Hjortshøjs Party Service Reviews 150

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hej Hjortshøj: Vi vil gerne sige tak for dejlig mad ordre nr 44279 Det var simpelhen lækkert kødet var så mørt vi behøvede ikke at brug kniv og tilbehøret til rent guf. Venlig hilsen Lone & Ole Ni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe Kæmpe ros til Nytårsmenuen (og andre menuer vi har købt hos jer) Alt ved afhentning blev håndteret fuldstændig fantastisk trods mange kunder 👌 Maden var helt utrolig lækker og så let at serv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik leveret luksus brunch til min reception på arbejde, i anledning af min 25 års jubilæum. Maden var rigelig, fin, smagsfuld, og varm. Leveret til aftalte tid. Weekenden efter leverede Hjortshøj... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt en tapasbuffet, som var super flot anrettet og fuldstændig fantastisk lækker. Selv tre dage efter taler mine kolleger stadig om den lækre mad, fra Hjortshøj. Vi vil gerne hermed t... See more

1. Caterer

Information provided by various external sources

TELT-TOTALARRANGEMENT

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Lækker Mad

Hej Hjortshøj:
Lone & Ole Nielsen

April 4, 2026

Lækker juleplanke

Vi fik juleplanken til julefrokost d. 30 /12-25
Og det var upåklageligt. Rigtig lækre råvarer og super lækkert anrettet. Alle gæster var imponerede. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.

December 30, 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe Kæmpe ros til Nytårsmenuen (og andre menuer vi har købt hos jer)
Alt ved afhentning blev håndteret fuldstændig fantastisk trods mange kunder 👌
Maden var helt utrolig lækker og så let at servere. Virkelig god vejledning til tilberedning og anretning.
Vi kommer med garanti tilbage og kan kun anbefale jer til andre🌟

December 31, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vores nytårs menu var ikke den normale…

Vores nytårs menu var ikke den normale standard fra Hjortshøj. Rugbrød snaks var klistret sammen, kartoffel gratin kom ikke hele ud af formene, kødet var meget forskelligt , 2 stk kød var meget større end de andre, 1 stk kød var fuld af sener.

December 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De bedste anbefalinger herfra..

Hjortshøj sponserede maden til over 400 mennesker til Region Vardes speedway og lige netop den menu ville jeg gerne have til mine gæster.
Det var ikke noget problem og maden levede 100% op til mit ønske.
Den var flot og super velsmagende og der var mere end nok til os alle.
De bedste anbefalinger herfra.

September 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad og service til 60-års fødselsdag – varmt anbefalet!

Vi benyttede Hjortshøj Party Service i forbindelse med en 60-års fødselsdag over tre dage, og det var en fremragende oplevelse hele vejen igennem. Vi fik leveret:
• Mexicansk buffet med alt fra kæmpe rejer og citrusmarineret laks til spicy hotwings, chiligryde og hjemmelavet guacamole – alle gæster roste maden og gik mætte og glade fra bordet.
• Nordisk buffet næste dag, som var både elegant og velsmagende.
• Dessertbord med fem forskellige slags desserter – fantastisk afslutning på aftenen.
• Brunch til den sidste dag – rigeligt, varieret og af høj kvalitet.
Derudover havde vi også bestilt børnemenuer, vegetarretter, bar med fadølsanlæg, slushice, popcorn og alt det praktiske omkring levering fungerede upåklageligt.
Maden kom til tiden, var flot anrettet, og der var rigeligt af den. Kvaliteten var høj hele vejen igennem, og både børn og voksne var meget tilfredse.
Hjortshøj Party Service leverede en professionel og pålidelig service, og vi vil ikke tøve med at bruge dem igen til fremtidige arrangementer. En varm anbefaling herfra!

May 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fik leveret service og mad fra…

Fik leveret service og mad fra Hjortshøj til min søn's Konfirmation. Fik en yderst professionel service og behandling. Blev mødt med venlighed ved hver kontakt i forløbet. Maden var super lækker og i skønneste orden - og rigeligt af mad, men hellere for meget end for lidt - som man siger.
Hjortshøj Party Service lever fuldt ud op til det gode ry de har ude i byen.
De bedste anbefalinger herfra.

May 11, 2025

Jule tapas

Vi fik jule tapas fra Hjortshøj i lørdags til
14 Pers. Det var igen virkeligt lækkert og rost af alle gæster, vi kommer helt sikkert igen 👏🏻👏🏻🤩

December 19, 2024

Lækkert brunch

Lækkert brunch - mere end rigeligt mad.
Kan bestemt kun anbefale Hjortshøj Party Service.
Jeg har bestilt fra dem flere gange og der har kun en enkelt gang været lidt vrøvl med et antal af tarteletter - altså skallen.
Heldigvis kan man hente i den lokale, vi fik dog tilbud om at de ville komme forbi med dem, men vi fik fikset det uden problemer.
Med brunch-buffen var alt som det skulle være.

October 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super super mad oplevelse.

Hej
Vi var en gruppe på 14 voksne som bestilte mad hos Hjortshøj Partyservice her i fredags d 27-9 2024. Det var deres sommer buffet. Vi havde bestilt levering til kl 18 og 17. 50 ringede det på døren. Maden var super super god. Flot anrettet og der var meget mad. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller hos dem når vi tager på vores årlige tur til Blåvand.

September 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg tør godt love at det bestemt ikke…

Jeg tør godt love at det bestemt ikke er sidste gang vi bruger Jer.
Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Det hele forløb simpelthen så fint, lige fra mad, fadølsanlæg og borde/stole og service.
Det er vi meget glade for. Så tusinde tak for festen

August 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Baseret på 2 arrangementer på hhv 40…

Baseret på 2 arrangementer på hhv 40 personer med telt, borde/stole og mad og 13 personer med 3retters menu, kan vi kun sige FREMRAGENDE kvalitet hele vejen igennem fra sød betjening prof. Levering og mad i topklasse. Tak for jer🇩🇰

August 17, 2024

Helstegt pattegris til fødselsdag

Fik hel stegt pattegris fra Hjortshøjs P S til fruens fødselsdag 20/7-2024,
Det var perfekt gæsterne roste alt udskæring af kødet, kødet var saftigt og gode knaser, salat og brød ja helt igennem godt.
Kan kun anbefaledes

July 20, 2024