Heatbooster Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik de Heatbooster nu en ben er tevreden mee. Hij verspreidt de warmte sneller, waardoor de kamer sneller warm is en de verwarming lager kan. Het apparaat is stil en makkelijk te installeren. H... See more

Rated 5 out of 5 stars

Via bol.com de heatboosters besteld, levering was prima in tegenstelling tot veel reageerders hier. Product doet gewoon wat het moet doen. Voor de mensen die zeggen dat ze niet passen; je kunt de... See more

Rated 5 out of 5 stars

De Heatbooster biedt efficiënte verwarming en heeft mijn verwachtingen in die zin voldaan. De levering was snel en het apparaat was eenvoudig te installeren. Tot nu toe functioneert het goed en bied... See more

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs 2 sets triple boosters besteld.
Snelle levering. Werkt goed
Na 1 of 2 dagen bleek 1 thermostaat kapot te zijn.
Heatbooster geïnformeerd via mail en zij hebben mij per kerende post een nieuwe thermostaat gestuurd
Prima service

February 21, 2024

Twee heatboosters besteld

Ik heb twee heatboosters besteld. 1 daarvan was tijdens vervoer defect gegaan, 1 fan was stuk. Ik heb ze gemaild en ik kreeg kosteloos een nieuwe heatbooster toegestuurd, de oude mocht ik weggooien. Installatie ging eenvoudig, even pielen met de magneten maar ze passen netjes in mijn twee verschillende radiatoren. En ze zijn stil, ik heb ze beide ik de huiskamer en ik hoor ze niet en mijn woonkamer is nu een uur sneller warm.

February 20, 2024

Fijn contwct

Ik heb twee keer met ze gemaild en een paar keer geprobeerd te bellen. het duurde 4 dagen voordat ik een reactie heb gekregen. Wel handig als ze hadden aangegeven dat het telefoonnummer alleen voor whatsapp berichten beschikbaar is. Verder was het fijn contact installatie is even zoeken.

December 3, 2023

Produkt maakte teveel lawaai

Ik heb het produkt besteld en geen orderbevestiging ontvangen. Het produkt ontvingen wij na enige dagen. Het produkt geplaatst maar voldeed niet (veel lawaai) aangemeld voor retour maar geen bevestiging ontvangen. Verzonden op 22 januari maar tot op heden geen geld retour ontvangen

February 9, 2024

NIET DOEN

Als de levering goed gaat is het prima.
Maar …. Als er iets ontbreekt aan de levering, zoals in mijn geval de adapter en de thermostaat (stond wel op de doos en was wel besteld) ben je de klos. Heatbooster reageert dan op geen enkele wijze. Ik heb 3x een mail gestuurd => geen reactie, de telefoon wordt niet opgenomen. Zelfs niet nadat ik gemaild had dat ik de nodige onderdelen nog wel wil betalen. Terugsturen en geld terugvragen kun je beter niet doen. Heatbooster wil alleen maar verkopen zonder service. NIET DOEN DUS!

January 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Heatbooster toch een goede service.

Een positieve review.
Goed artikel, tripleset in 2 dagen ontvangen.
Thermostaat defect en een nieuwe gekregen.
Eerst geen reactie op de mail maar na 8 dagen een positieve mail.
Maakt iets meer geluid dan de Speedmaster maar is veel goedkoper.
Ondanks een aantal negatieve reviews, toch goede service van Heatbooster

January 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan op 29-12-2023 werd…

Bestelling gedaan op 29-12-2023 werd snel geleverd binnen 1dag
Dat gaf vertrouwen maar daar is niet veel meer van over.
Een van de drie heatboosters begaf het en ze maakten meer geluid als verwacht toen geïnstalleerd waren, dus dan maar retour.
De retour formulier op de site ingevuld en alles netjes retour gestuurd.
Wachten tot het aankoopbedrag terug gestort wordt.
En er gebeurt niks geen mail geen geld terug gestort.
Nog maar een mail gestuurd weer geen reacties,gebeld wordt er opgenomen en direct de verbinding verbroken.
Hoezo service en de belofte binnen 5 dagen na ontvangst van de retour goederen wordt het aankoopbedrag teruggestort?

January 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!

Geen enkele service, niet te bereiken, telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord. Retouren niet aangenomen. Defecten niet afgehandeld.

January 22, 2024

Primaproduct

Primaproduct. Optijd geleverd.
Ik begrijp de negatieve reacties niet.
Misschien hebben ze de handleiding niet goed gelezen?

Henk

Rated 5 out of 5 stars

Doen gewoon wat ze zeggen.

Doen gewoon wat ze zeggen.
3x Heatbooster besteld, betaald en 3 dagen later in huis. Even scharrelen en het geld van de besparing stroomt binnen, haha.

Update: ze zijn niet echt geruisloos die Heatboosters

Rated 5 out of 5 stars

Levering prima, product doet wat het moet doen.

Product doet gewoon wat het moet doen.
Voor de mensen die zeggen dat ze niet passen; je kunt de magneetjes draaien zodat je ze ook kunt klemmen tussen minder brede radiatoren of zelfs enkelplaats radiatoren. Gedaan en past prima.

Rated 1 out of 5 stars

Koop nooit een Heatbooster!!

Krijg Heatbooster snel gestuurd, maar past NIET onder mijn radiator. Gemaild, gemeld, whatsapp. GEEN ENKELE REACTIE. Gelukkig gekocht met betaling achteraf, dus dat kost me deze keer niks. NOOIT KOPEN BIJ HEATBOOSTER!! OPLICHTERS, kan niet anders!!!

January 11, 2024
Rated 3 out of 5 stars

UPDATE ben benieuwd hoe het nu kan dat er nu 2…

Naar een beetje vreemd verhaal van HEATBOOSTER is er toch geleverd, vandaar een update. ! ben benieuwd hoe het nu kan dat er nu 2 positieve ervaringen zijn en wel achter elkaar en dat omdat er na een aantal negatieve reacties zijn gegeven. Ik wacht ook al even op spullen en of een antwoord maar geen enkele reactie !!. Je zou bijna denken dat ze de recentie zelf schrijven.

January 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met de radiator van de Heatbooster en hun klantenservice. Het product zelf is geweldig. Het doet precies wat het belooft en heeft een mooi design. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk op te bergen, wat erg handig is. Maar wat me echt opviel, was de geweldige klantenservice. Ik werd snel en vriendelijk geholpen bij al mijn vragen en problemen. Vorig jaar mijn eerste bestelling bij hun gedaan en dit jaar opnieuw een bestelling geplaatst voor een ander ruimte in huis. Het team van Heatbooster staat duidelijk klaar om hun klanten te helpen en tevreden te stellen. Ik kan Heatbooster dan ook zeker aanbevelen aan anderen!"

December 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik verbaas me enorm over de negatieve…

Ik verbaas me enorm over de negatieve reviews, hier juist een zeer goede ervaring met Heatbooster. Pakket de volgende dag ontvangen. Bij het installeren kwamen we er niet uit dus hebben we de servicedesk gebeld (deze was goed bereikbaar) de medewerker heeft ons goed en geduldig door het proces geholpen!

Bedankt voor de goede service!

January 5, 2024

The Trustpilot Experience