Helsingør Tandcenter Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele klinikken fungerer som et integreret team hvor alle tværfaglige grænser er fjernet for patienten. Alt behandles som en enhed og man er aldrig i tvivl om, hvor man er i behandlingen. Selve arbejde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik trukket en stor tand med lange rødder ud. Bedøvelsen, som normalt gør mega ondt, kunne jeg dårligt mærke og tandlægen var blid og omsorgsfuld. Og så ringede de dagen efter for at se om jeg va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik i går opereret to visdomstænder ud. Selvom den ene tand var lidt besværlig, følte jeg mig virkelig tryg og i gode, kompetente hænder hos Martin. Martin er virkelig professionel, rolig og try... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igennem en længere periode gået fast hos tandlæge Emilie, og jeg oplever altid rigtig god behandling. Særligt i forbindelse med tandlægeskræk og dårlige tidligere erfaringer, er Emilie dygtig... See more

Company details

1. Dentist

Written by the company

Vi er Helsingør Tandcenter. Vores helt primære fokus er at give vores patienter en god oplevelse ved tandlægebesøget. Vi er meget opmærksomme på, at et tandlægebesøg for mange forbindes med ubehag og frygt. Derfor gør vi alt for at hjælpe vores patienter igennem behandlingerne på den mest behagelige måde. Det gør vi ved at have åbenhed omkring hele behandlingsforløbet, behandle nænsomt og smertelindrende og ved at udføre arbejdet grundigt og med høj faglighed. Klinikken åbnede i 1973 og har altid haft prioriteret at lave behandlinger af højeste kvalitet med et ønske om en langvarig relation til vores patienter med fokus på at kunne bevare sunde tænder gennem hele livet. Vi stræber altid efter at give vores patienter den rette behandling ud fra den enkelte patients individuelle ønsker. Vi glæder os til at se dig på klinikken!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

37 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Enormt dygtige, og super søde

Fik fjernet en visdomstand, som virkelig har skabt problemer. Det tog 20 minutter fra jeg satte mig i sædet, til tanden var blevet fjernet og og jeg var blevet syet sammen igen. Fuldstændig smertefrit.
Helsingør Tandcenter kan varmt anbefales!

March 23, 2026

Kære Silas

Mange tak for din fine tilbage meddeles. den er vi virkelig glade for.

Dejligt det hele gik så godt og du var hurtigt færdig.

Ønsker dig den bedste dag :)

Super

Meget venlig, kompetent og professionel behandling. Varm anbefaling.

March 5, 2026

Kære Tom

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi super glade for.

Ønsker dig en dejlig dag

Rated 5 out of 5 stars

De er gode til at tage sig tid

Jeg føler mig mødt og hjulpet med at forstå mine tænder. De er super søde til at forklare og tage sig tid, jeg er glad for jeg valgte dem efter jeg fyldte 18, har ikke fortrudt og gået der i over 10 år nu

March 5, 2026

Kære Line

Mange tak for din fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at skrive.
det betyder meget for os.

Dejligt du føler dig mødt hos os, det er vi glade for.

Ønsker dig en fortsat god dag.

Imponerende

Jeg skulle have fjernet 4 visdomstænder hos Martin kl 9. Under en time senere var jeg færdig behandlet og jeg kunne tage hjem. De eneste smerter forbundet med operationen var bedøvelsen og jeg følte mig tryg under hele forløbet. På trods af 4 fjernet tænder var jeg i stand til at spise risengrød om aften og læse godnat historie for mine børn. Godt arbejde.

March 2, 2026

Kære Lasse

Mange tak for din flotte anmeldelse, den varmer os om hjertet.

Dejligt du følte dig tryg hos os, det betyder meget du skriver det, vi gør altid vores bedste for at passe godt på alle vores patienter.

Dejligt du både kunne spise og læse godnat historie for de små :)

Tand hevet ud

Fik hevet en tand ud og det gik helt igennem hurtigt og smertefrit. Jeg følte mig godt informeret og i gode hænder.

March 2, 2026

Kære Anja

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.
Dejligt du følte dig i gode hænder, vi bestræber os altid på at tage godt hånd om vores patienter.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Man kan trygt bruge tandlægehuset

Man kan trygt bruge tandlægehuset, især hvis man har tandlægeskræk. Alle er gode til at informere og jeg har været meget tryg ved at få lavet en større behandling hos dem.

February 16, 2026

Kære Malene

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
Dejligt og læse du føler dig tryg her hos os, vi bestræber altid på og passe godt på vores patienter.
Helsingør Tandlæge Center

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse super dejligt og…

God oplevelse super dejligt og imødekommende personale , kan kun anbefale hvis man står og skal vælge ny tandlæge 🦷

February 17, 2026

Kære Ulla

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
Helsingør Tandlæge center

Tak for god behandling.

Tak for god behandling.
Jeg bliver altid mødt af en god blanding af smil, godt humør og høj professionalisme.
Jeg lider af en snert af klaustrofobi, og det bliver der altid taget hånd om og højde for, så jeg føler mig altid i trygge hænder.

February 16, 2026

Kære Ulrik

Mange tak for dine fine besked til os, den er vi virkelige glade for.
Dejligt du føler dig tryg hos os.
Ønsker dig en god dag.

Tandudtrækning og fast kunde

Jeg fik trukket 2 visdomstænder ud af Martin og frygtede det ville være en hård omgang. Han lagde så fint bedøvelsen og i løbet af få minutter var begge ude. Blev syet og det var det. Efterfølgende modtog jeg et opkald fra klinikken for at høre om alt var som ønsket og ja, må bare sige Martin er mega dygtig stort set ingen smerter efter indgrebet. Og til Line som normalt tager sig af mine tænder er bare grundig og meget dygtig.

November 15, 2025

Kære Jesper

Mange tak for dine fine ord om klinikken og til Martin :)

Dem er vi super glade for, mange tak for det.

Ønsker dig en dejlig dag :)

Med Venlig Hilsen
Helsingør Tandklinik

Rated 5 out of 5 stars

Et super godt og behageligt sted

Et super godt og behageligt sted, med hurtig og effektiv hjælp og tryg behandling! Fik fjernet fire visdomstænder, og var super nervøs inden, men så snart vi kom i gang var jeg helt rolig, mærkede ingenting og det gik super stærkt. Kirurgen Martin og alle andre til stede var gode til kommunikation, omsorg og udførte jobbet så fint og roligt, set i bakspejlet havde jeg intet at være nervøs for! Man er i gode hænder her, og rigtig god pris også. Kan kun anbefales

October 20, 2025

Kære Isabella

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi virkelig glade for, dejligt og hører du har følt dig så rolig hos os.

Vi glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent operation udført professionelt…

Operationen der drejede sig om indsættelse af implatat blev udført meget kompetent og i en rolig, professionel stemning. Jeg fik grundig information om det videre forløb og aftalte datoer for kontrol m.m. med det samme. Dagen efter blev jeg ringet op for at høre hvordan det gik og der var knap nogen ømhed tilbage 24 timer efter operationen.
Stor anbefaling fra mig.

October 6, 2025

Kære Jørgen

Mange tak for dine fine ord, dem er vi virkelig glade for :)

Vi glæder os til at dig igen.

Dejlig dag til dig :)

Fik trukket 5 tænder ud

Fik trukket 5 tænder ud, Martin var lige mand for den opgave, fik en god oplevelse selvom hele undermunden var bedøvet. Thums up

September 15, 2025

Kære Brian

Tusinde tak for dine fine ord, dem er vi meget glade for :)

Empatiske tandlæger

Jeg bliver altid venligt bemødt. De gør sig umage med at forklare både før og under behandlingen. De er gode til at takle tandlægeskræk, og følger tit op med en telefonsamtale dagen efter.
Det er dyrt at gå til tandlæge, men jeg synes at priserne hos Helsingør Tandcenter er konkurrencedygtige med andre tandlæger.

September 8, 2025

Kære Maria

Mange tak for dine flotte ord og tilbagemelding.

Det er vi meget glade for, dejligt og vide at du følte dig velmødt hele vejen gennem behandlingen.

Rated 5 out of 5 stars

En tand bedre end de fleste

Stedet besidder en unik blanding af venlighed og faglighed kombineret med en ofte usynlig, men dybt professionel interaktion mellem medarbejderne. Skranken er imødekommende uden at være overstadigt indladende. Det overordnede faglige indtryk kan beskrives som; Klar i spyttet uden at være klinisk.

August 25, 2025

Kære Søren

Mange tak for din meget fine anmeldelse, den er vi super glade for.

De bedste Hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop fået fjernet en visdomstand

Jeg har netop fået fjernet en visdomstand og må endnu engang konstatere, at Martin er en helt fantastisk tandlæge. Det var et stort indgreb, som jeg havde frygtet gennem mange år, men Martin og klinikken gjorde min frygt helt ubegrundet. Det foregik helt smertefrit og uhyre professionelt, og samtidig med en meget stor grad af tryghed, som er funderet på Martins store faglige dygtighed kombineret med en unik evne til at kommunikere under indgrebet.

June 12, 2025

Kære Per

Tusinde tak for din fine besked, dejligt det gik så godt og du følte dig tryg hos os.

Ønsker dig en dejlig dag :)

Bedste hilsner fra Helsingør Tandcenter

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fik opereret to visdomstænder ud

Jeg fik opereret to visdomstænder ud, og i starten var jeg ret nervøs. Men kirurgen Martin var god til at berolige mig og informere mig om processen og indgrebet på en forståelig måde. Jeg følte mig set og hørt hele vejen igennem og hans ro, gjorde mig rolig. Tak for en god oplevelse. Hilsen en som førhen har lidt af tandlægeskræk.

June 30, 2025

Kære Nynne :)

Mange tak for din fine anmeldelse, så dejligt og læse, du er blevet tryg ved at gå til tandlægen.
Det betyder så meget for os :)

Ønsker dig en dejlig sommer og vi glæder os til at se dig igen.

De bedste hilsner fra

Hvaltand

En på alle måder professionel og behagelig tandudtrækning, selvom det var en ordentlig hvaltand (visdomstand), der skulle ud. Martin skaber en tryg stemning og agerer meget sikkert og roligt under hele besøget. Vil varmt anbefale Helsingør Tandcenter!

June 30, 2025

Kære Jimmie

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi super glade for :)

Ønsker dig en dejlig sommer :)

Hurtig, effektiv og smertefri 🙏

Jeg fik hevet en tand ud og dagen efter har jeg ikke brug for smertestillende. Det var en rigtig behagelig, smertefri og professionel oplevelse

May 19, 2025

Kære Mie

Mange tak for din tilbagemelding, den er vi glade for :)

Dejlig dag til dig.

Kirurgisk Tandudtræk:

Kirurgisk Tandudtræk:
Super Prof og behaglig behandling af Martin, med en rolig orientering inden indgreb.
Meget trygt!

May 13, 2025

Kære Søren

Mange tak for din fine besked til os, den er vi meget glade for.

Vi bestræber os altid på at gøre det trygt for jer.

Dejlig dag til dig.

Take a closer look