Hartog Dakkapellen Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onze zolder verbouwd met een grote kader dakkapel van Hartog dakkapellen. Van begin tot eind een fijne ervaring. Carlo bedankt voor het prettige contact. Julian en Diederik bedankt voor het topwerk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een aantal geleden hebben ze eerst 4 grote velux dakramen gemonteerd aan de voorzijde en vandaag een dakkapel van 6 meter breed aan de achterzijde. Wat een verschil in ruimte en licht zeg! D... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hartog dakkapellen heeft een prachtige dakkapel bij mij geplaatst van 4,5 meter. Ik ben vanaf het begin tot het eind super geholpen, ook om een perfecte kozijn verdeling te maken. Super meedenkend bed... See more

Rated 4 out of 5 stars

Een eerlijke en duidelijke communicatie vanaf het begin. Ze hebben geleverd wat ze hadden beloofd binnen de afgesproken tijd. Heel blij met het eindresultaat, zou dit bedrijf zeker aanraden.

Company details

1. Construction Company

Written by the company

Waarom kiezen voor Hartog Dakkapellen? Klanten op de eerste plaats: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw dakkapel perfect aansluit bij uw verwachtingen. Kwaliteit gegarandeerd: Wij staan volledig achter ons product. Daarom bieden wij u maar liefst 15 jaar garantie op al onze dakkapellen. U kunt met een gerust hart genieten van uw nieuwe ruimte. Betaalbare luxe: Een dakkapel hoeft niet duur te zijn om van de beste kwaliteit te zijn. Wij combineren vakmanschap met betaalbaarheid, zodat u het beste krijgt zonder teveel te betalen. Kies voor Hartog Dakkapellen en ervaar de perfecte combinatie van klantgerichtheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Toppers!

Carlo bedankt voor het prettige contact. Julian en Diederik bedankt voor het topwerk wat jullie hier in twee dagen geleverd hebben.

January 20, 2026

Helemaal top

Vanaf de offerte tot het advies en inmeten was het voor ons erg prettig en heeft ons doen besluiten om voor Hartog Dakkapellen te kiezen. De plaatsing zou eigenlijk op 6-1-26 plaatsvinden maar door het vele sneeuw dat op de daken lag ben ik netjes geïnformeerd dat dit helaas niet kon plaatsvinden en dat er spoedig een nieuwe datum zou komen.
Nu een week later is mijn dakkapel geplaatst door twee vakkundige maar vooral aardige gasten. Het is erg netjes geplaatst en helemaal naar wens. De monteurs hebben goed meegedacht tegen het aanlopen van bepaalde situaties en hebben hierin goed advies gegeven. Ik als leek zou hier anders in gehandeld hebben omdat ik hier geen kennis over beschik. Goed dat de monteurs dit dus wel hebben en mij een ander advies hebben gegeven als dat ik eigenlijk wilde.

Dus mijn conclusie: Van A tot Z vriendelijk en goed geholpen door Hartog Dakkapellen. Ik zou een ieder adviseren om hier je dakkapel aan te schaffen.

Bedankt heren van Hartog Dakkapellen.

January 13, 2026

Grote dakkapel en 4 grote dakramen

Wat een verschil in ruimte en licht zeg!

De jongens hebben super hard gewerkt, waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Daarbij alles netjes achter gelaten zoals het hoort.

Al met al, meer dan tevreden!

November 26, 2025

Zeer tevreden!

Van begin tot einde goede communicatie, en uiteindelijk een prachtig dakkapel op ons huis geplaatst.

October 6, 2025

Meesterwerk

Erg fijne samenwerking gehad met de heren van Hartog Dakkapelen!

In maart hebben wij zowel aan de voor- als achterzijde van ons huis een dakkapel laten plaatsen, en het resultaat mag er zijn — het ziet er echt top uit.

Het hele proces is uitstekend verlopen: van het aanvragen van de offerte en het ontvangen van de 3D-tekeningen tot de vergunningsaanvraag bij de gemeente, en uiteindelijk de plaatsing en afwerking. Alles verliep soepel en professioneel.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan! Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ik wens de heren van Hartog Dakkapelen veel succes en ben ervan overtuigd dat ze nog veel meer klanten blij gaan maken met hun vakwerk!

March 13, 2025

Zeker een aanrader

Ongeveer twee weken geleden is er bij ons een dakkapel geplaatst en hier zijn we ontzettend blij mee. Hij ziet er mooi uit en de jongens die hem geplaatst hebben, hebben heel hard gewerkt ondanks de warmte. Het resultaat mag er wezen. Flinke ruimte erbij gekregen. We zijn ook van het begin tot het eind goed geholpen en geadviseerd. Zeker omdat er een stalen constructie nodig was in ons geval.

June 18, 2025

TOP!

Wij zijn heel tevreden met onze dakkapel! Van tevoren veel en fijn contact gehad met de adviseurs. Wij kregen ook goed advies om de dakkapel iets groter te plaatsen voor een ideaal resultaat. Wij zijn blij dat hun zo mee gedacht hebben en zijn hier heel blij mee. De monteurs zijn ook heel vriendelijk en je merkt bijna niet dat er iemand aan het werk is. Complimenten en ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. Prijs kwaliteit is tevens top!

June 26, 2025

Top bedrijf!!

Zeer tevreden met de advies, service en kwaliteit van Hartog Dakkapellen!! Vanaf het huisbezoek en inmeten direct een goed gevoel. Alles was verwerkt in een overzichtelijke offerte en vergunningsaanvraag en tekenwerk is direct opgepakt. Plaatsing van het dakkapel kon al binnen 8 weken en is door de mannen vakkundig uitgevoerd!
Kortom erg tevreden en kan iedereen Hartog Dakkapellen aanbevelen!

May 7, 2025

Fantastisch bedrijf!

Fantastisch bedrijf! We hebben bij Hartog een dakkapel besteld en wat een prachtige dakkapel hebben ze geleverd. Carlo is bij ons thuis geweest, hele fijne adviseur. Via de mail hebben we wat contact gehad over de uitvoering en gisteren is de dakkapel geleverd. Zinken buitenkant, elektrisch rolluik in het boeideel weggewerkt, hardhouten kozijnen met inzethorren en lood als aansluiting op het dak. Een prachtige combinatie van modern en landelijk. Ik ben ook heel tevreden dat Hartog de maat naar de maximale toegestane maat heeft veranderd 175x440 en de kleur van het rolluik RAL 7021 past ook heel goed bij de kleur van het zink. Vakwerk en ze hebben het keurig opgeleverd. Chapeau!

June 25, 2025

Zeer tevreden

De communicatie verliep vlot: ze reageerden snel en waren altijd beschikbaar voor vragen. Het team was vriendelijk, werkte netjes en professioneel. De werkplek werd schoon en netjes achtergelaten — al het afval en materiaal is opgeruimd. Echt een aanrader!

June 6, 2025

Heel tevreden

Super vriendelijk personeel, de communicatie vooraf liep soepel. Het plaatsen van de dakkapel ging vlot en alles werd netjes afgewerkt en opgeruimd!

May 31, 2025

Top werk

Hardwerkende mannen, die meedenken, vakkundig, netjes en vriendelijk zijn. Super blij met ons nieuwe dakkapel een meerwaarde voor ons huis! Dank je wel mannen, top werk geleverd!

March 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met de grote dakkapel die…

Zeer tevreden met de grote dakkapel die bij ons is geplaatst door Hartog Dakkapellen.
Alles was goed geregeld, van offerte aanvraag tot aan de levering en plaatsing.
Verder is de afwerking netjes en professioneel uitgevoerd. Ik ben zelf bouwkundig ingenieur en ik heb met veel interesse en bewondering meegkeken. Hierbij van harte aanbevolen.

February 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik zou willen dat ik meer dak had om ‘te dakkapellen’

Na een zoektocht naar de, voor ons, juiste partij voor een dakkapel kwam Hartog op een short-list. Voors en tegens afgewogen, advies van een bevriende aannemer gevraagd (ja, die kon m ook maken, nee niet in 1 dag) en gezamenlijk kwamen we bij Hartog uit.

Na nog een aantal mails heen en weer kwam de definitieve offerte, die hebben we akkoord gegeven. Werd daarna nog een keer gebeld, en toen werd er een datum voorstel gedaan.
Alles klopte. Er werd ingemeten. Nog een keer omdat de installateur vermoedde dat zijn graden meter niet geijkt was toen hij bij ons kwam meten - better safe than sorry.
De dag voor installatie nog telefonisch contact gehad en,.. toen was daar dé dag van installeren.
Mannen waren keurig op tijd en zeer vriendelijk, beleefd en voorkomend. Ik ga het niet avonturen om hun namen te noemen omdat de ene zo’n mooie bijzondere naam had dat ik bang ben het verkeerd te spellen. Maar, top mannen.
Toen de installatie klaar was is alles zeer netjes opgeruimd en achtergelaten. Ze hebben nog net niet gestofzuigd, maar verder was het erg netjes.
Het is dat je op een gegeven moment geen dak meer over hebt, anders zou ik een volgende dakkapel zéker door Hartog laten plaatsen. Echt een aanrader!
Bedankt mannen!!

January 30, 2025

Topwerk afgeleverd.

Netjes geholpen vanaf het eerste moment, goed geadviseerd gedurende het project en zeer tevreden met het eindresultaat.

January 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende ervaring met Hartogs…

Uitstekende ervaring met Hartogs Dakkapellen!
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Hartogs Dakkapellen. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Het team denkt echt met je mee!

Het dakkapel is prachtig en mooi afgewerkt. Daarnaast waren de monteurs niet alleen vakbekwaam, maar ook vriendelijk en prettig in de omgang.

Kortom: geweldige service, duidelijke communicatie en een prachtig resultaat. Ik raad Hartogs Dakkapellen absoluut aan!

January 9, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look