Anden gang vi handler cv hos Holbæk CaravanCenter. Til at snakke med, altid klar til en god handel, får svar på spørgsmål. Er også kommet hvert år til fugt test, bliver klaret til aftalt tid som reg... See more
See what reviewers are saying
Altid god , imødekommende og kompetent behandling (Tobias) alt lev. til tiden som aftalt. Og altid gode svar på spørgsmål. Dorthe & Carsten 😊
Een stjerne, fordi man SKAL vælge mindst een. Skal i bruge jeres sparepenge på køb af en fabriksny campingvogn i håb at blive glade campister - så hold jer LANGT væk fra HOLBÆK CARAVAN. Dette er... See more
Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!! Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt At manualen var fel, der tillverkaren skrev At en kran skulle vara o... See more
Information provided by various external sources
Holbæk CaravanCenter. Vi har alt til camping og fritid.
Denmark
- www.hbcc.dk
Ny campingvogn
God camping forhandler.
Er også kommet hvert år til fugt test, bliver klaret til aftalt tid som regel uden ventetid.
Selv om vi har lidt langt derned så kommer vi helt sikkert forbi hvis vi skal have en anden cv
Gasol som icke virkade
Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!!
Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt
At manualen var fel, der tillverkaren skrev
At en kran skulle vara oppad men det visede
Sig at den skulle vare vinkelrett!
Tak vare Rasmus kan hvor rejse fortette
I det skönne Danmark!
Super service. I har imponerende nok altid lige den dims på lager vi har ødelagt på campingvognen. barduner, vandhane, gardindimser.... Og i dag manglede vi et tagvindue. Høflig betjening. Selv min knægt (ham med det grønne hår) sagde at der vil han gerne gå ind igen og han kan ellers ikke lide at komme i butikker.
Ham og far fik hurtigt installeret tagvinduet. Og vi er nu klar til ferie.
Ubehøvlet og arrogant betjening
Ubehøvlet og arrogant betjening. Oplevede både selv at blive talt ned til og andre kunder.

Reply from Holbæk CaravanCenter
Danmarks bedste service
Vores første køb hos HBCC. Preben er en særdeles behagelig og troværdig indehaver/sælger, vores køb gik meget fint, Preben svarede meget kompetent på alle vores spørgsmål, og der var mange.
Vognen blev leveret på aftalt tid og sted, vognen skulle køres fra Holbæk Caravan Center, til Odsherred også en meget fin service her.
Her sidder vi og nyder vores Adria Adora 613 ut model 2018, men nu er gode råd dyre, det sjasker ned og vores vindue i soveværelset er utæt, regnen løber ind og gulvet er plader vådt, kl er 08.50 jeg ringer til HBCC, de åbner først kl 10.
Da kl er 10.00 sharp ringer jeg og får fat i en meget sød medarbejder der straks vil få fat i Preben og bede ham om at ringe, nu ved jeg han er en travl mand, så jeg kører til HBCC.
Her snakker jeg med Preben, som straks sender Daniel afsted får at kigge på omfanget.
Daniel ankommer 10 min efter jeg selv er ankommet til campingpladsen, han finder en forsegling i vinduet der har trukket sig.
Han gennemgår samtlige vinduer på vognen, og giver dem ny forsegling.
Alt dette laver Daniel i p_s hamrende regnvejr, det er ikke bare service, det er lang over niveau.
Jeg kan kun give 5 🌟 og mine varmeste anbefalinger til alle der ønsker at handle campingvogn ny som brugt.
Jeppe
Branchens bedste butik og personale.
Vi har lige købt vores 3. Campingvogn, men det er første gang vi har handlet hos hcc. (tidl. 2 andre forhandlere)
Det er uden sammenligning den bedste oplevelse vi har haft hos en camping forhandler.
Der var styr på aftaler og detaljer og man blev altid mødt af hjælpsomt personale, når der var spørgsmål.
Efter vi var kommet hjem havde vi glemt en ting som straks blev eftersendt til levering dagen efter.
Jeg kan kun anbefale alle at handle her.
Stor tak til Holbæk Caravan
Stor tak til Holbæk Caravan. Hurtig og præcis rep af vores køleskab. Fast pris der holdt 😊 Vi har nu kørt i over 30 graders varme og er lige nu i Nord Norge i 0 grader og køleskabet fungerer bare bedre end nogensinde i vores 11 år gamle Action. 🌞🌞😊😊
10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er 100 % tilfredse med Holbæk CaravanCenter :-) Fantastisk service, hyggelig og professionel betjening, rigtigt gode rabatter og masser af tid til kunden. - Vi følte os i meget gode hænder, da vi købte vores Adria Action hos Preben & Co. i Holbæk.
Meget uansvarlig mand der kører jeres…
Meget uansvarlig mand der kører jeres bil d.d. til Odense. Var nær kollideret i en sammenfletning, da han synes at tale i telefon var vigtigere end at kigge til venstre. Jeg havde endda stor bil og trailer og alligevel kunne manden ikke se os, og var få centimeter for at ramme ind i den dør min halvandet årige datter sad ved.
Vi har fået en fantastisk service.
Vi har fået en fantastisk service.
De er flinke og imødekommende råde og vejleder. Så tak til jer.
Super gode sælger der er i Holbæk…
Super gode sælger der er i Holbæk caravan center, har lige hentet vores nye campingvogn. Virkelige opsøgende og ærlige sælger der svare på alle spørgsmål. Hvis jeg kunne vil jeg give mere end 5 stjerner.
Rasmus er en guttermand
6 ud af 5 stjerner. Jeg er meget tilfreds med dette værksted. Super professionel service og opfølgning på det udførte arbejde. Mvh. Søren Bendtsen
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vores Adrian Alpine skulle på værksted,da gulvvarmen var utæt, blev hentet onsdag og afleveret fredag. Altid god betjening.
Prof team hos hbcc
Vi har lige købt en sprit ny vogn af Preben.
Mig og fruen har været meget rundt omkring, men hos Preben er servicen i top.
Super god gennemgang af vognen ( 1 time med alle mine spørgsmål)
Fik virkelig en god følelse i maven.
Alle ting monteret som jeg ønsket og til tiden.
Bestemt ikke sidste gang vi handler her.
God rådgivning og hurtig service
Tusinde tak til jer hos Holbæk Caravancenter for god rådgivning og service.
Vi er førstegangskøbere, og har følt os fuldstændig trygge gennem hele forløbet. Har købt en Adria Alpina 903 og fik den leveret i marts måned.
De småting som skulle rettes i forhold til vognen (som ikke har været Holbæk Caravancenters skyld) har været fikset hurtigt og med super god service.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Rasmus og teamet hos Holbæk Caravancenter.
Dårlig service
Vi købte en nyere brugt Adria, med mover, i April 21, og fik eftermonteret byvand. Den blev leveret i Kolding efter aftale. Vi havde spurgt for at sikre os inden købet, om der var mulighed for udbedring af eventuelle mangler, i Jylland, og det var iflg.Preben intet problem.
Der bliver fejlagtigt overført 2xbetaling for byvand, hvilket jeg gør opmærksom på, og får af vide det bliver refunderet straks.
4 dage efter levering skal vognen tages i brug, men vi finder ud af at moveren ikke fungerer. Jeg kontakter jer, for at få en afklaring på hvad der kan gøres, og gennemgår via telefonen, vores mover, sender billeder af fjernbetjeningen og hvad i ellers beder om. Jeg får af vide i nok skal vende tilbage med svar. Jeg ringer til jer, men dem jeg skal snakke med er ikke tilstede, jeg sender mails, men får ingen svar, og returnering af pengene, sker efter adskillige mails og opringninger.
Moveren fungerer stadig ikke, så vi har nu selv måtte koste en ny mover på inden sæsonstart, og fik ved reparatøren af vide, at moveren var så gammel og slidt, at det undrede ham hvis den nogensinde havde fungeret.
Jeres kundeservice er en by i Rusland, jeg kan ikke anbefale nogen at handle her!!!
De skulle sælge køkkener
De skulle sælge køkkener, Låger & skuffer.
Vi er færdige med at køre til Holbæk.
Er du på ferie
Er du på ferie, så er det ikke her du skal kører til, i hvert fald ikke hvis du har hund.
Det er så varmt at hunden ikke kan være i hverken CV eller bil.
Men den må ikke komme med.
Men den må gerne andre steder (alle de steder vi nu har været).
Vildt mærkeligt
Meget venlig information og service
Meget venlig information og service ved køb af campingvogn med fortelt og udstyr. Som ny i campinglivet havde vi mange spørgsmål, der alle blev venligt besvaret, og på leveringsdagen fik vi en meget grundig gennemgang af vognen. Her kan vi godt lide at handle.