Company details

4. Hardware Store
  5. Metal Supplier
  6. Steel Distributor

Written by the company

Wij zijn Grimberg GmbH uit Zeven – sinds 2004 uw online vakhandel voor dak- en wandmaterialen. Tegenwoordig runnen Maurice en Leonie Grimberg de HMG Benelux shop als tweede generatie. Meer dan 130.000 klanten in Duitsland hebben ons sindsdien hun vertrouwen geschonken, van de doe-het-zelver met een carportproject tot het bouwbedrijf met een opdracht voor een hal. Ons assortiment op maat: metalen platen (damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten), lichtplaten en kanaalplaten, massieve platen, vezelcementplaten, terrasoverkappingen, EPDM dakfolie en dakgoten – ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Met onze dak & wand planner berekent u uw project in een paar klikken. Achter elke bestelling staat een klein team in Zeven dat het materiaal echt kent – geen hotline met een script. Wij werken uitsluitend samen met gevestigde Europese fabrikanten zoals Polmetal, Weckman en Dachprotect; de levering vindt rechtstreeks vanuit de fabriek plaats – korte afstanden, snelle levertijden. Drie jaar op rij uitgeroepen tot „Top Company” op Kununu (2024–2026) en driemaal bekroond met „Beste online verkoop” door Polmetal (2023–2025). Vertrouw op een familiebedrijf uit het noorden met technische knowhow en persoonlijk advies – telefonisch of per e-mail.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Thank you for the sample

Thank you for the sample. It is good to see it before deciding on orders.
It is not clear who is the manufacturer of the plate.
It looks like quality (tolerance) are different.
MVG

August 17, 2023

Reply from HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw feedback en de 4-sterrenbeoordeling. We zijn blij te horen dat u het sample waardeert. We zullen werken aan duidelijkere informatie over de fabrikant en kwaliteit. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij HMG Benelux.

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte afhandeling van order en levering

Perfect, van materialen uitzoeken via de website tot en met de levering

May 31, 2023

Reply from HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn erg blij te horen dat uw zo tevreden met onze service en/of onze producten bent.

Rated 5 out of 5 stars

Just perfect!

February 21, 2022

Reply from HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw feedback.

Show reviews in all languages. (187 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look