Vi har aldrig oplevet noget lignende Eriks kommunikation og måde at håndtere situationer på. Det er direkte umenneskeligt og uden medfølelse. Vi havde en aftale med Erik om at han skulle male... See more
See what reviewers are saying
Vi er yderst tilfredse med veludført malerarbejde af et større projekt på 250 kvm. Erk er punktlig, ordentlig og overholder aftaler samtidig med at kvaliteten er i orden. Giver vores varmeste anbefali... See more
Company replied
Vi har fået ordnet 3 stuer, i vores "gamle dame" - hus fra 1904. HE Malerfirma har udført reperationer og alt malerarbejet, og det er blevet super fint. Arbejdet blev færdigt til tiden og Erik er me... See more
Company replied
Erik og hans firma har hjulpet med at lave vores 1.sal, hvor der skulle repareres huller i vægge efter ny el, spartles, ny filt på, males lofter/vægge og paneler. Arbejdet er udført som lovet på tid... See more
Company details
- Painter
- Building Restoration Service
- Fire Damage Restoration Service
- Plasterer
- Property Maintenance
- Siding Contractor
Written by the company
Håndværk med stolthed er vores mærkesag. Vi ligger stor vægt på faglighed, råd & vejledning og ikke mindst at vi opfylder vores kunders behov, udfaldskrav og deres ønsker. Vi anvender kun godkendte produkter der lever op til vores egne høje krav til synlig kvalitet og ikke mindst holdbarhed. Hos H.E Malerfirma får du 23 års erfaring med alt lige fra renovering til nybyg. Vi har meget stor erfaring i spartling/fuldspartling af vægge og lofter og ved hvad der skal til for at få det korrekte resultat. Men uanset hvad vi skal levere af arbejde, kan vores kunder forvente grundighed, punktlighed og kvalitet. Hos H.E bruger vi den tid der skal til for at forstå præcist hvilket resultat kunden ønsker, med hensyn til farver, vægbeklædning m.m. Når vi sammen med kunden har gået projektet igennem, laver vi et godt tilbud på opgaven som vi sender på mail. Kunden læser tilbud igennem og har mulighed for at ringe til os ved tvivl og spørgsmål. Er tilbud som det skal være, sender vores kunder bekræftelse retur og vi kan komme i gang. Når opgaven er udført, går vi i fællesskab med kunden opgaven igennem for evt. fejl og mangler til udbedring. Såfremt der skulle være nogen udbedringer, laves disse og først derefter sender vi faktura. Vi ser frem til at servicere endnu flere glade kunder.
Siøvej 4 A., 5800, Nyborg, Denmark
- erik@hemalerfirma.dk
- www.hemalerfirma.dk
Hasn’t replied to negative reviews
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Vi stod i stresset fraflytning af lejebolig og H.E. malerservice gav os fair pris, flot arbejde og en støttende hånd igennem afleveringsprocessen. Imponerende fleksibilitet og Erik skaber tryghed for sine kunder i en stresset situation. Man kan trygt vælge H.E. malerservice!
H.E. Malerfirma
H.E. Malerfirma har udført et rigtig fint stykke arbejde hos os. Resultatet er blevet rigtig godt, og kommunikationen har været virkelig god.
H.E. Malerfirma kan varmt anbefales herfra.
Michael Pedersen
God oplevelse med rigtig god dialog i…
God oplevelse med rigtig god dialog i processen. Der blev udført et fint stykke arbejde, til tiden trods ekstra-opgaver.
Meget flot og veludført arbejde
Meget flot og veludført arbejde. Venlig, imødekommende og fleksibel med hensyn til arbejdstidspunkterne.
Super god oplevelse med H.E.Malerfirma
Super god oplevelse med H.E.Malerfirma.
Hurtigt respons og tilbud. God pris og fantastisk udførelse af maling af facade på vores hus.
TAK.
De største anbefalinger herfra.
Pænt arbejde
Har en fin dialog og svare med det samme på sms hvis man skriver til Erik.
Laver et meget pænt stykke arbejde og er meget opmærksom på at det hele er i orden.
Kan helt klar anbefale Erik.
Kan varmt anbefale
Erik var virkelig god hele vejen igennem. For det første var prisen virkelig god, og derudover har der været god kommunikation gennem hele forløbet, og så var malerarbejdet også helt i top!
En virkelig god oplevelse, hvor kunden er i fokus.
Maling af hus
Vi er MEGET tilfredse med det malerarbejde, Kim og Erik har udført i vores nye hus. Rigtig god og professionel oplevelse, med fagfolk, der er til at regne med - og nemme og rare at kommunikere med. Stor anbefaling.
Har fået malet sommerhus
Har fået malet sommerhus, som nu stråler af glæde, (hvilket jeg også gør).
Pris, kvalitet og levering i top.
Tak til Erik og Kim for deres positive måde at være på.
Giver 5***** til H.E malerfirma. Trygt og godt arbejde
Maling af 3 værelser, stue, gang, køkken, bad og dørkarme. H.E Malerfirma har gjord et rigtig godt arbejde 👌. Behagelig, flink, og forstående for hvad man vil have malet og hvordan. Intet at sætte en finger på. Jeg vil helt klart bruge H.E igen.
H.E giver en tryg overlevering af lejligheden, da han møder op under flyttesyn. For at sikre sig arbejdet er i top.

Reply from H.E Malerfirma
Maling af gang, toilet og bad
Fik malet gang, toilet og badeværelse. Intet at sætte en finger på. Vælger helt klar H.E Malerfirma en anden gang igen.

Reply from H.E Malerfirma
Jeg fik hjælp af H.E til at male min…
Jeg fik hjælp af H.E til at male min lejlighed. Lofter, vægge og alle karme og lister. Jeg fik lidt farver på væggene og maler Erik var super god til råd og vejledning. Det var en ordentlig omgang med det hele, men alt gik helt gnidningsløst og er så glad for resultatet. Pris mæssigt så var det absolut også godt. Erik og resten af H.E for i hvertifald mine anbefalinger.

Reply from H.E Malerfirma
Vi har haft H.E Malerfirma til at…
Vi har haft H.E Malerfirma til at hjælpe os i vores nye bolig. Og må sige at vi lige fra første besøg fra dem med gennemgang af vores projekt, til sidste penselstrøg er blevet behandlet virkelig godt. Vi har følt os trygge og selv om vi havde lidt ændringer undervejs, tog de det med et smil og fuldførte opgaven. Vi kan trygt give dem vores bedste anbefaling og tager bestemt fat i dem igen når vi skal videre med renovering. Og ikke mindst så er prisen yderst rimelig. Tak for godt arbejde.
Kan klart anbefales.
Jeg har lige købt hus, og blev derfor anbefalet H.E Malerfirma. Jeg brugte dem til at ordne samtlige vægge i huset med spartel, filt og maling.
Er super tilfreds med arbejdet som er blevet udført, samt samarbejdet imellem.
Så hvis nogle er i tvivl om hvilket malerfirma de skal vælge, kan jeg personligt klart anbefale H.E Malerfirma.

En super oplevelse
Jeg brugte H.E Malerfirma, da vi skulle have malet kontoret. En super god oplevelse, og resultatet er blevet fantastisk. Vi følte os godt rådgivet i hele processen, fra besigtigelse af opgave til den blev løst. Prisen for udført arbejde var mere end fair, så har kun de varmeste anbefalinger herfra.