Heinrich Nielsens Køreskole Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Topklasse Køreskole for MC - Der bliver lagt virkelig meget energi i en god oplevelse, og at man bliver en god MC kører. Det er hårdt og intensivt, samtidig med ekstrem lærerigt, og man lærer meget... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hos Asger, er der styr på tingene, og du lærer meget mere, end bare det du skal kunne! Asger giver rigtig meget af sig selv, til at lære folk at køre på det ene, eller med det andet - cadeau til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvis man er villig til at lære og vil tage ansvar for egen læring, så er der meget hjælp at hente og man kommer der fra med en følelse af at man ved hvad man laver, takket være nogle fantastiske... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi deltog i et 3-timers køreteknisk MC-kursus, og det har virkelig rykket vores grænser og gjort os til mere sikre motorcyklister. Vi arbejdede blandt andet med kurvekørsel, undvigemanøvrer, opbr... See more

Company details

1. Driving School

Information provided by various external sources

Velkommen til Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg. Uanset om du er 18, 24, 37 eller 55, er det at tage kørekort et spørgsmål om tillid.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefales til folk der ønsker…

Kan varmt anbefales til folk der ønsker kørekort til motorcykel, men også deres kørekursus på MC. Har haft et sjov og lærerigt forløb hos dem. Både til kørekort, men også på deres kørekursus. Asger og Lennart er super flinke og yderst dygtige mennesker til det de gør bedst… at køre motorcykel!

August 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik mere end vi betalte for

Kurset var virkeligt godt tilrettelagt og instruktørerne tilpassede kursus indholdet så det passede individuelt til vores maskiner og færdigheder. Vi fik ud over selve kurset også mulighed for at bruge banen i op til en time efter kurset var slut.
Det er sjældent man får mere end man betaler for, men det fik vi helt sikker på dette kursus. Jeg kan varmt anbefale kurset.

June 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Man finder ingen andre i Danmark som…

Man finder ingen andre i Danmark som brænder mere for at undervise i at blive klædt på til livet som motorcyklist, end Asger og hans bror Lennart. Her får man så meget mere end bare det lovpligtige med i posen når man går derfra, og det samme gælder kørekurser, og fællesturene.

June 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil uden at tøve anbefale Heinrich…

Jeg vil uden at tøve anbefale Heinrich Nielsen køreskole. Jeg havde selv fornøjelsen af at tage motorcykelkørekort der og jeg må bare sige man får rigtig meget for pengene! Asger og Lennart er utroligt dygtige kørelærer og deres passion for (og ikke mindst evner til) at køre motorcykel skinner meget tydeligt igennem. Man føler sig velkommen og teoritimerne fløj afsted med en tilpas kombination af grundig seriøsitet, med plads til gode historier og sjove anekdoter “fra det virkelige liv” - det er nok også en af grundene til at samtlige elever bestod alle prøver første gang.

Det er et seriøst foretagende, hvor den enkeltes udvikling og støtte er i fokus og her lærer du at køre motorcykel af undervisere der helt tydeligt ved hvad de snakker om, så du føler dig rigtig godt klædt på til at færdes trygt og sikkert i trafikken.

Så hvis du overvejer at tage motorcykelkørekort, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til her. Du fortryder det ikke.

Tak for et rigtig godt forløb!

April 8, 2025

Den mest seriøse køreskole

Fantastisk sted at tage MC kørekort! Asger og Lennart er top passionerede omkring motorcykler, og man bliver klædt solidt på, til at komme på vejene som motorcyklist!
De varmeste anbefalinger herfra.

May 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bedste køreskole jeg hidtil har prøvet

Jeg er enormt positiv over handlingsforløbet hos Heinrichs Køreskole med Asger som underviser, samt hans hjælpende bror Lennart. Man føler den gode stemning og kan ved første øjekast se at de bruger meget tid på motorcykler selv. Det er en god fornemmelse da de dertil ved hvad de snakker om, og har en stor interesse for at lære fra sig.
Klar anbefaling herfra :)

May 6, 2025

Intenst og fedt forløb

Fantastisk forløb hos Asger og Lennart. Startede til teori til MC 11 Marts, og kortet var i hus 7 April.
Et intenst, men fedt forløb, med 2 instruktører der virkelig brænder for deres arbejde. Tror ikke man bliver "klædt" bedre på som ny MC fører, end ude hos dem. Alle detaljer bliver der lagt mærke til, og der bliver nørdet på den fede måde. Lidt nostalgisk for mig at komme tilbage til køreskolen, da jeg også tog kørekort til bil derude, hos deres far Heinrich, tilbage i slutfirserne. Ekstra bonus er at man som tidligere elev har lov til at bruge deres manøvrebane når der er åbent derude, og hvis den er fri.
Mvh.
Filip.

May 3, 2025

Vildt fedt MC-forløb

Asger og Lennart er begge meget dygtige kørelærere, som på blot 4 uger formår at gøre dem der vil det, til rigtig dygtige motorcyklister. Jeg har aldrig kørt på 2 hjul før, men gik efter fuldendt lektionsplan op til både teori- og køreprøve med stor selvtillid.
Her handler det ikke blot om at presse folk igennem systemet, men helt oprigtigt om at dygtiggøre eleverne således at de kan færdes trygt og sikkert i trafikken, når kørekortet er i hus :-)

March 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har taget motorcykelkørekort hos Asger og Lennart ...

Jeg har taget motorcykelkørekort hos Asger og Lennart på kun 4 uger – og det har været et fantastisk forløb! De formår at kombinere humor og god stemning med seriøs undervisning og stort fokus på sikkerhed. Man føler sig virkelig godt klædt på som motorcyklist. Det er uden tvivl den bedste køreskoleoplevelse, jeg har haft, og jeg kan varmt anbefale dem til alle!

April 7, 2025

MC maneuvre kursus

Super set up. Rigtig god træning og feedback fra kørelærer undervejs i træningsforløbet. Godt scenarie for indøvning af kritiske maneuvre for sikker kørsel på MC. Desuden kanon social event med en god dialog mellem deltagere og kørelærere. Ikke at forglemme at det også er hammer sjovt og selvtilliden øges væsentligt. Har gennemført kursus nogle gange og kan kun anbefales. Man lære noget nyt hver gang. Kommer igen.

March 22, 2025

Super forløb!

Har lige taget mit motorcykel A kort hos Asger og Lennart. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse. Der har fra dag 1 ligget en fast plan for teori/kørsel/prøver så det har været muligt at planlægge i forhold arbejde m.v. og alle planer har holdt SUPER! Teorilektionerne 2x3 timer pr. uge har været en skøn blanding af teoristof, god råd om udstyr/motorcykler og "røverhistorier" fra Asgers mange år som motorcyklist. Det blev aldrig kedeligt. Køreskolen råder over mange forskellige typer af motorcykler man kan få lov til at køre på. Det er lige fra små A1 maskiner til store BMW maskiner i 150.000 kr klassen (FEDT!). Køreskolen råder over sit eget køretekniske anlæg så der har været masser af muligheder for blive fortrolig med de forskellige motorcykler og træne den tekniske del af køreprøven.
Asger der ejer skolen og hans bror Lennart har kørt hele forløbet. De er begge erfarne motorcyklister (+30 år) hvilket har gennemsyret hele forløbet. De brænder for motorcykler og har ud over at lære os det "lovpligtige" også delt ud af deres store viden om køreteknik/mekanik/udstyr/modeller/tur- og rejseaktiviteter. Det er meget tydligt at de to herre ikke kun ønsker at lave elever der kan bestå en teori- og køreprøve men ønsker at lave kompetente motorcyklister. Køreskolen er måske ikke den billigste men har været alle pengene værd.

April 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt :) Lige bestået mit B/E…

Dejligt :) Lige bestået mit B/E kørekort med hjælp fra Asger.. det er været et super fint forløb og jeg har været yderste tilfreds.. Asger har været en god lærer og generelt en hyggelig gut :) jeg var meget rolig i at gå til prøven - Asger har været god til at give feedback på de ting man skulle øve sig i

January 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den mest arrogante og nedladende…

Den mest arrogante og nedladende kørelærer til trailerkort, som ikke gjorde andet end at nedgøre en - man mistede al selvtillid - dumpede til køreprøven.
Fandt herefter en ny kørelærer, hvor jeg blot fik en lektion og gik herefter op til køreprøve - bestod uden nogen anmærkninger.
Kan desværre ikke anbefale Heinrich Nielsens køreskole til trailerkort.

September 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Danmarks 🇩🇰🇩🇰 bedste køreskole.

Jeg troede virkelig det ville være kedeligt at sidde, og lytte til en kørelærer, men det er ubeskriveligt oplevelse at sidde i den lokale, tiden gå stærkt de er gode til at hjælpe, og til at forklar, 35 år erfaring det kan noget, har aldrig kørt motor cykel, og bare 3 uger efter jeg startede, fik jeg kortet 😊 vil 💯 anbefale både mine venner og familie, men også jer der som ikke ved ikke endnu, hvor i vil starte det er Danmark 🇩🇰 bedst køreskole 😊 Helle og lykke allesammen 😊

October 10, 2024

Take a closer look