Beställde 3D ark på hemsidan. Beställde mina ark på måndagen och fick det på torsdagen med posten, onsdag var röd dag. Hobbi.dk har ett bra utbud på 3D ark jämfört med panduro hobby. Dem är dessutom... See more
Hobbii.dk
See what reviewers are saying
Alt i den fineste orden! Modtaget bestilte varer uden problemer - forsvarligt pakket og til meget billige priser! Har kun et ønske " Et større varesortiment". Tak for en perfekt handel, vender ger... See more
jeg købte 3D ark, som var langt billigere end de vejledende priser, jeg modtog mine varer dagen efter jeg bestilte (og jeg bestilte veogmærket først om aftenen). der har hele tiden været god og venli... See more
Jeg var ved at panikke, da jeg skulle til at lave 3D-julekort og opdagede, at jeg manglede jule-skaneloner. Jeg fandt hobbi.dk på nettet, søgte på forskellige varer og, vupti, så havde jeg fundet alt... See more
Information provided by various external sources
Hobby Alt til kreativ hobby. Hama og meget mere - 3D Ark Karton og papir Værktøj og tilbehør Lim og klister Makin's Clay Stickers Scrapbooking Hama Perler Kunstnerartikler Støt Brysterne Stempler og puder Grønlandsk perlesyning Fiskars Filt Magasinet Hobby Nyt Styropor Mal efter tal Lysfremstilling Bånd og tråd Smykkefremstilling Pailletter Diverse Vatprodukter Stoffarve FIMO hobbyartikler, 3D ark, 3D, HAMA, scrapbooking, billing boats
Fabriksvej 2, 9900, Frederikshavn, Denmark
- per@hobbi.dk
- www.hobbi.dk
God betjening
Egentligt skulle den ovenstående stjerne række være på 3, grundet nogle problemer. Men problemet blev løst så godt og hurtigt at jeg er meget tilfreds med hobbi.dk :) handler hvertfald igen på hobbi.dk
superhurtig levering, fin kvalitet og god kundekontakt :)
har fået leveret magnet-læse i fin og god kvalitet til en fornuftig pris.
Helt sikkert en nethandel jeg trygt og gerne vil gentage.
Glæder mig til og handle her igen.
hilsen kim
Varen blev bestil over nettet, og allerede 1-2 dage efter modtog jeg det med posten. Alt var som det skulle være, med en god overskuelig følgesedel.
Fremragende service
Jeg købte en masse forskellige scrapbooking ting, som jeg skulle bruge til gave. Tingene kom allerede dagen efter at jeg havde bestilt dem. Det var dejligt med så hurtig ekspedition.
Jeg har købt flere hama midi perler (enkelt farver i en pose) og en perleplade, alt perfekt og hurtig levering, kommer helt sikkert igen :) +++
Meget hurtig levering, gælder også varer som var i restordre.
Købt bla. 3 D ark og stickers.
Jeg kunne godt tænke mig et større udvalg i stickers, som jeg også tidligere har skrevet.
hurtig levering og høflig rettelse af fejl i ordren
varene kom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem! ved modtagelse opdagede jeg at en af varene ikke stemte overens med det bestilte, efter en opringning til butikken fik jeg lovning på at få den rette vare tilsendt og den ankom dagen efter inklusiv et "gavekort" på 10% rabat på næste ordre. Det kalder jeg ordentlig kundeservice - der kan ske fejl allesteder når der pakkes ordre men at erkende fejlen og hurtigst muligt rette op på den uden det store mas for kunden - det er værdsat!
Super hobbi side
Meget hurtig levering og ændringer til ordren var ikke noget problem. Meget overskuelig og godt opbygget hjemmeside.
Her vil jeg helt sikkert handle igen...
varen var fin, men levede ikke op til det forventede
jeg har købt 4 x lommer til scrapbooking. Jeg kunne ikke se på nettet størrelsen i cm. Derfor ringede op for at høre hvad 12 stod for. Og fik fin service.
Jeg valgt ikke at bestille fra Hobbi, da fragten lød på 59 kr. Hvor jeg kun skulle betale 49 kr. i fragt for samme vare fra panduro. Hvordan kan det være at det koster 10 kr. ekstra hos jer?
Så fik jeg en mail fra jer hvor i skrev at jeg ville få 10 % ved mit køb. Valgte derfor at bestille hos jer og ikke hos en anden. Så på den måde er jeg fint tilfreds.
Desværre lever produktet ikke op til det jeg forventede - så jeg har valgt at sende varen retur.
Plasti lommeren er dobbelt, så det stykke arbejde jeg har lavet i forhold til en fotomappe fungere ikke, da jeg har fotos på begge sidder af et karton så når det kommer ind i lommerne ser det super godt ud på den ene side, MEN ikke på den anden da det er helt mat med to plastiklommer. Det kunne godt have stået på jeres hjemmeside - for så havde jeg ikke bestilt dem - og sparret besværet med at sende retur og porto på .. 49 kr.
Så derfor får i kun to stjerner.
Hilsen Line Brodersen

Reply from Hobbii.dk
Meget hurtig levering
Jeg købte billige hårbøjler, kvistpapir og karton + nogle andre smådele
Fantastisk service
Jeg købte perler på hobbi.dk, det var hurtigt, nemt og billigt og så var pakken fremme allerede inden for 2 dage.
Tak for god sevice
Bestilte papirvarer som var i restordre, men butikken vendte tilbage samme dag og meddelte at det kunne sendes afsted mandag/tirsdag ugen efter. Blev godt nok først afsendt onsdag, men ankom torsdag.
Firmaet var hurtigt til at give information om status
helt i top...
det tog lidt tid før pakken kom, men det betyder ikke noget når alt er i top og lige som man ønsker. Er fuld tilfreds med varerne.
2 stk album
ekstra lommer
billedhjørner
2 små æsker med pynt
Hurtig levering og byt uden brok
Jeg købte HAMA perleplader og perler. Efter en arbejdsdag modtog jeg pakken - en perleplade var forkert og den blev byttet uden brok.
Kan kun anbefale hobbi.dk
Louise
Syntes det er utrolig dejligt, hvor hurtigt man får sine vare.
Jeg har købt nogle knapper, som jeg syntes svare godt til de billeder man ser på hjemmesiden.
Jeg vil helt klart bestille mere hos Hobbi.dk.
hurtig levering og fine varer
Bestilte hama perler som kom hurtigt og oven i købet var billige - super handel
Nemt, hurtigt, billigt
Perleplader og udstikkere
Handler gerne her igen
hurtigt, nemt og billigt..
købte hama perler, perleplader og stickers..
modtog varerne dagen efter jeg bestilte.. kan absolut anbefales..