Hobbii.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Beställde 3D ark på hemsidan. Beställde mina ark på måndagen och fick det på torsdagen med posten, onsdag var röd dag. Hobbi.dk har ett bra utbud på 3D ark jämfört med panduro hobby. Dem är dessutom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt i den fineste orden! Modtaget bestilte varer uden problemer - forsvarligt pakket og til meget billige priser! Har kun et ønske " Et større varesortiment". Tak for en perfekt handel, vender ger... See more

Rated 5 out of 5 stars

jeg købte 3D ark, som var langt billigere end de vejledende priser, jeg modtog mine varer dagen efter jeg bestilte (og jeg bestilte veogmærket først om aftenen). der har hele tiden været god og venli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var ved at panikke, da jeg skulle til at lave 3D-julekort og opdagede, at jeg manglede jule-skaneloner. Jeg fandt hobbi.dk på nettet, søgte på forskellige varer og, vupti, så havde jeg fundet alt... See more

Company details

1. Hobby Store
  2. Yarn Store

Information provided by various external sources

Hobby – Alt til kreativ hobby. Hama og meget mere - 3D Ark Karton og papir Værktøj og tilbehør Lim og klister Makin's Clay Stickers Scrapbooking Hama Perler Kunstnerartikler Støt Brysterne Stempler og puder Grønlandsk perlesyning Fiskars Filt Magasinet Hobby Nyt Styropor Mal efter tal Lysfremstilling Bånd og tråd Smykkefremstilling Pailletter Diverse Vatprodukter Stoffarve FIMO hobbyartikler, 3D ark, 3D, HAMA, scrapbooking, billing boats

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Modtager ikke mine varer fra hobbi.dk

Jeg bestilte den 23 januar en masse ting - heldigvis via dankort, hos Hobbi.dk
de reklarmere med 1-2dages leverings tid men efter 5 dage har jeg endnu ikke hørt noget.. jeg har mailet og ringet, men får ingen kontakt og intet svar tilbage.. idag den 1 februar har jeg stadig intet hørt fra dem og vil nu skynde mig at få min bank til at annullere det, så de ikke kan trække pengene..
På deres facebook side er der også godt præg af at det firma ikke er til at regne med.
Kan kun anbefale alle at lade være at tage chancen og bestille der og specielt ALDRIG handle der med andre betalings muligheder end dankort- som er eneste betalings måde hvor man kan få pengene trukket tilbage..

En meget frustrende og ærgelig oplevelse når man har ventet på varene og glædet sig til dem.

February 1, 2011

I top

Jeg har købt hamaperler og hårbøjler. Det var super nemt at finde frem til på siden. Nemt og hurtigt at bestille og betale, og hurtig leveret.

January 13, 2011

betalt vare ikke leveret

jeg har den 15-11-2010 bestilt vare og betalt til hobbi.dk men har aldrig modtaget varene, har prøvet at kontakte dem 2 gange hvor de ikke ikke har skrevet tilbage. aner ikke hvad jeg skal stille op nu, men vil ikke anbefale andre at købe der, medmindre de vil donere deres penge til dem. syntes selv at 179 kr er mange penge.

December 8, 2010

INGEN VARER OG INGEN KONTAKT PÅ henvendelse

jeg bestilte varer for 3 uger siden, alt på lager - derudfra lover de varen inden for 2 - 3 dage. Jeg modtog også en ordrebekræftigelse med det samme. Men jeg har ingen varer set.
Har kontaktet dem flere gange på deres egen kontakt via deres hjemmeside.
Kan kun sige som Kenneth at jeg er glad for at jeg betalte med dankort, så ingen penge er blevet trukket. Men jeg kan ikke engang få svar på, om de har annuleret min ordre, så jeg kan bestille andet sted eller jeg pludselig står med dobbelt varer. Fordi de måske finder på at sende varen.

November 26, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Min pakke blev sendt allerede næste morgen. Og da jeg ringede for at spørge hvordan jeg kunne få ekstra med pakken kunne det også lade sig gøre. Alle mine spørgsmål er blevet hurtigt besvaret (og der har været mange). Da jeg ønskede nye varer i sortimentet kunne det også lade sig gøre med kort varsel. Jeg er så tilfreds.

October 13, 2010

meget dårlig service..

Jeg har bestillt varer for ca 1400,kr d.24/9-2010, men har intet hørt, jeg har forsøgt, at ringe skrevet mail 3 gange ligeledes uden, at hører noget..Det er bestemt ikke et firma jeg har lyst til at handle med fremover..

October 12, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Næsten Perfekt

Købte glasperler på Hobbi.dk. De var som jeg havde forestillet mig og ønsket de var. Hurtig ordrebekræftelse. Fin status og opdatering. Blot ville jeg ønske, man kunne betale med VISA/Electron.

August 27, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig frustrende og dårlig oplevelse

Har lavet en bestilling Hama perler hos Hobbi.dk i midten af juni. En enkelt af varerne var ikke på lager, hvilket jeg godt nok ikke havde lagt mærke til - synes godt det kunne fremgå mere tydeligt af ordrebekræftelsen. Skrev til virksomheden om de kunne give mig en leveringsdato fordi jeg ikke kunne forstå at mine varer ikke kom. Fik svar på email (den eneste gang det nogensinde er lykkes mig at få kontakt...) at varerne ikke var på lager, men forventes at komme ugen efter. Lige siden har jeg så ikke hørt noget. Har forsøgt gentagne gange pr. email og telefon at komme i kontakt med virksomheden, men jeg hører ingenting og kommer ikke igennem til nogen på telefonen. Synes ærligt talt det er en meget useriøs måde at behandle sine kunder på. Det er da klart, at kan man ikke få sine varer inden for en rimelig tid (jeg vil sige max 1-2 uger) så finder man dem jo et andet sted. Har to drenge der bliver ved med at spørge til de perler, og jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal sige til dem. Jeg har desuden skrevet en email til virksomheden at jeg ønsker at annullere ordren, og jeg ønsker at de bekræfter dette, men heller ikke dette har jeg fået svar på. Så må indrømme at det har været en MEGET frustrende oplevelse at handle hos hobbi.dk, og jeg vil absolut ikke anbefale dem til nogen!

July 18, 2010

Super god service

Jeg har købt perle mønstre indtil nu,men vil helt sikkert bruge jer igen når jeg har fundet ud af alle de gode ting i sælger.
Der er også en hurtig levering så man ikke skal vente for længe med at lave
sit hånd arbejde....

Hilsen Dorthe Andreasen

May 27, 2010

En god oplevelse...

Jeg købte en masse forskellige HAMA perler, som blev leveret meget hurtigt. Der manglede en enkelt pose perler, men den ankom lynhurtigt, efter jeg havde ringet og gjort opmærksom på fejlen - super service. Hobbi. dk kan anbefales herfra...

March 16, 2010

Hårbøjler

Jeg har bestilt rigtig rigtig rigtig mange hårbøjler og jeg har aldrig oplevet at de ikke kom efter meget få dage.

Der udover sendte jeg en personlig besked med under en af bestillingerne og fik et personligt svar tilbage.

March 4, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Fik ikke leveret de bestilte varer.

Kontaktede hobbi.dk efter at jeg konstaterede, at alle bestilte varer ikke var fremsendt. Modtog hurtigt et venligt svar med lovning om at de manglende varer ville blive eftersendt. De manglende varer er dog aldrig blevet fremsendt og hobbi.dk har ikke svaret på efterfølgende henvendelse.

March 2, 2010
Hobbii.dk logo

Reply from Hobbii.dk

Hej Marie - Der er desværre sket en fejl i ordrebehandlingen så perlerne ikke blev sendt som lovet. De vil blive sendt i morgen tidlig. Jeg skal meget beklage det skete.

MVH Per, Hobbi.dk

Rated 2 out of 5 stars

Fimolak- hobbi.dk

jeg har købt 1 stk fimolak d. 13 december 2009 og har først modtaget den i start februar 2010. jeg har prøvet at kontakte hobbi.dk flere gange, via tlf og e-mail, men hørte aldrig tilbage og de løftede aldrig røret. det har været en lettere frustrerende oplevelse at handle hod hobbi.dk.

February 16, 2010

Nem web handel

Jeg bestilte let mine perler hos hobbi.dk, og modtog dem to dage efter med posten. God pakning og mit produkt var som forventet. Intet bøvl, skal helt sikkert handle hos jer igen.

February 14, 2010
Rated 4 out of 5 stars

top levering

Super hurtig levering, og billige varer. Dog er der plads til forbedring mht. indpakning.

February 14, 2010

Take a closer look