See what reviewers are saying
Helt igennem en dejlig oplevelse. Super søde personer, hele vejen igennem huset, professionelle, og utrolig omsorgsfulde for mennesker og ikke mindst vores dyr. Vibeke tog godt i mod mig og min... See more
No recent history of asking for reviews
De er dygtige
De er dygtige, utrolig søde og imødekommende, er altid klar til at hjælpe.
Akut henvendelse
Vi blev taget så godt imod af rart og kompetente medarbejdere, de var så søde ved vores lille hund og tog sig god tid til konsultationen på trods af at det ikke er vores faste dyrlæge på nuværende tidspunkt
Vil varmt anbefale Herning Dyrehospital
Har kun godt at sige om Herning…
Har kun godt at sige om Herning dyrehospital.
Haft dem siden 1978.
vh
Viki hund og Ole.
Meget venlig og prof.
Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. Dyrlægerne giver en grundig og ærlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode råd og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst sikrer, at vores skønne hund fortsat trives og har det godt.
Bedste dyrelæge i området
Bedste dyrelæge i området. Bum.
Jespers' kompetente lune, de søde veterinærsygeplejersker. Venlighed og tid til kunder / hunde. De unge piger som er imødekommende, rolige og søde ;-)
Det kunne andre dyrelæger i området lære noget af ;-)
Brugt herning dyrehospital tidligere ca…
Brugt herning dyrehospital tidligere ca år 2011-12 til daværende schæfer. Kan ikke huske præcis hvornår , men Buller var vild med at komme og få fys , og knap så vild med løbebånd 😅 mener fys hed Karina dengang og hun var fantastisk til Buller.
Nu har vi valgt herning dyrehospital igen, da Daisy, min nuværende schæfer, er glad for dyrlæge Ellen. Fik idag klippet negle af tror jeg en sød pige som hed Hanne, og Daisy slikkede hende gevaldigt i hovedet . Så tænker at hun er godkendt. 😀
Super god oplevelse både hos mit kæledyr og ejeren
Får altid god behandling hos jer, både når jeg kommer og får altid en god afslutning på mit besøg hos dem.
Mit kæledyr er altid i centrum hos jer.
Kan bestemt godt anbefale Herning Dyrehospital til jeres kæledyr
Tryg og professionel behandling hver gang
5 - Meget tilfreds
Man får altid en god og tryg betjening. Selv den mindste bekymring bliver taget alvorligt, og man føler aldrig, at nogen ser ned på én – heller ikke hvis bekymringen måske er lille. Man bliver altid taget godt hånd om hver gang.
Akut kejsersnit. God oplevelse
Jeg kom til med det samme da min førstegangsfødende hund, havde problemer. De udførte et akut kejsersnit og både mor og hvalp havde det fint efter fødslen. Undervejs kom veterinær sygeplejersken med billeder og video, af mor og baby hvalp. De forklarede meget grundigt om forløbet. Bedste dyrlæge jeg har været hos. Er opdrætter igennem 23 år, af Shetland Sheepdog. Sødeste personale og fantastisk service.
Jeg føler mig utroligt godt taget hånd…
Jeg føler mig utroligt godt taget hånd om af Liesbeth og de andre dejlige medarbejdere
Meget tilfreds
Meget tilfreds
Altid venlige, altid gode til at forklare hvad og hvordan. Bare generelt en god atmosfære.
Man føler sig altid velkommen😊😊👍
Vores hund er glad for at komme på…
Vores hund er glad for at komme på Herning Dyrehospital både til årligt eftersyn og til negleklip.
Venlige folk altid klar med råd
Ingen forklaringer eller service
Jesper var fraværende og der var ingen forklaringer eller service. Min hund har efterfølgende fået det meget værre og nu skifter vi dyrlæge.

Bedste dyrlæge
Uden tvivl den bedste dyrlæge jeg nogensinde er kommet hos.
Alt personalet virker meget kompetente og virker til at have et virkelig dyrehjerte. Man er ikke i tvivl om at alt personalet går op i hvert dyr der kommer ind.
Både jeg og mine hunde er glade for at komme der, og vi har fået omsorg og hjælp udover hvad vi selv havde forventet.
Vi kommer ikke til at skifte dyrlæge igen i hvert fald
Enestående pleje gennem 9 år!
Jeg er kommet hos Herning Dyrehospital de 9 år jeg har haft min hund Rocky og gennem alle årene har jeg været mere end tilfreds og kan varmt anbefale dem! De går "above and beyond" for deres kunder og man er ikke i tvivl om deres store passion for arbejdet og de gør altid deres absolut bedste for at hjælpe.
Rocky er meget uheldig og han har været der inde en hel del gange af forskellige årsager. De har altid udvist stor dedikation for at hjælpe og har givet ham ekstraordinær god pleje. Det giver virkelig en tryghed som hunde ejer, at de er så passionerede omkring deres arbejde.
Han er meget reaktiv overfor fremmede hunde og hver eneste gang vi kommer, viser de stor forståelse og vi bliver lukket ind ad bagdøren, så han ikke risikere at møde nogen.
Senest i går måtte jeg ringe akut der ind og fik en tid til ham med det samme! Han blev nøje undersøgt og Jesper forklarede mig grundigt de muligheder der var for at finde ud af hvad der var galt med ham og så lavede vi en plan ud fra dette. Rocky skulle have taget blodprøve og han er lidt sky overfor fremmede. Alt foregik i hans tempo, så han på intet tidspunkt blev utryg ved situationen.
Så en stor tak til Jesper og teamet fra Rocky og jeg.
Chokerende oplevelse !
Chokerende oplevelse !
Har opsagt vores VetPlan abonnement for et par dage siden, skal betale løbende måned + 1 måned (fint nok, det er fair).
Men i dag var vi så derinde for at få en vaccination (som lægen vurderede hunden ikke var frisk nok til, fair nok de ved bedst), påstår de efter konsultationen at da VetPlan er opsagt, så er vores VetPlan fordel elimineret (trods vi skal betale for det en ekstra måned). Mens alt var fint (inden vi så den regning de lavede) ville dyrlægen ville lige give hende noget opkvikkende (uden at informere os om det havde en økonomisk konsekvens, ja regningen endte på 970,. excl den vaccine vi kom for at få).
Update 1: Hævet fra 1 til 3 stjerner
Efter noget dialog frem og tilbage, endte vi i en fornuftigt løsning som konen er tilfreds med (happy wife, happy life).
Med husdyr og oplevelser som disse, er der ofte følelser med i forløbet og derfor vælger vi at prøve lykken et andet sted til den ønskede vaccine og vores fremtidige behov.

Kun i Herning
Jeg var på Herning dyrehospital med min hund Hubert, den havde hård diarre da den æder meget chokolade, da dyrelægen kigger på Hubert siger han er den er mægtig grim og lugter, dette tog jeg meget personligt da jeg tit vasker ham, da hun var færdig med at roaste Hubert tog hun et kig på anus hvor Hubert sked hende i hovedet, dette er en normal dag i Herning, Andrew tate bor også i Herning aldrig besøg Herning

Reply from Herning Dyrehospital
Efter et besøg ved dyrlægen
Efter et besøg ved dyrlægen, med min hund på 11 år, (som altid er ked af at komme til dyrlæge) han får derfor mundkurv på. Og til trods for at dyrelægen er informeret her om, råber han op og nærmest løber ud af klinikken, da min hund forsøger at bide/gø/knurre af ham. Det samme sker en gang mere, dog skælder dyrlægen denne gang råbende min hund ud inden han forlader lokalet. Jeg selv er lidt i chok over det jeg oplever. Min hund får nu noget beroligende, bliver undersøgt/blodprøver/røntgen og får herefter noget medicin. Og en regning på 5300 kr ( ca 2300 kr mere end jeg var oplyst inden besøget )
Han bliver mere og mere dårlig i de næste dage og her 9 dage efter første besøg kontakter jeg dyrlægen om morgenen og får at vide at dyrlægen er på kursus og at kollegaen helst ikke tager over. Om eftermiddagen, er min hund dog så dårlig at vi har svært ved at komme i kontakt med ham, jeg ringer igen og får at vide at kollegaen nu er på vej hjem og den oprindelige dyrlæge vil være tilbage kl 16:30, ( jeg har det dårligt med at den oprindelige dyrlæge skal se på min hund, grundet sidste oplevelse ) vi afslutter samtalen.
Personalet som et flink og forsøger at hjælpe ringer tilbage efter få minutter, da de alligevel synes det lyder til at min hund er for syg til at vente og anbefaler en dyrlæge i Århus eller dyrlæge Mikkelsen i Herning.
Jeg valgte sidst nævnte. Og der vil vi komme fremover.