Haringboer Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer snelle en correcte levering. Goed en verzorgd verpakt. En een absoluut lust voor het oog. Prachtig set haringen en een mooie stijlvolle (groene)hamer van Campgoat. Dank je wel Reinier

Rated 5 out of 5 stars

Wat een prachtige set haringen kwamen er vandaag binnen. Een waar kunstwerk. Licht, want van aluminium. Rood, makkelijk te vinden, en niet met je tenen ertegen. Er zitten peg-pull dingetjes aan, waarm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... See more

Rated 4 out of 5 stars

Heb de helft Haringboer-, de helft Hillebergsneeuwharingen gekocht, pas na voldoende gebruik kan ik ze beoordelen dus enquete vlak na aanschaf heeft geen zin. Edit 4.3.2024: een week gebruikt in Zwe... See more

Company details

1. Camping Store

Written by the company

⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Prima communicatie

Prima communicatie, snelle levering, en nog eens mooi verpakt in een haringzak. Voorbeeldig!

March 12, 2021

Reply from Haringboer

Hallo Jeroen, bedankt voor je mooie review, doet me goed te zien dat er weer iemand blij is met zijn bestelling! Geniet van het kamperen met deze mooie haringen!

Duidelijke website

Duidelijke website, snel en netjes geleverd.

March 3, 2021

Reply from Haringboer

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden! We blijven ons best doen voor de optimale ervaring. Geniet van het setje haringen en natuurlijk van het kamperen ermee!

Rated 4 out of 5 stars

23cm aluminium y-haringen

Super mooi en degelijk materiaal.
Na overleg met Renier voor deze haringen gegaan, snel en deskundig. Mooi product met bijpassende opberg zak.

February 26, 2021

Reply from Haringboer

Altijd bereid te helpen de juiste keuze te maken, blij te horen dat dat gewaardeerd wordt! Geniet van het kamperen met je setje pracht-exemplaren!

Topkwaliteit

Topkwaliteit, vlotte afhandeling en value for money!

January 21, 2021

Reply from Haringboer

Bedankt weer Michael, altijd goed om te zien dat er klanten zijn die keer op keer terug komen om de eigen collectie uit te breiden! Nog steeds heel veel kampeerplezier toegewenst!

Kampeerliefhebbers opgelet

Kampeerliefhebbers opgelet! Als je van goede materialen en liefde voor het vak houdt, moet je de haringen van de Haringboer hebben. Een feest voor het oog, en nog in een prachtige (katoenen, zoals het hoort!) zak geleverd ook. Bravo!

December 31, 2020

Reply from Haringboer

Heel erg bedankt voor je mooie review Aty! Ik wens je heel erg veel kampeerplezier toe met je prachtige set tentharingen!

Rated 5 out of 5 stars

De tentharing die onderscheidend is

De tentharing waar je alle mede kampeerders graag positief over wil vertellen, de sterkste en duurzaamste ooit!
Communicatie met Haringboer is ook 5 sterren waard, je wordt perfect op de hoogte gehouden betreft de status van je bestelling.

December 26, 2020

Reply from Haringboer

Goed om te horen Ronald, ik wordt er blij van om te horen dat mede-kampeerders blij zijn met de tentharingen van Haringboer! Alvast veel kampeerplezier toegewenst!

Bijna te mooi

Bijna te mooi . . .
om in de grond te slaan.
Ze zijn niet goedkoop, maar daar is de kwaliteit ook naar.
Top!

December 16, 2020

Reply from Haringboer

Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! Geniet van je setje prachtige tentharingen!

Geweldige haringen!!

Geweldige haringen, prachtige uitvoering.
Makkelijk besteld en snel verzonden.
Ook een ontzettend mooie opbergzak.
Kortom TOP!

December 4, 2020

Reply from Haringboer

Wat een super enthousiaste review, heel fijn om te horen! Geniet van het kamperen met deze tentharingen in prachtige haringzak 😉

Topbedrijfje dit

Topbedrijfje dit! Duurzaam, goed ontworpen producten en snelle service. Ga zo door

October 13, 2020

Reply from Haringboer

Heel erg bedankt voor het compliment! Geniet van het kamperen met je tentharingen!

Rated 5 out of 5 stars

Webshop zoals een webshop bedoeld is!

Snel geleverd, goede informatie, goed product (hoewel nog niet in het wild geprobeerd)

September 7, 2020

Reply from Haringboer

Nou, ook die wildervaring komt wel goed 😉 Heel veel kampeerplezier in ieder geval!

Rated 5 out of 5 stars

Haringboer is een van die kleine juweeltjes tussen alle webwinkels

Haringboer is een van die kleine juweeltjes tussen alle webwinkels op het internet. Een heel klein aanbod maar wel van echte kwaliteit en met aandacht ontworpen en uitgevoerd. Ben je op zoek naar haringen voor je nieuwe tent, heb je de oude haringen weer kromgeslagen, ga je de sneeuw in of moet het allemaal nog lichter; hier ben je op het goede adres. Tweede aankoop in enkele jaren en echt tevreden over de kwaliteit en levering.

August 25, 2020

Reply from Haringboer

Wow, wat een mooie feedback, ik ben blij dat het zo ervaren wordt! Wederom heel veel plezier met je haringen en wie weet tot ziens in de webshop 😉

Top!!

Top!!
Het voelt we je een beetje raar dat bij het bestellen van meerdere setjes, je voor je gevoel steeds opnieuw bezorg kosten betaald..

August 25, 2020

Reply from Haringboer

Hallo Remko, bedankt voor je feedback en fijn dat je de bestelde producten top vindt!
Ik heb er bewust voor gekozen de verzendkosten onderdeel te laten zijn van de prijs, dat houdt het lekker overzichtelijk, wat je ziet is wat je betaald. Ik snap wel dat het kan voelen alsof je elke keer verzendkosten betaald maar het is eerder zo dat mijn marge gewoon kleiner is wanneer er maar 1 product wordt besteld (maar net hoe je het bekijkt 😉)

snel

snelle en correcte levering

August 23, 2020

Reply from Haringboer

Bedankt Sam, ik doe mijn uiterste best om de producten zo snel mogelijk te versturen, fijn dat het wordt gewaardeerd. Heel veel kampeerplezier toegewenst in ieder geval!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, eerste indruk, prima kwaliteit (nog niet getest)

July 30, 2020

Reply from Haringboer

Bedankt voor het compliment Hidde, en succes met testen, geniet ervan! 😉

Haringen besteld

Haringen besteld, zien er mooi uit en zin super praktisch! Bestelling snel bezorgd, prachtig zakje bij de haringen.

July 20, 2020

Reply from Haringboer

Bedankt voor het compliment Sietse, hier doe ik het voor 😉! Heel veel kampeerplezier toegewenst!

Supersnelle service en de Twistharingen zijn boven verwachting 👍

Ik had op zeer korte termijn goed advies en goede haringen nodig.
Haringboer had beiden.
De Twistharingen stellen zeker niet teleur en de Service van Reinier was top!

July 6, 2020

Reply from Haringboer

Ha Hans, wat een mooie feedback, goed om te horen dat mijn hulp gewaardeerd wordt! Succes met de haringen en geniet nog jaren van deze mooie set haringen!

Prima

Goed, uitgebreid en vriendelijk advies, mooi spul en snelle service!

June 28, 2020

Reply from Haringboer

Bedankt voor het compliment, fijn dat het gewaardeerd wordt! Geniet van het kamperen!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering van correct product.

June 27, 2020

Reply from Haringboer

Ha Mark, bedankt voor je bericht, fijn dat je er blij mee bent, hoop dat je veel kampeerplezier gaat beleven met je setje tentharingen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look