Helenekilde Badehotel Reviews 57

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Min familie og jeg er regelmaessige kunder på Helenekilde Badehotel igennem 35 aar. Der er sket noget daarligt med koekkenet. Min bror og jeg var på recognisering inden en stoerre famili... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft en fantastisk weekend-ophold. Effektiv og informativ check-ind. Dejligt værelse med udsigt og havet, og holdt i et rigtig badehotels farver og indretning! Alt personale super søde,... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Booket ophold med 3 retters menu. megey imødekommende personale. Desværre helt råt kød til aften, der blivet slet ikke spurgt v/ bestilling hvordan man ønsker kødet tilberedt. Ved klage fik vi at vide... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fantastisk sted med Nordsjællands bedste udsigt over Kattegat. Når det er sagt trækker maden godt ned i oplevelsen. Hovedretten blev introduceret som et meget mørt stykke kød. Det meget møre kød, so... See more

Company details

1. Beach Resort
  2. Restaurant

Written by the company

På toppen af Nordsjælland, i fiskerbyen Tisvildeleje, ligger Helenekilde Badehotel. I de billedskønne omgivelser og 27 værelser, er der både plads og rum til at tage på romantiske weekendophold, holde forretningsmøder eller være omdrejningspunktet for livets store fester. Med hotellets to restauranter, Kilden og Haven, er der rig mulighed for et ophold med selvforkælelse. Her er der tid til ro, fordybelse og nærvær, der kan virke helende for både krop og sjæl. Genfind roen og nærværet med et besøg, på Helenekilde Badehotel.

2.9

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Min familie og jeg er regelmæssige…

Min bror og jeg var på recognisering inden en stoerre familie foedselsdag med 35 deltagere. Vi proevede lidt forskelligt bla en Roedspaettefilet på rugbroed med remulade (meget fed) med citronbund og en dusk dild. Hertil 2 glas god vin (mallorca).

Helenekilde badehotel ligger smukt. Saerlig om sommeren. Betjeningen er venlig, men ej uddannet tjenere og udskiftningen er konstant. Stedet baere praeg af lettere nedslidning og visse steder mangler der rengoering.

Roedspettefilet med tilbehoer var en katastrofe og sansynligvis ikke frisk men stiv og haerd på den ufede maede, men sansynligvis hentet op fra en kasse med frosne Filet klar til friture. Dette er desvaerre sket tidligere. Det efterfoelgende var i samme boldgade. Vi koerte derefter til "Knud" i Hundested og spiste aftensmad. Det var som at komme fra 1 til 4 stjerner og blev straks enige om at vi ville afholde familie festen deŕ.

1 stjerne til Helenekilde pga beliggenhed og vores historie på stedet. Fremover holder vi os til vin kaffe/kage og drinks.

Fam. Trampe
Tysk

January 23, 2026

Kære familien Trampe,
Tusind tak fordi I deler jeres oplevelse her fra Helenekilde, vi takker naturligvis for, at I har taget jer tid til at dele denne feedback.
Vi beklager mange gange for, at jeres oplevelse ikke har været op til standart, det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at give.

I forbindelse med jeres feedback om vores personale, så giver vi gerne ret i, at vi arbejder med ungt dog engageret og imødekommende personale. Det er et hotel, og gennem årene vil det forekomme at der er noget udskift i personalet.
Jeg beklager meget, at I har haft en dårlig oplevelse med vores rødspættefilet. Jeg vil dog gerne påpege, at vi ikke serverer frossen rødspætte. Vi får leveret frisk fisk om morgenen, og så sørger køkkenet for at panere det og lægge det på køl, så det er friskt til vores frokostgæster. Men vi beklager naturligvis, at I ikke har haft en forventet oplevelse.

Vi håber dog, at vi får mulighed for at invitere jer tilbage en anden gang.
Helenekilde Badehotel.

Super skønt badehotel

Vi har tidligere boet på Helenekilde Badehotel for 10 år siden, og det var en stor glæde at opleve, at stemningen heldigvis stadig er den samme. Det er stadig et super hyggeligt sted med en afslappet og charmerende atmosfære, hvor man føler sig velkommen med det samme.

Aftensmaden var lækker og veltillavet med masser af smag en ren nydelse. Personalet er venligt, imødekommende og nærværende, og bidrager virkelig til, at man føler sig godt taget hånd om under hele opholdet.

Alt i alt et skønt sted, som vi varmt kan anbefale og dejligt at opleve, at kvalitet og atmosfære er bevaret gennem årene.

November 30, 2025

Kære gæst,

Mange tusinde tak for den meget flotte anmeldelse af vores lille hotel. Vi er meget glade for at høre, at hotellet stadig levede op til dine forventninger og dine forhåbninger. Vi gør en stor indsats for at bevare den beroligende og hyggelige atmosfære som bygningen har at byde på, så det betyder meget, at det gjorde indtryk på dig.

Vi takker selvfølgelig også for de fine ord i forbindelse med maden, hotellet og ikke mindst din beskrivelse af vores personale. Vi arbejder hele tiden på at gæsterne skal kunne føle sig mødt og hørt, og vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

Igen takker vi for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, og så håber vi naturligvis at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen.
Helenekilde Badehotel.

Fantastisk udsigt, men….

Dejlig lokation og fantastisk udsigt. men…

- Ingen mulighed for afbestilling og meget lidt imødekommende i forhold til at ændre/rykke bestilling. Generel en træls afbudspolitik.

- Vi havde bestilt det absolut dyreste værelse med altan og oplevede følgende; Pletter på sengetæppet, døren var meget svær at åbne/lukke, og altandøren var så utæt at det blæste ind, alger på terrassen som gjorde den glat.

- Maden smagte godt, men vi gik sultne i seng efter en 4-retters, meget små portioner.

Prisen er ikke proportionel med den oplevelse vi fik.

September 15, 2025

Kære gæst,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du vores beliggenhed og den udsigt som vores hotel tilbyder.

Derudover er vi kede af, at der var flere ting, som ikke levede op til dine forventninger. Din feedback omkring værelset, dørene og terrassen er vigtig for os, og det er naturligvis noget vi vil tage med videre til vores team, så vi kan gøre en forbedring.

Vedrørende vores afbestillingspolitik fungerer det lidt på samme måde som flyrejser - særligt i højsæson, hvor vores efterspørgsel er stor, kan vi desværre ikke altid tilbyde fleksibilitet i forhold til flytning eller afbestilling. Vi følger vores generelle betingelser, men vi tager altid kommentarer som dine med i vores overvejelser.

Vi håber på, at vi kan få muligheden for at byde jer velkommen til vores lille hotel en anden gang.

De venligste hilsner
Helenekilde Badehotel

Rated 5 out of 5 stars

Ægte badehotelstemning og hygge!

Hotellet ønsker at man skal føle sig hjemme, og det gør man straks man træder ind!

Der er SÅ hyggeligt og lunt overalt. Personalet er alle søde, smilende og imødekommende, og der er ikke sparet på stearinlys og hygge.

Maden er et kapitel for sig. Må prøves, for at forstå hvor lækkert det er.

Vi kommer gerne igen!

May 16, 2025

Kære Pia,
Tusind tak for den fine anmeldelse - vi er glade for, at du havde et godt ophold sammen med os og at du satte pris på den atmosfære og stemning, som vi ønsker at tilbyde vores gæster. Tak for de venlige ord om vores personale, det betyder meget, at deres indsats bliver bemærket.

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen.

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt badehotel med god beliggenhed

Dejligt badehotel med god beliggenhed, dejlige omgivelser og en rigtig god betjening af personalet på stedet - dejlig morgenmad - dog savnede nogen røræg og bacon, men god kvalitet. Dejlig 4 retter middag - dog er der for lidt på tallerkenen til at blive helt mæt - men alle 4 små retter smagte godt. Prismæssigt er det ikke billigt, så kommer vi igen skal der lidt mere mad på tallerkenen og mulighed for at vælge fx vegetar vejen.

April 12, 2025

Reply from Helenekilde Badehotel

Mange tak for den fine anmeldelse, og for at dele dine oplevelser hos os. Vi arbejder hele tiden på at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, så det betyder meget for os, at få flot feedback.
Det er muligt at kontakte os på forhånd, eksempelvis vedrørende vegetar mad, så vi kan give restauranten besked om det i god tid.
Vi vil selvfølgelig tage din feedback med til overvejelse.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen en anden god gang.
Team Heleneilde

Rated 5 out of 5 stars

Er lige vendt hjem fra en overnatning…

Er lige vendt hjem fra en overnatning på Helenekilde og syntes det har været en rigtig god oplevelse. Hotellet generelt og hele atmosfæren er fint forankret i badehotelstilen, personalet er yderst imødekommende og det hele virker rart og hyggeligt. Kan varmt anbefale kun en enkelt at bemærker som jeg også kan se andre har bemærket, kødet, her kunne i godt hæve overlæggeren en del.

March 8, 2025

Reply from Helenekilde Badehotel

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget glade for at høre, at du har nyt atmosfæren, vores personale og opholdet på vores lille hotel ved havet. Vi takker også for din feedback omkring kødet - det tager vi naturligvis med videre, så vi kan justere og blive bedre.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen en anden god gang.

Rated 5 out of 5 stars

Personlig og imødekommende betjening af…

Personlig og imødekommende betjening af hele personalet. Vi fik et fantastisk weekend ophold og selv vejret var med os med høj sol og klart vejr i marts 2025. Badehotellet er sat meget istand idenfor de seneste måneder, men har beholdt den særlige Tisvildeleje/Hornbæk stil fra 1920’erne samtidig med at alt føles 1.klasses og er yderst charmerende. Vi valgte at booke et standard værelse med havudsigt, og kan kun anbefale nr. 12 som ligger i annexet med en suveræn udsigt mod Nord. Annexet virker som en naturlig forlængelse af det gamle hotel, og er holdt i samme stil. Sengen var meget god, der er hverken fjernsyn eller radio på hotellet, derfor var vores medbragte iPad god til at høre lidt dæmpet musik på værelset fin. Maden i restauranten er eminent, vi fik østers, torsk og den lokale æbletærte alt var lækkert og i passende portioner. Serveringen i særklasse og hver ret blev præsenteret af vores søde tjener. Morgenmaden var ligeledes rigelig og god med nybagte kanelsnurrer og alt vi behøvede. Kan kun anbefales herfra.

March 2, 2025

Reply from Helenekilde Badehotel

Tusind tak for den varme og detaljerede anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I har nydt jeres ophold hos os - både værelset, maden og stemningen på hotellet, som vi hver dag arbejder på at forbedre. Det betyder meget, at I sætter pris på den unique stil og atmosfære, som vi forsøger at bevare. Med hensyn til TV, så er det en bevidst handling fra os, da vi ønsker at skabe et roligt miljø med fokus på natur og nærvær, men hvor er det godt, at I kunne finde hygge og ro i det.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

Rated 1 out of 5 stars

Kød til middag kunne dårligt tykkes.

Generelt skønt beliggende med flot udsigt. 5 stjerner.
MEN kvalitet af kød til middag ekstremt dårligt. Var svært at skære ud og endnu svære at tykke. Tjener anderkender at det er svært at skære i men ellers ingen kompensation. På deres tilfredshedsskemaer anfører jeg 2 gange den ringe kvalitet af kødet men de gider ikke engang at besvare dette. Dette er bestemt ikke fem stjernet når man nu også tager en rimelig høj pris for et ophold.
Herudover var senge elendige og et rimeligt simpelt værelse og meget lydt.
Når man ikke har format til og besvare en dårlige kvalitet på stedet af tjener og i mail gør, at det var første og sidste gang vi kom der, desværre for udsigten er skøn.

February 21, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har i årevis gerne ville overnatte…

Jeg har i årevis gerne ville overnatte på hotellet. Jeg har kun gode oplevelser med frokost på terrassen i solskin.
Denne her vinterdag havde vi booket en overnatning.
Udsigten er verdensklasse. Vi kom op på værelserne, som desværre ikke var noget særligt. Det havde godt nok fået en gang maling... mange steder ud over kanterne, kalk på badeværelsers gulvet og pletter på gulvtæppet. Ingen TV. Vi læser i en folder på bordet, at her prioriterer man nærvær og enkelthed. Værelset er absolut ikke billigt. Så fair nok og sige at her fremhæver vi enkeltheden og nærværet. Men værelset fremstår billigt og sengen endnu billigere.
Du kan høre stort set ALT. Vi hørte naboerne havde de vildeste orgasmer. Det var i og for sig, vel sjovt nok. Men skal jeg tage oplevelsen af, at havde betalt samlet set næsten 4000 kr for en overnatning i en dårlig seng, men at høre alle andre gæster, og bøffen var sej.så er weekend tillæg, havudsigt tillæg ikke det værd. Så det er kun være udsigten der var vidunderlig og det kan man ikke alene drive forretning på. Desværre. Det er synd, at der ikke bliver set stort på kvalitet og især på sengene som jo stort set er det eneste der er. Og skal bruges.

Nå jo.. der var en kaffe maskine. Fedt ... for dem der drikker det. Det gjorde jeg ikke.
Men på trods af dette, oplevede jeg søde mennesker og vi havde trods alt gode oplevelser med at spille i dagligstuen. Men jeg kommer ikke igen og sover. Aldrig.
Meget ærgeligt.

February 14, 2025

Skuffende oplevelse.

Desværre oplevede vi en del ærgerlig ting, som alt i alt gør opholdet til en skuffende oplevelse, som slet ikke lever op til dét Helenekilde Badehotel tydeligvis gerne vil være.

- vores værelse lugter der af kloak ved ankomst.

- Vi har en stor træterrasse/balkon v ed vores værelse, men flere af brædderne er løse.

- Et par af de mandlige tjenerne har en kedelig attitude. Arrogant, lidt for "smart i en fart" og ikke specielt servicemindet.

- Vi får en anden vin end den vi bestilte. Han åbner og skænker en 'smager' op, uden at vise etiketten. Da vi ser flasken, gør vi ham opmærksom på, at det er en forkert årgang. Vi får at vide, at det er en fejl i kortet og at de slet ikke har den årgang som står skrevet der. De er hverken undskyldende, kompromissøgende eller løsningsorienteret. Tværtimod sad vi med følelse af, at de godt vidste det var den forkerte vin, da de serverede den.

- Til morgenmaden var der et stort stykke glasskår i min yoghurt (dette blev dog håndteret fint, men er blot endnu en ærgerlig ting, til hvad der skulle have været et lækkert ophold)

Generelt set lever serviceniveauet slet ikke op til forventningerne ift pris. Det var ofte "Nå! Hov.." - attituden man blev mødt af og ikke så meget "det beklager vi - vi finder en løsning på bedste vis".
Jeg er rigtig ærgerlig over jeg ikke læste trustpilot inden jeg bestilte opholdet, for jeg må desværre tilslutte mig flertallet af dårlige anmeldelser, og forstår godt at ratingen ikke er højere. Jeg håber, de læser med og tager kritikken til sig, da rammerne har potentiale. Lige nu er det dog hverken et sted der er pengene værd eller noget vi vil anbefale andre.

October 5, 2024

Kære Sarah

Mange tak for din tilbagemelding af dit ophold, vi sætter altid stor pris på feedback fra alle vores gæster også hvis det ikke altid går ”vores” vej. Vi tager straks alle kommentarer til os og bruger det til at forbedre os endnu mere, så vi kan holde vores service og kvalitet på et højt niveau.

Vi er meget ærgerlige over at dit ophold bestemt ikke levede op til hverken dine forventninger eller vores normale standarder. Værelserne skal selvfølgelig stå klar og friske ved ankomst og være en indbydende start på et afslappende ophold.

Vi gør os meget i god og velkommende service, så det er bestemt ikke okay at blive mødt af arrogance og forkert attitude. Vores tjenere bliver informeret om diverse vine og drikkevarer vi serverer og vores sædvanlige standard er god og professionel service, derfor bør sådanne fejl som der beskrives ikke ske. Det beklager vi meget.
Vi er meget glade for at høre, at der blev taget godt hånd om situationen ved morgenmaden, da dette bestemt heller ikke bør ske.

Vi vil straks dele din oplevelse med resten af vores ansatte så vi kan få rettet op på de fejl, der er sket og forbedre os fremover.

Vi håber meget at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang i fremtiden, så vi kan få rette op på jeres oplevelse, og vise jer et dejligt afslappende og godt ophold med vores sædvanlige gode service og høj kvalitet.

Team Helenekilde Badehotel

Gav gerne 0 stjerner

Gav gerne 0 stjerner. Magen til arrogant optræden skal man lede længe efter, ligesom ordet "service" åbenbart er ikke-eksisterende på Helenekilde Badehotel. Heller ikke når man ankommer langvejs fra til frokost. Vi havde kørt 1,5 time for at komme til den årlige søndagsfrokost (på 15. år), og vi havde bestilt bord udenfor dagen før. Samme dag havde vi ændret bestillingen fra 2 til 3 personer, alt var ok! Så langt så godt. Da vi ankom til Helenekilde Badehotel ventede vi 5-10 minutter, UDEN at blive kontaktet af nogen! Selvom flere tjenere gik forbi. Vi tog så selv kontakt til personalet efter 10 minutter for at høre, hvilket bord vi skulle sætte os ved udenfor. En ældre, kraftig herre bag bardisken fortalte højrøstet at der altså IKKE var betjening udenfor. Stor var vores undren over at dette ikke var blevet meddelt samme formiddag (da vi ændrede bestillingen fra 2 til 3 personer). Godt så. Den ældre herre gentog meget højrøstet og kontant at der altså ikke var betjening udenfor!?! Han vendte ryggen til os og fortsatte med at lave kaffe eller hælde øl op. Så der stod vi... Ikke noget med at: "vi beklager meget, men på grund af blæsten/vejret eller lign., så kan vi desværre ikke..., men vi har reserveret et bord indenfor til jer!!"
Nej, vi fik lov til at stå - indtil vi naturligvis valgte at køre. Tænk at vi havde overvejet at holde firmafest for Norden på Helenekilde. Det er selvfølgelig blevet ændret til andetsteds!!!
Undertegnede samt de to øvrige gæster sætter ALDRIG vores ben på det sted (Helenekilde Badehotel) igen!
Vi valgte at køre til Tisvilde Kro, hvilket endte med at blive en meget positiv og glædelig overraskelse. Lækker frokost og virkelig servicerende personale. Kan absolut IKKE ANBEFALE HELENEKILDE BADEHOTEL TIL NOGEN!!!!!

July 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Arrogant personale og dårlig service

Arrogant personale og dårlig service. Vi var gæster til drinks i haven og oplevede desværre utrolig dårlig service fra arrogant og ikke nærværende tjener. Tog vores glas før de var tomme. Stod fx også i baren, hvor jeg havde bestilt 4 glas, måtte selv bede om en bakke, som jeg måtte vente på mens tjeneren serverede for to andre kunder. Fik aldrig bakken. Måske små ting, men når jeg betaler 300kr for to glas vin, forventer jeg i hvert fald opmærksom betjening. Og som minimum, at min bestilling bliver gjort færdig før en ny påbegyndes. Finder et andet udskænkningssted med udsigt næste gang.

May 11, 2024

Skønt weekendophold!

Alt personale super søde, og alle parate til at yde det lille ekstra, som gør at man føler sig oprigtig velkommen.
Spiste i dejlig 4-retters middag i restauranten, og dagen efter morgenmads buffet med lune boller, æg, pålæg, frisk frugt etc. og endda med mulighed for morgenbitter og bobler!
Vi kommer gerne igen:-))

February 2, 2024

Reply from Helenekilde Badehotel

Kære Anette. Mange tak for din meget flotte anmeldelse og fine ord - dem sætte vi meget stor pris på ! Jeg vil dele dem med stolthed med mine kolleger i hele huset :-)
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden dejlig gang !
Mange hilsener, Susanne, receptionchef

Dårlig oplevelse - dårlig stil

Samme dag som ankomst modtog vi på mail stedets ønske om et dejligt ophold og en skøn middag.
Men strømmen gik inden middagen. Ingen lys. Og middagen blev en kold forret, en opvarmet suppe fra dagen før samt tre små stykker ost.
Vi havde glædet os til at se landskamp, men der var ingen wi-fi.
Lyset kom igen mellem kl. 22 og 23. Men næste morgen var der ingen varmt vand - og dermed ingen bad ! Angiveligt fordi ingen havde kunnet finde ud af at tænde for fyret i løbet af 10 timer !
I ugerne efter bad vi om at få en ombooking, men det blev afslået under henvisning til “force majeure” - åbenbart også mht ikke at kunne tænde for fyret !
Efter vores fiasko af et ophold, ville man ikke give os et nyt uden beregning. Dårlig stil. Småligt !
Så, stedet er gået glip af vores betaling en anden gang for cocktails, middag og vin - og er gået glip af vores fremtidige besøg. Det er efter at have været faste gæster i 12 år.

October 14, 2023

Kære Kim
Som vi også har skrevet sammen omkring i almindelig mailkorrespondance, fastholder vi, at det var tale om force majeure, men jeg forklarer også gerne situationen og beslutningen her:
Tisvilde blev ramt af et omfattende strømnedbrud. Det betød, at lys, maskiner herunder ovnen i køkkenet, kasseapparat, telefoner, wifi osv blev ramt.
Alt personale gjorde alt, hvad vi kunne for, at alle fik mad (nogle blev tilbudt kold mad her på hotellet, andre valgte at spise på vores søsterhotel lidt længere nede ad gaden), og en så hyggelig aften som muligt i stearinlysenes skær.
Fodboldkampen havde du -strømafbrydelse eller ej- ikke kunne se, da vi ikke har TV på værelserne, hvilket ved tidligere besøg har lovprist.
Da strømmen kom igen efter ca. 4 timer, kunne vi drifte igen og lukkede den sene aften og natten af på normal vis. Hvad vi ikke vidste på dét tidspunkt var, at "gnisttænderen" på vores oliefyr (der laver varmt vand) var brændt af, ligesom hub'en til internettet. Da vi blev opmærksomme på det, kontaktede vi naturligvis en reparatør, men da det var weekend, kom han sent og først efter check-ud.
Vi er selvfølgelig rigtig kede af hændelsen, men det var helt ude af vores hænder, og alle gjorde, hvad de kunne, for at alting skulle gå så smidigt som muligt !
Du blev ved check-ud kompenseret for både middag med vine og drinks, i øvrigt på et ophold som du - mod vores afbestillingsregler men med min velvilje - havde fået flyttet fra en tidligere bestilling, til trods for en for sen afbestilling af dette.
Jeg synes på baggrund af ovenstående ikke, at man kan tale om smålighed fra vores side. Jeg kan, som jeg skrev i min seneste mail til dig, ikke gøre mere i denne sag.
M.v.h. Susanne, receptionschef

Rated 1 out of 5 stars

Allerede da vi ankom bemærkede vi at…

Allerede da vi ankom bemærkede vi at hotellet er meget slidt. Det trænger virkelig til en gang maling. Dynerne var meget varme. Vi har været der i Juli, så det var en varm nat trods næsten efterårsagtig "sommer" udenfor. Rengøringen kunne have været bedre. Specielt i badeværelset var der beskidt på diverse kanter. En MEGET tung bruser og et badeforhæng der "sugede sig til kroppen" gjorde ikke morgenbadet til en særlig rar oplevelse. Meget skuffet over morgenmaden som bestod af boller, croissant, æg, ost, marmelade, en meget stærk rullepølse med rigeligt peber på og så ellers kaffe, the og en slags julice på flasker. Havde forventet lidt mere lækkert,- prisen taget i betragtning. Det mest positive var et super sødt personale

July 18, 2023

Dårlig service

Helenekilde er et fantastisk hotell, men det koster også meget å bo der. Jeg mener at servicenivået skal svare til prisnivået, hvilket var langt fra vår opplevelse på hotellet. Vi ble mødt av en meget lidt imødekommende resepsjonist, som virket direkte i dårlig humør og overhodet ikke serviceinnstilt. Vi ble også servert av en ung tjener der ikke hadde særlig godt styr på menuen i restauranten. I tillegg glemte vi nogle på vårt værelse som vi spurte om å få tilsendt til København etter vårt opphold, hvilket de ikke ville hjelpe oss med. Til sammenligning har jeg opplevd at tilsvarende hoteller gjerne sender gjenglemte ting til gjester etter de har forlatt hotellet, hvorfor jeg syns det var overraskende at de (heller) ikke kunne bistå med dette.

Igjen, hotellet er virkelig smukt og et deilig sted å være, men jeg syns at servicenivået slet ikke holdt mål. I og med at det er en servicetjeneste de selger, blir det for dårlig å ikke tilby dette til et SOLID nivå når man betaler så meget for å bo der. Jeg kommer ikke til å besøke Helenekilde igjen.

July 1, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fint ophold

Ganske fint ophold. Dejlig mad, afslappende og uhøjtidelig atmosfære.
Det kunne være blevet til 5 stjerner, men desværre blev vi vækket af naboens spædbarn klokken 5 om morgenen, som græd i 2 timer.
Kunne man måske skrive, at badehotellet er for alle fra ex. 9 år og opefter? Et badehotel er - i mine øjne - et sted for voksne mennesker, som ønsker fred og ro.

July 1, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Slog to menuer for meget ind

Havde fået et gavekort af kollegaer til Helenekilde. Min kone og jeg besluttede at spise en aftenmenu den 9. december. Vi betalte med gavekortet, og skulle derudover betale lidt ekstra med Dankortet.
Da vi kommer hjem og kigger kvitteringen igennem, opdager vi, at der er trukket for 4 aftenmenuer. Altså dobbelt op. Vi skriver til hotellet og sender foto af kvittering med.
De beklager fejlen og fortæller, at pengene vil blive ført retur, hvis blot vi sender bankoplysninger. Det gør vi straks. D.d. er de stadig ikke ført retur, og hos Helenekilde oplyser man, at der først er personale i uge 2, som kan tage sig af det. Det virker mistænkeligt.

December 8, 2022

Reply from Helenekilde Badehotel

Kære Mikkel. Som nævnt, da vi mailede sammen i december og starten af januar, var processen for refundering af beløbet blevet længere end normalt gr jule-nedlukning/-ferie, men fejlen vedkendte vi os med det samme, du skrev, og der var altså intet mistænkeligt i det. Jeg forventer, du har modtaget beløbet retur den første uge af januar ?!
Mange hilsener, Susanne Receptionschef

Take a closer look