Når Herning Kommune s dyrt betalte ledere ikke selv kan løse den opgave de egentlig var sat til. Så lejer man da bare et konsulentfirma (prisen er hemmelig, hvorfor mon dog det) Affectum... See more
See what reviewers are saying
Det er i orden at omskrive fakta, frihedsberøve, og fjerne børn uden at undersøge sagen til bunds så vil du beholde dit barn så bliv væk
Den eller de visitatorer som arbejder ved Herning Kommune burde kigge sig om efter et andet job. For de ejer ikke skyggen af menneskelig omsorg og empati… FØJ FOR ….. Efter indlæggelse af blind... See more
I forbindelse med at vi skulle have reduceret el-afgift, da vi er gået over til varmepumpe, skulle dette attesteres af Herning kommune. Jeg sendte en mail med udfyldt skema, og det tog helt nøj... See more
Vil du have dit barn tvangsfjernet så kom til Herning
Når Herning Kommune s dyrt betalte…
Affectum hedder konsulentfirmaet som bla. har været brugt på Søglimt i Sunds.
Og det med selveste Chris MacDonald i spidsen.
De var godt underholdt fik jeg at vide.
Var det bare det.
Jeg var selvfølgelig ikke inviteret som flexjobber.
Det kunne MacDonald ikke forstå da jeg snakkede med ham inden mødet.
Jeg gik i stedet for ude i haven og regnen og arbejdede.
Jeg kunne se de havde det rigtig sjovt inde i varmen.
Prisen for alt
dette blæser i vinden.
Effekten også.
Mvh Flemming Birkkjær.
Hvis jeg ku gi minus 5 stjerner så fik…
Hvis jeg ku gi minus 5 stjerner så fik de det. Hvis man gerne vil ha sit liv ødelagt og ende med gæld så meld jer ind. Hvis ikke, så hold jer langt væk herfra. Jeg har gjort hva de har sagt, kommet til alt jeg skulle men ud af det blå får jeg en regning på 10.000kr(har tidligere betalt 20.000kr) har været ind og ud af systemet i mange år fordi de ikke lytter til hvad man faktisk vil. De kaster bare rundt med en som var man affald. Det burde ærligtalt lukkes ned. Man bliver ikke informeret og man skal være sin egen advokat ellers bliver man snydt.
Center for kommunikation....puha et…
Center for kommunikation....puha et surt og totalt inkompetent personale akkurat ligesom resten af Herning kommune....afskaf det og skatten. Det personale ville ikke overleve 14 dage på det private arbejdsmarked...De har ikke været på kursus i at tiltale andre da jøsses....desuden ejer de ikke skyggen af udd. i at servicere høreapparater.
Den eller de visitatorer som arbejder…
Efter indlæggelse af blind familie, hvor denne ikke kan gå på egne ben, er svimmel og fraværende. Vurderer den pågældende visitator at patienten bare skal hjem i eget hjem. Til trods for at hospitalet og de pårørende siger der er brug for rehabilitering og genoptræning.
Alt handler om penge og ik en skid andet 😡
Fastholdt i mere end et årti på…
Fastholdt i mere end et årti på kontanthjælp, men med et ønske om at arbejde i det omfang jeg kan, da jeg har en alvorlig psykisk lidelse. Fast forward 10 år, og jeg er slidt op, af den fastholdelse på lave ydelser. Det er ikke bare svært, det er umenneskeligt på alle måder, og få sit liv sat på pause, uden nogen reel indflydelse på hvornår du får dit liv tilbage. Det gjorde mig så syg at, jeg i dag søger en førtidspension, efter og have været på arbejdsmarkedet på flexydelse (2-4 timer i ugen), men måtte smide håndklædet sidste år. Jeg er ikke den eneste borger der kommer ud for dette. Jeg kender folk der har haft sølvbryllup med Herning kommune (på kontanthjælp), hvilket i ydelsen ikke er fulgt med lønningerne og infaltionen. Prøv og lev for små 8500,- mdr som voksen, i mere end bare 2-3 år. Good luck.
Herning en dejlig by
Herning en dejlig by. Deres jobcenter er bygget lige ovenpå djævlens hule. Det ikk meget hjælp tillid man får det modsatte de siger de hjælper men spænder ben for en i sådan en grad at man skulle tro deres jobodre stod på hvor mange de kunne få ud af det normale system og ind i deres forskruede verden, hvor de føler de har magt over en hvilket de nyder til det fulde
Er i praktik et sted har fortalt jeg for medicin af den, og den slags men keg selfølgelig kun tager den dosis jeg er skrevet op til hvilket jeg overhovedet ikke kan mærke længere efter så mange år på en højere dosis, og har vitterligt intet med og gøre om jeg kan fungere eller ej men de insisterer på at gøre en mus til el elefant ud af det blå hvilket jeg ser som dem der bare er ude på st lege med andres liv og status uden grund. Føler mig svigtet på alle punkter ikk en tog mig i forsvar selvom jeg drønede derned inden for 10m fordi jeg åbenbart skulle være for skæv og jeg kunne træde ud foran en truck eller noget selvom jeg hat arbejdet lager i snart 5 år og intet bare tæt på det et nogensinde sket…..
Park og sti, skov og park or what so ever
Bor i Aulum i et område hvor vi har et fællesområde som kommunen selv har sagt de ville slå hver 14. Dag. For nogle år siden gravede de jorden af og anlagde nyt og de ville komme og slå det hver 14. Dag.
Det er ikke sket i år, faktisk er det kun blevet slået max 1 gang i måneden tror jeg, og sidst lignede det en slagmark. Det havde været tørt i september og græsset var efterhånden 30 cm højt, en nabo skrev og de kom dagen efter skybrud og på en dag hvor regnen silede ned så plænen blev fuldstændig smadret med den store maskine som knap kunne slå græsset, hvilket jeg personligt så brugte 3-4 timer efterfølende tørvejrsdag på at fikse.
Kommunen er forelagt hvad vi brugte tiden på, havde aldrig forestillet mig der var så meget græsset men det var bare kørt ned af maskinen og der var et svinderi uden lige. Det gentog sig så i hele byen.
Men med vedligeholdes af dette lille stykke græs kan græsset slås med en almindelig plæneklipper på max 20 min.
Vi er flere der har sendt mails, de bliver ikke besvaret.
Efter vi ordnede plænen fuldstændig skulle græsset slåes igen 2. Oktober.. Der har stadig ikke været nogen.. Plænen var helt gul da vi var færdige fordi den ikke kunne få luft, allerede 2. Oktober var deb fin grøn igen og klar til at blive slået.
Går vi til de ansatte som kører i området og minder dem om det lille stykke her i kvarteret får vi flabede svar tilbage, på trods af at de kører lige forbi hver 14 Dag.
"Jeg arbejder kun 37 timer" fx og det er besværligt fordi man skal have den lille almindelige maskine med....
Jeg har personligt tilbudt kommumen i seneste mail at de kan stille plæneklipperen ved mig som bor lige ud til området, så skal jeg for et månedligt beløb sørge for plænen ser ordentlig ud, men eftersom der intet svar eller plæneklipper er kommet antager jeg dette ikke har interesse, og det anede mig, selvom jeg med min flabede mail ellers selv vurderer at jeg passer godt ind i medarbejderprofilen hos afdelingen, og derfor bad jeg dem også om at få deres ansatte til at priotere vores område, det gør de så heller ikke og nu ligner det snart en slagmark igen for lur mig om ikke de kommer og smadrer det hele med den store maskine på første stormvejr Dag efter denne anmeldelse.
MIKE FRA POWER ER DEN BEDSTE
Mike fra power er sej og han kan bare noget hjælpsom mod andre :)
Læste lige lidt af folks opslag herinde…
Læste lige lidt af folks opslag herinde og kan kun give dem ret i det de skriver. Og kan selv skrive en masse om hvor dårlig Herning kommune er. Men er her nu pga min cykeltur hjem fra arbejde, fra Herning til Snejbjerg, få da lige skiltet ordenligt, måtte cykel en længere omvej for og komme hjem, da jeg kommer ned til den vej jeg plejer og cykel på og finder ud af den er lukket, og prøver og cykel den vej stille og roligt, men bliver vinket omkring, hvad pokker gør folk der bor på den vej. Omg 😱 altså skader ikke noget jeg var cyklet der, men næe nej ikke tilladt. Få sat ordenligt skilte op tak.
Anbragt i h……
Blev som 9-årig anbragt som den eneste pige blandt 30 drenge i alderen 6-18 år på Struer Skole- og behandlingshjem. Inden da gik jeg til håndbold, Jiu-jitsu og spejder, havde masser af venner og veninder både i og udenfor skolen, samlede på glansbilleder, klistermærker, brevpapir etc., legede med barbiedukker, Belville, Lego etc., lige indtil en medarbejder fra Herning Kommune hentede mig! Fra da af handlede mit liv på Struer Skole- og behandlingshjem om cigaretter, alkohol, stoffer, pornoblade og sex. Blev seksuelt misbrugt i al den tid, jeg boede der, og pædagogerne vidste det godt. Blev udsat for 100-150 ulovlige magtanvendelser - tak, fordi I sprang mit læbebånd under en yderst voldelig tandbørstning! Andre, der blev fastholdt af en pædagog og smækket en lussing af forstanderen, Leif Rønne? Det var ikke så lidt vold og usselhed, jeg både var vidne til og offer for.
Tak for …. Herning Kommune - kunne I ikke ligeså godt have dræbt mig?
Løgnagtige sagsbehandlere
Løgnagtige sagsbehandlere, der kun tænker i kommunale besparelser end god borger service og hjælpe de borger de ellers er ansat for at hjælpe, uværdigt.
Sikkert derfor der bliver skiftet ud blandt tropperne.
Og så flyder byen med skrald!
Det er langt fra i orden
man kan få lavet alt på et sygehus. når det handler om ens tænder kan man intet hjælp få. kommunen vil sikkert helst have ens tænder går helt i stykker. Et meget firkantet system vi har inden for det sociale område hvor det er umuligt komme igennem. Så hvad det angår er der intet gøre. Der er kloge hoveder i kommune der mener man kan få det lavet af flere gange. De skal endelig ikke gå end hjælpe med det der er problemet her og nu.
Kunne bestille nyt pas men ikke NemID
Borgerservice Herning.
Skulle have nyt pas til mine to teenager børn . Plus nemID til min søn på 15 år. Nye pas ingen problem. Men nemID . Kunne ikke bestille nemID. Passet var jo lige udløbet og kunne derfor ikke bruges til legitimation. Kan godt bestille nyt pas på det lige udløbet gamle pas. Men ikke nemID ? Ja. Kan et billede af dåbsattest eller sygesikring bruges? Ja…. Fint. Kunne ikke nå hjem og komme igen før lukketid. Har 30 km hver vej. Så fik fat i et billede af sygesikrings beviset. Stormede tilbage til borgerservice. Nej den kan ikke bruges. Er ikke digitalt. HALLO spurte for 45 minutter siden om et billede kunne bruges og svaret var JA. Og hvordan er det du for digital sygesikring ? Ikke uden nemID. Langt ude.
Børn med særlige behov
Herning kommune var 4 år om at sagsbehandle tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med barn syg.
Uacceptabel rengøring i hjemmeplejen i…
Uacceptabel rengøring i hjemmeplejen i gennem flere år, trods flere opkald til kontoret og dokumentation via billeder med fast groet snavs på toilet/badeværelse i en bolig hvor hjemmeplejen kommer 1 gang om ugen til rengøring, det er også sagt til dem der kommer i hjemmet men det er ligesom om det ikke bliver hørt.
Syntes jeg har været tålmodig nok, nu er det slut.
Bliver bare så ked af det på de ældres vegne og træt af at det er mig der skal være den sure pårørende hver gang.
Herning kommune det må kunne gøres bedre fra jeres side
Fuld hus til borgerservice Herning…
Fuld hus til borgerservice Herning kommune bord 3🙏
Utrolig hjælpsom og venlig hun er en stjerne.
Det samme til vagt og reception ..
Gode medarbejder, godt at bo i denne kommune
Bent Knudsen
Dokumentation for reduceret el-afgift
Jeg sendte en mail med udfyldt skema, og det tog helt nøjagtig 8 minutter inden dette kom tilbage - underskrevet og stemplet.
Det er vanvittig hurtig reaktion, og det er mit generelle indtryk, at kommunen er meget servicemindet i forhold til andre kommuner.
At Norlys så har brugt 15 dage til dato på ikke at svare, er en helt anden historie, som man kan se i min anmeldelse af dem.
Fra en norsk turist
Fra en norsk turist! Takk for auto camper parkeringen dere har lavet. Tømme søppel gjør dere også! Takk!
Bestilte storskrald til idag
Bestilte storskrald til idag, og gik høfligt ud til de 2 mænd der var ankommet. Spurgte om alt var ok. Fik svaret klart.: NEJ.
Det var for rodet og der var over 10 ting, og det var ikke pakket ind i plastic mm. Selv pap (der var tørt) lod de ligge. Søm og skruer var i en lille papkasse, men nej den kunne jo flyde rundt i deres bil. Hold da op jeg er skuffet, meget meget skuffet. Næste gang jeg har noget affald, ringer jeg efter en container, selvom det ikke fylder mere end 3m2, og sender regningen til Herning kommune. Jeg har en rigtig god advokat, som jeg ikke vil indblande i dette her lige nu, men vi må se
Mvh. Erik.