Spørg om pris inden besøg!
Jeg vil gerne rådgive andre, der påtænker at benytte HDJ Kloak og Entrepenør til at forespørge på pris inden der bestilles en opgave.
Der er som sådan ikke noget i vejen med den ydelse, jeg har fået foretaget, men der er tilsyneladende faste priser på alle opgaver.
Min oplevelse er som følger:
I slutningen af februar havde jeg besøg af HDJ Kloak og Entrepenør. Jeg skulle have spulet kloakrørene i mit hus, da et toilet var stoppet. Pris: 750 kr. +moms.
Opgaven blev klaret fint og til fuld tilfredshed.
Et par måneder efter er der atter problemer med et stoppet afløb i et badeværelse. Jeg ringer igen til HDJ. Fortæller, at jeg har et stoppet afløb, og at det kun er 2 mdr. siden, at de var og skylle. Er der mon noget, der ikke er kommet med ud?
Jeg spørger ikke til pris, da jeg tænker, at det er en "reklamation" på det forrige besøg.
Teknikeren konstaterer hurtigt, at det ikke er kloakken, men afløbet, der giver problemer. Han løfter vandlåsen op, skyller den og så er problemet løst. Han var på adressen i 20 minutter og materialeforbruget var et par gummihandsker. Alt det vand, der blev brugt, var fra min installation.
2½ uge senere får jeg en regning på besøget, der lyder på 750 kr. + moms. Jeg synes, det er lidt uartigt for det faktiske arbejde, der blev udført, men ved kontakt til firmaet får jeg at vide, at det er fast pris for den opgave, og at jeg godt kan råbe og skælde ud, men det vil jeg ikke få noget ud af.
Jeg vil i den forbindelse pointere, at jeg hverken råbte eller skældte ud, men blot spurgte ind til en specificeret regning, da prisen for gummihandsker var lidt pebret efter min opfattelse.
Måske de har prøvet det før, siden han med det samme gik i forsvarsposition?
Næste gang, jeg har brug for en VVS- eller kloakmester, så vil jeg helt sikker spørge ind til, hvad de kunne finde på at kalde opgaven og så en pris på dette. Måske der findes andre firmaer, der kan konkurrere på pris og vilkår.
April 24, 2023
Unprompted review