See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bestelling gedaan omdat ik dacht dat er opruiming was bij Hippebeebjes. Wat blijkt bij door zoeken is er nog een neppe site. Tekst gekopieerd van het originele hippe beebjes. Let hier dus goed o... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik bestel al jàààren bij deze webshop… al vanaf hun prille bestaan maar moet helaas bekennen dat deze webshop er niet op vooruit is gegaan. Kleine webshops kan ik enorm waarderen en steun ik graa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische webshop. Ben al jaren fan. Stiekem zou ik ze van insta af willen gooien omdat ik elke dag weer word getriggerd met veelste leuke collectie! Weet altijd precies bij welk model ik welke maa... See more

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Baby Clothing Store
  3. Baby Store
  4. Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Written by the company

Mode voor hippe kids van 0 tot 16 jaar.

Contact info

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Namaak hippebeebjes!!

Tekst gekopieerd van het originele hippe beebjes.
Let hier dus goed op dat jullie bij de juiste site bestellen.

#Misschien beetje naïef ivm de prijzen die er stonden

March 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer trage afhandeling retour en slechte communicatie

Na een correcte retourzending heb ik ruim 1,5 maand moeten wachten op mijn geld. De retour was aantoonbaar afgeleverd, maar desondanks bleef terugbetaling uit.

De communicatie was ronduit frustrerend: telkens werd er verwezen naar interne onderzoeken en externe partijen, zonder duidelijke updates of concrete oplossingen. Afspraken (“binnen een week”) werden niet nagekomen en ik moest zelf continu blijven aandringen. Daarnaast bleek het bedrijf telefonisch niet bereikbaar, wat het oplossen van het probleem extra lastig maakte.

Pas nadat ik formeel heb gedreigd met juridische stappen, werd het bedrag uiteindelijk teruggestort. Zo hoort een webshop absoluut niet met klanten om te gaan.

Voor mij geen HippeBeebjes meer. Ik raad aan hier zeer voorzichtig te zijn, zeker bij retouren.

Toevoeging n.a.v. de reactie:
Fijn dat jullie in het openbaar wel uitgebreid en onderbouwd kunnen reageren. Iets wat in de mail niet gelukt is. Je vergeet alleen te melden dat conform de track en Trace het pakket op 4 januari bij jullie afgeleverd is. Het blijven wijzen naar DHL is dan ook feitelijk onjuist en onprofessioneel.

February 3, 2026
Hippe beebjes logo

Reply from Hippe beebjes

Onze excuses dat de terugbetaling zo lang heeft geduurd. Helaas heeft DHL in dit geval meer tijd nodig dan normaal, en we betreuren het dat het niet binnen een termijn is opgelost die voor jou acceptabel was. Het onderzoek naar de zending is helaas nog altijd niet afgerond, maar we hebben op 30 januari het bedrag alvast teruggestort. Dit is dus 18 dagen na je eerste mail van 12 januari. Je eerste aankondiging van juridische stappen was op 22 januari. Het is helaas niet zo dat als wij na 10 dagen geen uitsluitsel hebben van DHL dat wij dan al over kunnen gaan tot betaling, omdat wij graag willen uitzoeken wat er aan de hand is. Om jou als klant niet verder te dupe te laten zijn, vonden wij het op 31 januari niet langer wenselijk om jou op je geld te laten wachten. Wij zijn van mening dat de afhandeling van je klacht niet getuigt van onprofessionaliteit maar bedanken je wel dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven (en op meerdere platformen te plaatsen). Wij zullen deze ervaring ook meenemen voor het onverhoopte geval dat een retourzending nogmaals verkeerd wordt bezorgd.

Mooie kleding

Hele mooie kleding en wat wij vinden ook goede kwaliteit. Snel geleverd en staan je vriendelijk te woord per mail. Mijn dochters zijn blij met hun feest/ verjaardagsjurken.

October 1, 2025

Mijn zoontje is fan

Al een paar jaar koop ik bij hippe beebjes de kleding voor mijn zoon. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het ook een beetje hip is maar ook normaal geprijsd omdat mijn kind het liefst in de modder speelt. Laat die nou bij hippe beebjes kunnen! De leggings zijn heel lang favoriet geweest omdat hij echt geen spijkerbroek aan wilde dus bedankt toppers, door jullie leuke kleding trekt mijn kind hippe kleding aan ipv van alleen een joggingbroek

September 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Echt een super leuke site

Echt een super leuke site, al meerdere malen besteld, snel binnen en terug sturen is ook geen gedoe..bedankt hippe beebjes en tot de volgende bestelling.

September 2, 2025

Trouwe klant !

Ik bestel al jaren als trouwe klant bij Hippe Beebjes en de kleding is altijd snel en netjes geleverd! Zelfs als je tegen een probleem aanloopt zijn zij bereid om goed met je mee te denken en met een oplossing te komen! Echt een aanrader!

September 4, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look