Hobbii.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Beställde 3D ark på hemsidan. Beställde mina ark på måndagen och fick det på torsdagen med posten, onsdag var röd dag. Hobbi.dk har ett bra utbud på 3D ark jämfört med panduro hobby. Dem är dessutom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt i den fineste orden! Modtaget bestilte varer uden problemer - forsvarligt pakket og til meget billige priser! Har kun et ønske " Et større varesortiment". Tak for en perfekt handel, vender ger... See more

Rated 5 out of 5 stars

jeg købte 3D ark, som var langt billigere end de vejledende priser, jeg modtog mine varer dagen efter jeg bestilte (og jeg bestilte veogmærket først om aftenen). der har hele tiden været god og venli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var ved at panikke, da jeg skulle til at lave 3D-julekort og opdagede, at jeg manglede jule-skaneloner. Jeg fandt hobbi.dk på nettet, søgte på forskellige varer og, vupti, så havde jeg fundet alt... See more

1. Hobby Store
  2. Yarn Store

Information provided by various external sources

Hobby – Alt til kreativ hobby. Hama og meget mere - 3D Ark Karton og papir Værktøj og tilbehør Lim og klister Makin's Clay Stickers Scrapbooking Hama Perler Kunstnerartikler Støt Brysterne Stempler og puder Grønlandsk perlesyning Fiskars Filt Magasinet Hobby Nyt Styropor Mal efter tal Lysfremstilling Bånd og tråd Smykkefremstilling Pailletter Diverse Vatprodukter Stoffarve FIMO hobbyartikler, 3D ark, 3D, HAMA, scrapbooking, billing boats

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering -

Bestilte ting til at lave mine egne hårbøjler. Fik hurtig levering fra Hobbi.dk. Billige og gode ting. Både i plastik og "metal".

January 31, 2010

ulla thomsen

jeg købte nogle 3D sakse og 3D ark for det gavekort på 50 kr som i gav i trøstepræmie for dem der ikke havde vundet den æske maxiperler

January 31, 2010

Super handel

Købte et større parti Hama perler, prisen var helt super, udvalget rigtig godt, og leveringen kom prompte

January 30, 2010
Rated 1 out of 5 stars

Intet svar!!

Jeg har før handlet hos hobbi.dk og været 100% tilfreds, men... Jeg afgav en ordre den 1/12 hvorefter jeg modtog min pakke et par dage efter, men der manglede en vare og den har jeg stadig ikke modtaget!
Jeg har sendt flere mails til hobbi.dk men får intet svar tilbage. Det er simpelthen ringe service og handler aldrig her igen!!
Jeg bliver ved med at sende mails til jeg har modtaget et svar/min vare som jeg har betalt for!
Øv bøv hvor er jeg skuffet over dette firma :(

January 29, 2010

Meget tilfreds

jeg er meget tildfreds med hvor nemt det gik med at bestille og hvor hurtigt man fik varene, det er helt klart en side jeg vil bruge igen, inden for nær fremtid

January 23, 2010

nemt og hurtigt

Det hele gik bare så nemt og hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere rundt på og de havde alt hvad jeg skulle. Helt klart et sted jeg køber mine hobbyting igen!

January 23, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Korrekt vare og hurtig levering

Jeg har endnu en gang købt hårbøjler. For mig er det vigtigt, at når man handler on-line, at varerne bliver leveret hurtigt. Her kom varen 2 dage efter bestilling, hvilket er perfekt.

January 22, 2010

Hurtig betjening - God kontakt

Jeg har handlet et par gange hos hobbi.dk og har begge gange været meget tilfreds, både med varerne og tilbagemelding fra dem når der har været tvivls spørgsmål mht forskellige ting.

January 16, 2010
Rated 4 out of 5 stars

gode priser og hurtig levering

generelt har det været en god oplevelse at handle med hobbi.dk, synes dog det var lidt bøvlet når man skulle fra indkøbsvognen og tilbage til butikken for at handle mere. Kom flere gange helt tilbage til forsiden og jeg var igang med at handle perle..
Ellers var alt som det skulle være og jeg fik mine varer super hurtigt, hvilket jeg og mine børn synes var rigtig dejligt .

January 15, 2010
Rated 3 out of 5 stars

lang ventetid

Jeg bestilte vare lige inden nytår, men modtog dem først d. 14 Januar, på trods af at der stod de var på lager
det er lang ventetid, men jeg er villig til at prøve at bestille igen, det var jo nytår.

January 15, 2010

Take a closer look