HH Udlejning

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Haus gebucht, Haus bezahlt aber nie rein gelassen worden da man keine Antwort mehr bekommt und bis heute kein Geld zurück erhalten. Dieses Unternehmen hat uns um über 2000€ betrogen. Es ist nun genau... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig respons Alle aftaler overholdt (modtog hus med opvarmet pool som bestilt) Nem instruktion (aflæsning) Alt fungerede Respons og svar på skade rapport (fredag kl 20) Afgrening... See more

Rated 1 out of 5 stars

Unseriös! Wir haben unsere Kaution nicht zurück erhalten, weil das Haus abgeblich nicht ssuber genug hinterlasden wurde. Obwohl wir gesaugt/gekehrt hatten und alles sbgewischt war und wir zusätzlich... See more

Rated 1 out of 5 stars

Urlaub abgebrochen, dreckiges Haus / defekte Gartenstühle Haus war nicht gereinigt, kein Service erreichbar am Anreise Tag. NIE WIEDER ! Am folgenden Tag zur Hauptverwaltung gefahren, alles was... See more

1. Travel Agency
  2. Cottage
  3. Vacation Rental

Information provided by various external sources

HH Udlejning er en entreprenørvirksomhed i Ringkøbing, som blev grundlagt i 06-01- 2006 Virksomheden er specialiseret inden for sommerhusbyggeri og vedligeholdelse, vi udfører blandt andet jord, murer, beton -og anlægsarbejder. På serviceområdet udfører vi alle tænkelige vedligeholdelser, herunder Pool og Spa.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

På gensyn

Vi har fra A - Z fået en god behandling,men vi har heller ikke forsøgt snyde os til en rabat, ved at brokke over et eller andet, vi skulle have kontrolleret inden indflytningen.

Da vi er første gangs kunder, læste lejebetingelser omhyggeligt, der stod faktisk skrevet, at vi skulle kontrollere om tingene var i orden, inden vi flyttede ind, omvendt skulle vi ringe.

Vi betragtede lejebetingelserne som instruktionsbog, som de fleste veluddannede mennesker formentlig gør, vi fandt er pære der var gået i loftet, den bagatel blev hurtigt løst, selvom vi ikke skulle bruge den i det fine sommervejr.

Vi takker for god services og ses igen i 2019

OBS.
Vi hørte under ferien, at en kunde ved afslutningen af sit ferieophold, havde kaldt en mandlige chef for ludder, fordi han ikke ville give rabat, den slags mennesker bør vi alle afstand fra.

September 11, 2018
Rated 1 out of 5 stars

HH Udlejning nicht zu empfehlen. Nie wieder wird hier gebucht!!!

Bei der Ankunft alles dreckig und defekt. Es wurden Fotos gemacht um dieses dem Unternehmen zu zeigen. Zudem wurden die Mängel telefonisch mitgeteilt. Es kam jedoch nur ein Techniker um eine Lampe im Pool auszutauschen. Alle anderen Mängel wurden nicht beseitigt. Das Haus war in einem katastrophalen Zustand. Besonders verdreckt waren die Schlafräume, Küche und Bäder. Das Schlafen auf Matratzen die unzählige undefinierbare Flecken hatten war das schlimmste. Der Kontakt zum Unternehmen war zudem sehr unfreundlich( E-Mail und Telefon). Nach Abreise bei der wir sehr viel mehr gereinigt haben (es gibt sogar Beweisfotos) wurden wir im Anschluss per Rechnung über eine Hausreinigung informiert die wir tragen müssen. Trotz Fotos und mehrmaliger Aufforderung das Handeln des Unternehmens zu überdenken wurden uns Mahnungen geschickt. Auf Mails wird nicht eingegangen. Im letzten Schreiben wird dann bei Nichtzahlung mit einem Rechtsanwalt gedroht.

Das Unternehmen ist trotz deutlicher Beweise nicht auf uns eingegangen. Wir Buchen nie wieder bei dieser Firma. Zudem bestätigen auch andere Urlaub ein ähnliches Vorgehen mit einer Rechnung über eine Reinigung des Hauses die immer wieder abgerechnet wird jedoch im Haus keine Reinigung stattgefunden hat.

September 6, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Nur mit gebuchter Endreinigung zu…

Nur mit gebuchter Endreinigung zu empfehlen, ansonsten werden nachträglich Reinigungskosten in Rechnung gestellt oder man muss bei Ankunft und bei Abreise selbst fotographieren, damit man die zugesendeten Fotos widerlegen kann. Wir hatten mehrfach hier gebucht, anfangs immer mit Endreinigung bei längeren Aufenthalten. Die Häuser die wir angemietet haben hatten alle einen guten Standard, von Luxus kann aber nicht gesprochen werden. Beim genauen Hinsehen, könnte man bei allen Häusern mind. einen Mangel nachweisen..... undichte Dächer, bei Regen tropfte es im Wohnzimmer von der Decke (2 unterschiedliche Häuser), 1x defekte Waschmaschine, wir haben lange auf den Austausch gewartet, so dass die Wäsche auf einem Campingplatz gewaschen wurde. 1 Haus mit defekten Fenster, Scheibe im Kinderzimmer war gebrochen, damit war das Zimmer nicht nutzbar, zudem einmal defekte Bodenfliesen im Bad. Bzgl. der Sauberkeit, die Kühlschränke waren nur grob gereinigt. 2x haben wir Saucen und Kakaoreste entfernt. Die Eismaschine war einmal defekt, die Auffangschale unter der Eismaschine war jedes mal schmierig verklebt. An dem Geschirr in den Schubladen klebten zum Teil noch angetrocknete Lebensmittelreste, unter den Betten oft ältere Staubschichten, 2x auch im Wohnzimmer im Bereich der Musikanlagen. Öfters Haare im Ausflussieb bei den Duschen.
Wir haben schon bei vielen Ferienhausvermietern gebucht, kommerziell wie privat, wir hatten von ganz sauberen bis deutlich verdreckten Häusern schon alles gesehen. Meistens war es stressfreier, die auffälligen verdreckten Sachen einmal schnell zu reinigen, als den Vermieter einzuschalten.Probleme gab es bisher keine, auch nicht bei selbst durchgeführter Endreinigung. Uns wurden beim letzten Kurzaufenthalt ohne Endreinigung Fotos zugesendet mit Verunreinigungen,die definitiv nicht von uns verursacht wurden und uns dann in Rechnung gestellt wurden.

August 17, 2018
Rated 4 out of 5 stars

super fint sommerhus

super fint sommerhus.
god beliggenhed, hyggeligt. lidt slidt, kunne godt bruge lidt størrer gryder når det nu var et sommerhs til 18 personer. og så manglede der madrasser i babysengene. det synes jeg ikke er smart. man kan bare forlange der bliver brugt tisseunderlag. men ellers fed sommerhus kan vi godt anbefale

August 16, 2018

Einfach klasse sauber geräumig

Einfach klasse sauber geräumig! Hatten nur mit armeisen zu tun man durfte Lebensmittel nur im Kühlschrank lagern aber mit Backpulver wurden wir Herr der Lage 👍😊jeder Zeit wieder

August 16, 2018

Pas på HH Udlejning

Pas på. Tag billeder af huset inden du forlader det hvis du selv skal gøre rent. HH udlejning sender dig nemlig en ekstra regning, uanset hvor rent du gør. Hvis man klager over HH Udlejning. Så er deres kommentar blot, du eksistere ikke i deres kundekartotek. Vi er to par som har lejet sommerhus i uge 28. Vi står ikke registreret i deres kartotek, det gør det andet par som lejede sommerhuset. Men ikke destro mindre var vi tilstede i et sommerhus hvor tallerkener og bestik var beskidte. Vi vaskede det selvfølgelig af inden vi brugte det. Der lå store nullermænd og en bordtennis bold mellem to køleskabe. Det gjorde vi også rent. I et af skabene lå der papir. Ingen skabe i værelserne var gjort rene. Tog vi billeder nej det gjorde vi desværre ikke. De sender os i stedet en regning på 2 1/2 timers rengøring. For at tømme en spand og vaske en rude af ud til poolen. Regningen på olie for en uge på 2000 kr. i uge 28 i år 2018 som er den hedeste sommer. Der må være noget helt galt med deres koncept. Jeg vil klart advare mod at leje deres sommerhuse i vintermåneder hvor du skal bruge olie og sørg for at tage billeder af alt i huset både før du benytter det og efter du har gjort rent. Deres ekstra regninger er det rene vanvid. Når man ringer og klager får du bare at vide, det er ikke deres område de har en ekstern mand til at tjekke sommerhusene. Bare pas på de snyder en.

July 20, 2018
Rated 2 out of 5 stars

PAS PÅ HOS HH UDLEJNING DE TAGER "BAGDELEN"

PAS PÅ HOS HH UDLEJNING DE TAGER "BAGDELEN" PÅ FOLK.
Dette blev sidste gang vi lejede hos HH Udlejning, denne gang blev vi virkelig taget ved "bagdelen" af dem. Vi kom til et hus vi ikke kunne komme ind i kl 15.00 da rengøringsdamen kun lige var blevet færdig. Gulvet sejlede i vand, så der gik 45 min inden gulvet var tør. Rengøringen var ikke ok. Men som altid gør vi lidt rent inden og vasker de ting af vi skal bruge så er vi sikker på at det er gjort rent.
Da vi kommer hjem får vi et par dage efter en regning på rengøring af sommerhuset, på de billeder de har sendt ser det ud til at vi SLET ikke har gjort rent. Om de er fra vores sommerhus kan vi desværre ikke se. Nogle steder kan vi slet ikke se noget skidt. Oveni har vi fået et hak i nødden på en olie regning på næsten 2000 kr....!!!! Det skal lige siges vi var der i uge 28, og sommeren er da helt sikkert med os i år... Så det forstår vi slet ikke.... Vi ringer og klager over det hele, men får svar på at det jo er rengøringsmanden som mener det er beskidt og det kan hun ikke gøre noget ved. Vi har brugt 2 timer 3 voksne mennesker på at gøre rent...!! Så vi ved at det ikke passer at de skulle bruge 2 1/2 time på ekstra rengøring. De lyver om dette.....Angående olie forbruget så var det bare sådan det var. det kostede det at leje ved dem. Vi ved det også er løgn da vi før har lejet ved dem, og aldrig fået en regning, og det på trods af at det har været i uge 7 og 42. Kvinden vi snakkede med var lidt ligeglad med det hele, så vi fik ikke noget ud af at klage til dem. Så jeg skal nu skynde mig at sende besked til vores venner som vi altid har anbefalet HH til at leje hos, at de ikke skal gøre det alligevel, jeg ville da blive ked at det hvis det også skulle ske for dem. Vi lejer aldrig hos dem mere. Så pas godt på dem derude. Tag billeder af rengøring når i kommer, og når i tager af sted igen, så I har noget at bevise, hvis de sender billeder af et andet sommerhus.

July 20, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Vi er som så mange andre blevet snydt…

Vi er som så mange andre blevet snydt og uretfærdig behandlet, har snakket med deres direktør, og han mener ikke problemet er stort for dem, men der kan jeg jo så se han ikke har forstået konceptet med trustpilot. Skimmelsvamp og sovs og pletter på væg, er åbentbart nået der høre HH-udlejning til.

July 2, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Einmal und NIE wieder !!!!!!!!!

Einmal und NIE wieder, sind vorzeitig abgereist weil weder die Reiningund des Hauses noch die Mitarbeiter von H.H. Udlejning ok waren.
Nie so einen schlechten Service und so eine schlechtes Haus in Dk vorgefunden. Reisen 1-2 * pro Jahr nach DK. Luxus Ferienhaus ? war wohl frei erfunden ärgere mich immer noch obwohl es schon lange her ist.
Auch nach dem Urlaub keinerlei Kontakt mehr durch die NETTEN Mitarbeiter mehr.

January 10, 2018
Rated 1 out of 5 stars

1 mal & wohl nicht wieder .....

1 mal & wohl nicht wieder .....

schmuddeliges - abgewohntes Ferienhaus (130) !
diverse kleine Mängel (Fliesen besch .; Duschschlauch undicht ; Jalousien defekt usw usw usw )
bei Ankunft nicht sauber !
- auf nachfrage am nächsten morgen wurde gesagt ---> " vor Einzug war es sauber "

wir bewohnten das Haus dann mit 6 Erw. - bei Auszug waren wir alle der Meinung das wir das haus sauberer als vorher hinterlassen hatten - diese meinung teilte HH-UDLEJNING nicht und zog uns nochmal 60€ von der kaution ab ( leider kann man da dann ja nix mehr machen )
einige Kosten die "obligatorisch" immer aufgeschlagen werden
(POOLCHECK - RRV - )
warum man eine RRV benötigt/bezahlen muß wenn man am Tag vor der Anreise bucht bleibt uns allen ein Rätsel ....
und warum man dann noch 15 Tage darauf warten muß das man den Restbetrag überwiesen bekommt auch !

October 2, 2017

Livsfarligt så pas på

Vi havde lejet et poolhus med tilhørende ude spa. Allerede første aften kan vi efter endt badning konstatere at vi alle klør og har røde mærker på huden, vi slår det hend med at det nok er det varme vands skyld...
Næste dag efter endt badning har alt vores badetøj mistet farven, huden brænder, hårdest er helt dødt at mærke på. Pool personalet blev hidkaldt og de kunne fortælle at der var alt alt for meget klor i spaen, det var en fejl fra deres side.... hh blev kontaktet og de var så gavmilde at vi kunne få 15% i rabat på næste lejning samt erstatning af badetøjet....... Simpelthen så flot og gavmildt, når man tænker på de smerter og svie vi har haft. Vi takker bare Gud for at det ikke var i den indendørs pool den var gal for så havde det været luftvejene som blev påvirket👎👎👎👎

January 27, 2017
HH Udlejning logo