Vi har netop fået færdigbygget vores hus af HDbolig, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet! Hele processen har været en fornøjelse fra start til slut. Fra første møde har HDbolig... See more
See what reviewers are saying
Det bedste byggeforløb vi kunne ønske os har været med HD Bolig i Silkeborg. Vi har i foråret 2024 overtaget vores nye hus i Sejs og vi er yderst tilfredse med resultatet og generelt hele forløbet med... See more
Da vi skulle have bygget hus, brugte vi lang tid på at finde den rette entreprenør med den bedste anbefaling i Silkeborg. Valget faldt hurtigt på HD Bolig. Og vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt v... See more
Fantastisk oplevelse - vi er vilde med resultatet! Efter at have besøgt en del store byggefirmaer, faldt valget på det lokale firma! Og sikke et godt valg. Hele processen var en ren fornøjel... See more
Company details
Information provided by various external sources
Energirigtige boliger til fair priser Vi tilbyder energirigtige og moderne boliger til priser, der er til at forstå. Se vores kampagnemodeller og lad dig inspirere.
Smedebakken 8, 8600, Silkeborg, Denmark
- henrik@hdbolig.dk
- www.hdbolig.dk
Vores allerbedste anbefalinger!
Vi er nu næsten færdige med at bygge vores hus med HD bolig.
Vi har på intet tidspunkt fortrudt!
Fra starten af har vi oplevet en fælles lyst til at projektet skulle lykkedes. Michael og Henrik er ærlige, behagelige og kompetente. Vi har følt os lyttet til og guidet. De har et rigtigt godt sammenarbejde med deres faste håndværkere der alle er på samme måde som dem. Vi glæder os til at huset bliver helt færdigt! Tusind tak. Vores allerbedste anbefalinger!
Lene og Morten
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse at bygge hus med HD bolig
alt er gået som det skulle, får man nye ideer under byggeriet løses det
let. Vi overtog huset 8 dage før aftalt klar til indflytning og ingen ekstra
regning. Tak til alle håndværkerne.
Anker Ankersen.
Jonatansvej 8600 silkeborg.
Drømmehus fra HD
Vi har netop overtaget vores drømmehus i Silkeborg, bygget af HD Bolig.
Hele processen, lige fra indretning af huset, valg af materialer til styringen af byggeriet, har været håndteret forbilledligt af Henrik og Michael. De lokale håndværkere har alle været utroligt professionelle og leveret en kvalitet udover det sædvanlige. Vi har efter overtagelsen kun oplevet småfejl, der alle er blevet ordnet uden spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale HD Bolig til andre!
Byggefirma til topkarakter
Efter lang tids søgen blandt landets byggefirmaer, som skulle bygge vores drømmehus, fandt vi det lokale byggefirma HD-bolig. Vi var fra første møde på bølgelængde og vi følte at blive lyttet til og forstået i den vision vi kom med. Vi har været med hele processen igennem, HD-bolig leverer rådgivning og ikke mindst kvalitet på et meget højt niveau. Vi har været utrolig glade for den frihed der har været i hele byggeprocessen, i forhold til til- og fravalg.
Vi fik nøglerne 10 dage før tid, trods udfordringer i form af stjålent inventar som HD-bolig har tacklet fuldt ud professionelt.
Vi vil ikke tøve et sekund med at anbefale andre at bygge med HD-bolig.
Det bedste byggefirma 😊
En super god oplevelse at bygge med det fantastiske byggefirma HD-bolig. God vejledning, gode snakke gennem hele forløbet. Super dygtige håndværkere de bruger. Så fedt at man får lov at følge byggeprocessen lige så meget man vil. Vi fik nøglerne en uge før tid, det er jo fantastisk.
Hvis man går i byggetanker, kan vi kun anbefale at tage en snak med HD-bolig 😃
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - vi er vilde med resultatet!
Hele processen var en ren fornøjelse, ingen problemer, gode løsninger og lange gode snakke.
Alle vores ønsker blev opfyldt, og vi fik huset 3 uger før tid!
Vores varmeste anbefalinger herfra - vi åbner gerne døren for folk der kunne have interesse i at bygge med HDBolig.
Fam. Hornum Dygaard / Silkeborg
Fantastisk oplevelse - HD-bolig, Henrik og Michael, leverede varen 110%!
Vi har bygget vores drømmehus og at vi nåede i mål med lige netop dette kan vi kun takke HD-bolig for. De har været yderst professionelle og vi har altid følt os i trygge hænder. De leverer super og effektiv service og er meget fleksible i deres arbejde. Hele vejen igennem processen har de været gode sparringspartnere og vi har fået det nøjagtigt som vi håbede på. Alle deres underleverandører har ligeledes ageret meget professionelt og det faktum at de bruger lokale håndværkere har for os været et stort plus. HD-bolig gør det at bygge hus til en meget personlig oplevelse, hvilket vi har sat stor pris på.
Vi vil helt sikkert bygge med HD-bolig igen og kan kun anbefale dem til andre.
Fie & Casper Næss-Schmidt.
Fik nøglerne en uge før planlagt😊
Super behandling hele vejen igennem.
Deres vante håndværker gav sig altid tid til og tá pænt imod, når man kom og snaget lidt i dagstimerne.
Hvis/når vi skal bygge igen, så vil HD bolig bolig igen stå øverst på vores liste.
De bedste anbefalinger her fra👍🏻
Kan varmt anbefales
Vi har fra dag 1 haft en god fornemmelse for HD bolig og har kun hørt positiv omtale om dem - og vi kan i bakspejlet se, at vores fornemmelse har været helt rigtig. Fra første spadestik har vi haft fuld tillid til dem.
Valget af HD bolig blev taget, bl.a. fordi de havde en super fin sans for lysindfald og selvfølgelig deres energi rigtige valg. HD Bolig var gode til at lytte efter, hvad vores behov og ønsker til et nyt hus var - og kom hurtig efterfølgende med et bud på et lækkert hus, med alle ønskerne opfyldt og mere til. I forhold til de ønsker vi havde til husets indretning, havde HD Bolig også nogle anbefalinger omkring vinduernes placering, for at få det bedst mulige lysindfald i huset, anbefalinger vi lyttede til og kun kan bifalde i dag.
Vi gik i gang med at byggeriet i april 2016.
Nu hvor huset står færdigt og vi er flyttet ind, kan vi kun sige at vi valgte helt rigtigt. Igennem hele byggeprojektet er vi løbende blevet informeret om byggeriets status, alle aftaler er blevet overholdt, vi har fået hurtige tilbagemeldinger på selv mindre og ubetydelige spørgsmål - og vi har desuden haft mulighed for at kunne besigtige projektet løbende. Det sidste har betydet meget for os. Vi er altid blevet mødt af kompetente håndværkere, når vi har besøgt huset i dagstimerne - og der er ingen tivivl om at HD boligs samarbejdspartnere er yderst dygtige fagfolk.
Huset er endda blevet afleveret i god tid inden den først annoncerede færdiggørelsesdato, men her har vejr og vind naturligvis også en lille finger med i spillet.
Processen har været god og det har været rart at have den samme kontaktperson ved HD Bolig igennem hele byggefasen. Vi har været super glade for ham, da vi syntes han er yderst kompetent.
Vi vil absolut anbefale HD Bolig til alle nye ”bygherre”. Med dem får man ikke bare et nyt hus for pengene, men også en tryghed, der er rar at have, når man nu kaster sig ud i projekter, der er placeret noget uden for ens normale komfortzone J