!

June 30, 2013
Rated 4 out of 5 stars

fint

Jeg bestilte hair extensions i sidste uge, jeg må indrømme jeg var nervøs for, at de ikke dukkede op, da jeg ikke modtog nogen ordrebekræftelse eller lignende og jeg blot kunne se, at pengene var trukket. Jeg kontaktede endda Hairclips.dk både pr. email og telefon - uden svar..

Så her for 5 minutter siden bankede det må døren, det var posten der kom med pakken fra hairclips.dk, og jeg kan kun sige at det hår jeg modtog er super lækkert rigtig god kvalitet.

Alt i alt var det ventetiden - og en smule bekymring værd!

June 24, 2013

ØV oplevelse

Venter stadig efter 4 dage på en pakke. Har ordrebekræftelse, men ingen varer. Har skrevet to mails og ringet utallige gange. Ingen svar og ingen respons. Virkelig uprofessionelt.

June 21, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, fantastisk service & lækker kvalitet

Jeg har købt en trense af farven #60 i 40cm til 450,-
Håret kom dagen efter - hurtig levering.

Jeg vil sige at til jer der er vant til at bruge farve #60, så er denne farve ikke lige så lys som alle andre farve #60 er. Den her er mere en #613. Den passer dog fint til det hår jeg har (affarvet) så jeg kan ikke klage.

Jeg tager håret i i morgen og så vil jeg vende her tilbage efter nogle dage med en anmeldelse af kvaliteten. Indtil videre virker den dog til at være helt i orden.

November 2, 2011

Det fungerer bare!

Jeg er normalt ikke til extenstions, men blev straks forelsket i deres lilla extensions. Jeg var i tvivl om hvorvidt det ville kunne bruges og hvordan det ville klæde mit hår. Jeg skrev til Hairclips.dk pr. mail og jeg fik brugbart svar næste dag.

Nogle dage efter bestilte jeg mine extensions. Jeg fik en mail med oplysninger, så jeg konstant kunne følge min varer.
Jeg fik min pakke 3 dage efter bestilling, den er forsvarligt pakket ind og ligner dét på billedet.

Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale denne side.

February 16, 2011

Fantastisk..

Jeg bestilte extensions fredag den 19 november, lørdag den 20 november havde jeg dem i min postkasse. Se dét er hvad jeg kalder hurtig levering..

Derudover var de pakket forsvarligt, plus at kvaliteten er helt fin, til trods for at det ikke er ægte hår!

Jeg vil bestemt gerne anbefale hairclips.dk til andre! :)

November 20, 2010

Hurtig tilbagemelding

Jeg bestilte extensions af 2 omgange. Første gang kom ordrebekræftelsen på mail med det samme. Anden gang skete der ikke noget, men jeg skrev til Hairclips pr. mail og fik omgående svar. Begge gange var varen i postkassen 2 dage efter bestilling.

February 21, 2010

Take a closer look