Herlev Hair Design Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde læst gode anmeldelser og skulle finde en ny frisør, da min tidligere frisør er flyttet for langt væk. Dårligt valg. Fra jeg kom til jeg gik var der gået 25 min. og jeg fik både vasket hår... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er igennem mange år kommet hos Mia i Salon Hair Design, Herlev Bygade. Jeg er blevet klippet, har fået farvet hovedbunden, har fået vokset og trimmet øjenbryn og har fået lavet permanent øjen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hair design kan jeg stærkt anbefale. Den bedste frisør jeg jeg oplevet. De er super søde og servicemindet i salonen. Jeg fik lavet striber og klippet liv i mit lange hår og farvet øjenbryn. Blevet r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Køre gerne fra Allerød til Herlev for at få ordnet hår, bryn og vipper hos Mia👍har også fået lavet eyeliner behandling og Japansk facelifting. Det er altid en kompetent og dejlig oplevelse og føler... See more

Company details

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Alt for kort hår og dårlig service.

Jeg kom ind for at få klippet hår, men forlod stedet med en meget kortere længde end aftalt. Hele oplevelsen føltes som om den ikke kunne gå hurtigt nok. Inden jeg blev klippet prøvede medarbejderne at overtale mig til ikke at klippe det kort. Alt i alt, rigtig dårlig oplevelse.

Svar på frisørens svar:
Jeg bad om at få det klippet til midt på halsen når det var tørt. Lige nu går det til lidt under ørene, og kan dårligt nok blive kortere, uden at være en korthårs frisure. Det var ikke det jeg bad om.

March 17, 2022

Hej Smilla
Jeg har klippet dit hår længere ind du ønsker det.

Jeg kan anbefale frisør Mia, Hair Design

Jeg kan anbefale frisør Mia, Hair Design, Herlev.
Der bliver lyttet til min ønsker og de bliver efterlevet, f.eks. om ikke for kort pandehår osv.
Der bliver ikke sjusket med klipning eller farvet striber. Hun er utrolig god til at disponere tiden, jeg kan ikke mindes jeg har siddet og ventet og jeg er kommet der i en del år.
Meget rimelige priser.
Jeg er meget tilfreds.
Britta Pettersson

August 27, 2020

Super godt!

Har været ved hair design tre gange nu - en gang til længere hår og to gange til korthårs klip + en gang farvning. Har kun gode ting at sige om stedet, ejeren og det resultat jeg har fået hver gang. Jeg kommer helt sikkert igen :)

April 16, 2018

Tusind tak Andea :)

Forfærdelig frisør

Forfærdelig frisør. Er blevet klippet der 3 gange, og de to gange var jeg ok tilfreds.
Blev så klippet i går, og resultatet er slet, slet ikke som vi aftalte.
Alt for kort og klippet i etager, som jeg havde sagt flere gange, jeg ikke ville have.
Glæder mig til mit hår vokser ud igen. Kommer der aldrig mere!
Hun klippede heller ikke med en saks men brugte en frisør kniv. Hold Jer væk herfra.

April 5, 2018

Hej Lone
Det kommer helt bag på mig, at du skriver det opslag, du har altid givet udtryk for at du er fuld tilfreds med dit besøg i salonen.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde en løsningen sammen.
Glæde mig til at se dig.
Mvh Mia

Prisfusk

Min datter har lige været der blive klippet. Hun får oplyst, at det kostede 300,- at blive klippet. Da hun så er færdig bliver det pludselig 350,- fordi hun har glattet og puttet produkter i hendes hår. Oplys dog det fra start af, når der kommer en pige på 15 år ind i butikken.

March 5, 2018

Hej Janni
Jeg er ked af du har den oplevelse. Jeg husker din datter var glad da hun forlod Hair Design. Nu skal du få det fra min side – for der er objektivt den perception vi selv opfatter – og det er nødvendigvis ikke hele sandheden. Din datter fik en klipning som udgangspunkt. Det koster 300 kr. Da behandlingen var færdig bad din datter om ikke hun kunne få glattet sit hår, fordi hun skulle i byen. Altså en behandling ud over klipning. Det koster normalt 150 kr. ekstra. Din datter fik det til kun 50 kr. fordi din søn er en meget tilfreds kunde hos Hair Design.
Jeg håber du vil korrigere dels overskrift og stjerner til en niveau der fortæller om kvaliteten af klipning og glatning og lader andre irrelevante følelser ude.
På forhånd tak!

Take a closer look