Topklasse Køreskole for MC - Der bliver lagt virkelig meget energi i en god oplevelse, og at man bliver en god MC kører. Det er hårdt og intensivt, samtidig med ekstrem lærerigt, og man lærer meget... See more
See what reviewers are saying
Hos Asger, er der styr på tingene, og du lærer meget mere, end bare det du skal kunne! Asger giver rigtig meget af sig selv, til at lære folk at køre på det ene, eller med det andet - cadeau til... See more
Hvis man er villig til at lære og vil tage ansvar for egen læring, så er der meget hjælp at hente og man kommer der fra med en følelse af at man ved hvad man laver, takket være nogle fantastiske... See more
Vi deltog i et 3-timers køreteknisk MC-kursus, og det har virkelig rykket vores grænser og gjort os til mere sikre motorcyklister. Vi arbejdede blandt andet med kurvekørsel, undvigemanøvrer, opbr... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velkommen til Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg. Uanset om du er 18, 24, 37 eller 55, er det at tage kørekort et spørgsmål om tillid.
Svendborgvej 18, 9220, Aalborg Ø, Denmark
- info@hnk.dk
- www.heinrich-nielsen.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Kanon godt kursus
Kanon godt kursus. Fantastiske instruktører, og virkeligt lærerigt. Har været med 5 gange, og lærer stadig nyt hver gang. Og mange km på en dag, på bane, hvor man kun skal koncentrere sig om sig selv, og ikke andre trafikale udfordringer.
Tak for at fantastisk forløb med MC kørekort!
Jeg vil gerne sige tak for et rigtig godt forløb med MC kørekort til jer begge. I er super dygtige, har været meget tålmodige, helt stille og rolige og nede på jorden - det har gjort en kæmpe forskel når der har været nogle af tingene jeg har haft svært ved at fange eller få til at lykkedes med det samme. I har også været gode til at opmuntre en, både når det er gået godt og når det er gået mindre godt og man selv lige har mistet troen på at man godt kan, samt givet konstruktiv og brugbar feedback.
Det har været en fornøjelse at have haft køretimer med jer begge og jeg har lært rigtig meget af jer og forsøger at huske alle jeres fif når jeg er ude at køre selv :)
Det har også været fedt at man kunne sparre med jer ift. hvilken motorcykel man skulle anskaffe sig, selvom valget i sidste ende faldt på min mavefornemmelse.
Men alt i alt et fantastisk forløb hos jer og jeg glæder mig til at jeg har mod på at tage med på jeres fællesture - det regner jeg med at jeg har næste gang! Nu har jeg fået kørt lidt kilometer og jeg elsker det hver eneste gang jeg sætter mig op på motorcyklen! Det er den fedeste følelse og jeg glæder mig til at køre sammen med andre engang imellem når muligheden byder sig :) Det er faktisk også en af grundende til at valget faldt på jer, at i arrangerer ture mv. efterfølgende.
I har uden tvivl mine varmeste anbefalinger og kan kun anbefale andre at tage kørekort hos jer :)
Uden tvivl en fantastisk oplevelse!
Uden tvivl en fantastisk oplevelse!
Jeg besluttede mig for, at iår var året hvor jeg skulle have mc kort. Fik i den forbindelse anbefalet HN køreskole. Og det var uden tvivl den helt rigtige beslutning at tage kortet der! Forløbet har været for mig en fed, sjov og lærerig oplevelse!
Asger som er indehaver af køreskolen, er ekstremt kompetent og enormt professionel! I teori timerne er der seriøsitet men også fyldt med sjove, inspirerende og “skræmmende” historier fra den virkelige verden og anekdoter fra Asgers lange MC karriere ;-)
Sammen med Asger arbejder hans bror Lennard, som ligeledes er sindsyg kompetent, lyttende og siger tingene så alle kan være med! Det var primært Lennard der varetog den praktisk del af mc kortet! Og der flød med tips og tricks, og han er en stor del af grunden til jeg føler mig fuldstændig klar til at kaste mig ud i tilværelsen som sikker Motorcykel trafikant! Og Ej forglemme Moren! Jette som styre det hele med hård men enormt venlig hånd! Og så bringer hun altid et smil på læben når man snakker med hende!!
Så alt i alt en fantastisk køreskole som jeg personligt vil mene alle skal opleve! 6 stjerner her fra!
Hov!! et kæmpe plus som ej må glemmes. Når man har taget motorcykel kørekort hos Heinrich Nielsen, er der efter endt forløb spæk fyldt med muligheder for fælles ture, kørekursus og biker fester! Og det siger alt om dem! De går ind i MC verdenen med liv og sjæl!
I efteråret 2020 forelskede jeg mig…
I efteråret 2020 forelskede jeg mig hovedkulds i en fantastisk Indian Scout Bobber - vi er nu endelig blevet forenet ❤️
Efter 32år med bil kørekort, tænkte jeg ikke yderligere over, at et mc kørekort kunne volde mig problemer, men det gjorde det.
Med stor hjælp og tålmodighed hjalp Asger og Lennard mig med løsningen - min Indian Scout Bobber blev indregistreret som skole cykel, og efter lidt tid med trail and errors, lykkedes det mig at få bakset hidsige Aase (min mc) gennem manøvre prøve 2 som jeg har haft mareridt over.
Endnu engang tak til Asger, Lennard og mor
Heinrich Nielsens køreskole, verdens måske bedste sted at tage kørekortet 👍👍👍👍👍
Jeg er verdens lykkeligste ❤️
Teoriundervisning på afslappet og professionelt plan
Teoriundervisning med humor, gode historier fra det virkelige liv og professionalisme.
Jeg har taget motorcykelkørekort hos Heinrich Nielsens Køreskole, og det har været en sand fornøjelse!
Passionen for motorcykelkørsel skinner igennem fra både Asger og Lennart, og alle fif bliver videregivet.
Herudover er teori- og køretimer let foreneligt med job- og familieliv, hvilket har været en kæmpe fordel for mig.
Jeg vil klart anbefale andre, at tage kørekort til motorcykel ved Asger og Lennart.
Find en anden køreskole!
Min datter tager kørekort hos jer, og det har været og er stadig en rigtig dårlig oplevelse. Hendes kørelærer er nedladende, upædagogisk og humorforladt, og det er på trods, at min begavede pige snart er klar til at tage kørekort. Hun har også haft en ubehagelig oplevelse med en administrativ medarbejder, der tydeligvis dyrker samme holdning overfor betalende køreskoleelever. Det virker som en virkelig dårlig forretningsmodel, hvilket flere dårlige anmeldelser også vidner om.
The place to go to
Stedet at gå til, hvis du gerne vil lære at køre MC'er. De sætter en ære i at give dig det bedste udgangspunkt for at blive en dygtig MC'ist
Det er ikke billigt, men det er simpelthen det hele værd 👍
Fantasktisk køreskole, hvor du virkelig får noget for pengene
Asger og Lennart er helt suveræne kørelærer som virkelig interesserer sig for motorcykler, og for at gøre deres elever så gode motorcykel-fører som muligt.
Helt klart en anbefaling herfra.
En fornøjelse
Kompetent undervisning. Fantastisk stemning undervejs. Virkelig gode faciliteter og motorcykler. Det var en fornøjelse at tage MC kort hos dem.
Dygtige og engagerede
Jeg har ikke taget kørekortet hos dem, men har været på flere køretekniske MC-kurser. Hver gang har det været både sjovt og lærerigt, og niveauet er blevet tilpasset de fremmødte så alle fik noget ud af det.
Eminent forløb.
Efter endt MC-forløb hos Heinrich-Nielsen, har jeg valgt at give følgende vurdering:
Teoriforløbet blev gennemgået og eksekveret i et godt og passende tempo af Asger, hvor der stadigvæk var plads og tid til, at fortælle om personlige erfaringer som var værd at dele med nye motorcykelister.
Kørselsforløbet ligeså; Eminent forløb. Lektionerne blev gennemført som dobbeltlektioner, hvilket var 2x45 minutter. Ca. halvvejs inde holdte vi en pause, hvor vi fik konstruktiv feedback på ting som skulle gøre bedre, og ting som vi gjorde godt. Efter endt kørselstime evaluerede vi, hvilket var givende.
Kørselsteknik på Jyllandsringen er værd at nævne. Dagen var til for at vi elever skulle have det sjovt, samt ikke mindst blive bedre til at køre MC. De første par timer blev brugt på at øve manøvreøvelser som er obligatoriske til køreprøven. De sidste par timer blev brugt inde på banen, hvor vi fik lov til at lukke lidt mere op for gassen end vi har været vant til. Dejligt at få muligheden for at fokusere 100% på ens kørsel.
Hvis man kommer for at lære at køre MC, er dette stedet man efter min vurdering skal vælge. Jeg vil give HN mine varmeste anbefalinger, og takke for et godt forløb.
Super køreskole og virkelig flinke…
Super køreskole og virkelig flinke folk. Tvivler på at man kan få sig et bedre MC kørekort andre steder. De sørger for at man virkelig er klar til at komme på vejen efter forløbet.
Engageret og passioneret køreskole.
Kan varmt anbefale at du tager dit mc kort her. Forvent et super engagement og nogle super dygtige, og ærlige mennesker. Fantastisk god oplevelse.
Bestemt ikke en fornøjelse
Bestemt ikke en fornøjelse
Da jeg valgte Heinrich Nielsen fremfor andre køreskoler var det for det første fordi de havde et hurtigt og intenst mc Hold og ikke mindst fordi teori tiderne passede ind i job og familie.
Det skal siges at jeg fik mit kørekort til MC.!
Det var ikke noget rart forløb- jeg mødte en flok fantastiske rare mennesker, og jeg fik kortet til min cykel.
Men at tag kørekort hos Henrich Nielsen var ikke en fornøjelse, faktisk gik jeg hjem efter hver køretime og havde mistet alt hvad der hed lyst og gejst til at køre MC..
Jeg har aldrig mødt mennesker der kan være så usympatiske, eller egentlig bare snakke så nedladen til andre voksne mennesker, som var man elever på 10 år. Det er under alt Kretik at man i mine øjne ikke kan tale ordenligt til andre voksne mennesker.
Der bliver råbt- der bliver talt groft og nedladen- som bestemt ikke højner min indlærings evne, der bliver ikke taget hensyn til hver enkel elevs indlæring, hvilket burde kunne lade sig gøre, men en tilsyneladende pralende og stolt kørelære, kunne ikke præstere dette.
Det er alle ansatte hos køreskolen jeg finder umodne, usympatiske og ingen respekt har for andre mennesker eller deres familie.. Jeg kan desværre ikke anbefale køreskolen til andre, på trods af jeg fik mit kørekort.
En rigtig god oplevelse fra en kvalitetskøreskole
Det er en dårlig vane kun at bedømme virksomheder, når man har haft en dårlig oplevelse.. Så her kommer en positiv en af slagsen! (Bedre sent end aldrig)
Tilbage i oktober 2016 tog jeg (sammen med kæresten) kørekort hos Heinrich Nielsen. Vi kom gennem teori og køreprøve i første hug uden ekstra timer. En stor del af æren går til kvaliteten hos holdet bag Henrich Nielsen.
Asger har været formidabel til at forklare teorien og få eleverne til at forstå - og Per har været lige så god på vejene. Der har været plads til sjov, men også alvor, når det var nødvendigt...
Hvis jeg stadig boede i Aalborg, havde jeg ikke tøvet med nu også at tage MC kørekort hos Heinrich Nielsen. Jeg må se om jeg kan finde et lige så godt alternativ. Fortsæt det gode arbejde og høje humør!
Mvh Jakob (og Janni)
absolut den dårligste køreskole jeg har …
absolut den dårligste køreskole jeg har oplevet. Kommer ind og skal i kravlegården dagen efter vi har haft ''introduktions dag'' Hvilket er helt fint. men Snakker så med Asger og fortæller ham at han er nød til at være tålmodig omkring mig. da jeg ikke er god til nye ting. Som han åbenbart ikke må forstå da han har ingen tålmodighed og bare blærer sig med omkring hvor god han er i forhold til andre. Behandler mig endda ret dårligt ved at være ubehøvlet og uforståelig overfor hvad jeg siger, og hans mor må også være inde i den samme kategori da hun heller ikke forstår det. Fortæller at jeg kommer fra plejefamilie og er vant til at have tålmodighed omkring mig når det omhandler nye ting. Vil absolut ikke anbefale den møg køreskole! Aldrig har jeg haft end ringere og mere nedværdig gørende oplevelse som denne!
:)))
Har netop taget B/E kørekort hos køreskolen.
Super måde det hele foregik på, dejlig stemning, man føler sig absolut velkommen!
Der er masser af tid til at gennemgå de forskellige ting, og man kan diskutere de forskellige færdselssituationer under køreundervisningen.
Hvis der ellers opstår problemer, bliver man kontaktet af dem.
Så fuldt ud et godt kursus!
SUPER undervisning,sjovt og lærerigt
kan overhovedet ikke genkende den anmeldelse, den anonyme herunder har skrevet,jeg modtog undervisning til mc hos asger og co, og på intet tidspunkt var det kedeligt, de går efter devisen, det skal være sjovt at lære :) dygtige kørelærere, som formår at få selv den mest håbløse i mål, jeg selv bestod første gang uden problemer, og kan varmt anbefale Heinrich Nielsen køreskole
skal bla på køreteknisk kursus sammen med køreskolen nu her, og hvis de ikke kunne anbefales,var der nok ikke så mange,som kom med på de private fællesture uden for undervisningen, thumps up herfra
Ikke noget rart forløb
Da jeg valgte Heinrich Nielsen fremfor andre køreskoler, var det først og fremmest fordi de kunne tilbyde teoriundervisning på tidspunkter som passede mig. Havde ellers ingen kendskab til dem.
Jeg har da fået mit kørekort, men det har ikke været nogen rar oplevelse at lære at køre bil. Ejeren av køreskolen råber og skriger ad eleverne over radioen når de laver fejl i kravlegården eller på køreteknisk anlæg... Det er virkelig til grin, folk bliver så ydmygede, mere nervøse end de er i forvejen, og derved laver de flere fejl (og får flere skæld ud!).
'Moderen', som står for alt det administrative, aftaler mm., har en schäferhund som hun går ud fra at alle kan li'. Den springer op på én og vil lege, og er ikke ret lydig, selv har jeg ikke noget imod den, men hvis man er bange for hunde, skal man holde sig væk.
Det er også ejeren der står for teoriundervisningen, som ud over en masse film (de er sådan set gode nok) stort set består af historier om hvor sej han er i trafikken, og hvor meget klogere han er end alle andre kørelærere og køresagkyndige. Der kommer også en masse pralen om hans fladskærm, pool og andre fantastiske ting han ejer.
Jeg valgte konsekvent at undgå ejeren til kørelektionerne i trafikken, og den kørelærer jeg så fik, var flink nok. Desværre var han en meget forsigtig type, og stressede mig mere end han beroligede mig, ved hele tiden at rette på meget små ting fremfor at lade mig vænne mig til situationen. Jeg havde et par enkelte timer med en tredje medarbejder, han var meget mere afslappet, og fik mig til at tro på at jeg rent faktisk var i stand til at få et kørekort.
En halv stjerne for sidstnævnte lærer, og en halv for at der altid var tjek på aftaler.
Vil absolut ikke anbefale køreskolen til andre.