Højslev Kro Reviews 38

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk påskefrokost med 4 serveringer. Den lækreste menu og virkelig godt tilberedt. Hancock øl/sodavand samt snaps og hvidvin serveret dertil. Alt var perfekt. Vi kommer snart igen.

Rated 5 out of 5 stars

Vores datter og svigersøn har denne weekend holdt stort bryllup for ca 60 gæster. Brudeparret havde booket alle 11 værelser der var på kroen. Alle værelser var i fineste stand. Maden, servicen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige holdt 2x60 års fødselsdag på Højslev Kro. Vi oplevede en meget fin service og forståelse for vores ønsker. Gæsterne roste efter følgende maden og betjeningen i høje toner. Tjenern... See more

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Højslev Kro tilbyder selvfølgelig også hyggelige selskabslokaler - til både store og små fester. Bryllup, Jubilæum, Fødselsdag, Konfirmation - eller lignende. Så kan du være sikker på, at alting forløber som planlagt, og at dine gæster får en herlig ufo

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk påskefrokost med 4…

April 2, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Havde bestilt en overnatning på Højslev…

Havde bestilt en overnatning på Højslev kro.
Vi havde spiste vores aftensmad i restaurant det var virkelig en god oplevelse med god mad og betjening.
Værelset vi overnatte i var også tilfreds men et minus deres hovedepuder er ikke noget at råbe hurra for de er virkelig dårlig, savner at der er mulighed for at der er ekstra hovedepude på værelset.
Stod op næste morgen og glæde sig til morgenmaden, men det var virkelig meget skuffen, rugbrød og rundstykker var tørre, blødtkogt æg var næsten kolde, så det kan I godt gøre bedre.

October 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Højslev Kro, fantastisk mad.

Har lige fået en thai gryde på Højslev Kro, sjældent har jeg fået så god mad på en kro, det smagte simpelthen fantastisk, er absolut en tur værd.

September 5, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Super sød betjening, men...

I anledning af min fødselsdag -bestilt bord til 3 voksne. En super god kvindelig og veloplagt betjening for gæste tilpasset 3 retters menu. Men desværre var okse mørbrad intet smagende og nærmest tør i smagen, selvom det var perfekt, som valgt medium. Dette gjaldt desværre for 2 af (3) okse kød retterne, som ikke var pengene værd. Ærgerligt❗️ Idet ellers god stemning. Nå, men efter DKK ca. 2.100,00 for 3 - må jeg desværre oplyse, at der er plads til forbedring i kvaliteten af oksemørbrad. Øv❗️
Ellers et hyggeligt sted og skøn plads mellem bordene. Dbh Jørgen Romby, 7130 Juelsminde.

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Efter en fremragende madoplevelse til…

Efter en fremragende madoplevelse til min 70 års fødselsdag valgte vi igen at besøge Højslev kro til et beskedent fødselsdags arrangement. 2 retters menu efter kokkens valg og pomfritter og nuggets og isdessert til børnene. Rigtig smuk anretning. Glimrende velstegt angusfilet med diverse velsmagende grønt mv. Dejlig lakseforret m hjemmebagt brød.
Helt igennem en super madoplevelse både for børn og voksne og så til en mere end konkurrencedygtig pris!

March 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sikke en mad at finde herude i…

Sikke en mad at finde herude i udkants-Danmark.
Det findes nok ikke bedre nogen steder. En smagsoplevelse uden lige. Og en profesionel , god og høflig betjening. Mange tak for mad.
I er sgu et besøg eller tre værd. Kører gerne igen
til Højslev for madens skyld.
Hartmut Larsen

January 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dejlige dage på Højslev kro…

Vi har haft 2 dejlige dage på Højslev kro. Maden var hel fantastisk og der var rigeligt af den. Betjeningen var helt i top. Så kan kun anbefale denne kro.

September 18, 2024

Fantastisk sted

Fantastisk sted, dejlig atmosfære enorm venlig betjening - fantastisk mad og vin - et sted jeg gerne vil anbefale til andre.
Eva

September 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mad og værtsskab i verdensklasse

Er netop vendt hjem efter et gourmetophold med et par overnatninger på Højslev Kro sammen med 3 vennepar.
Et helt igennem fantastisk ophold. Vi blev forkælet fra ankomst til vi rejste. Dejlige værelser og fantastisk mad. Vi var enige om at det var meget længe siden vi har fået så god mad. Tak til Henrik for hans fantastiske værtsskab og fremragende mad. Tak for det gode humør og fleksibilitet. Vi kommer med statsgaranti tilbage.

August 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hyggeligt og smukt.

Alle værelser var i fineste stand. Maden, servicen, og renligheden, var helt i top. Smukke gamle autentiske og fint bevarede spisestuer. Virkeligt et smukt og skønt sted, som vi vil give vores bedste anbefalinger.

Så 5 stjerner med pil opad fra os alle.

På vegne af et meget tilfredst Brudepar og Gæster.
Familien Østergaard (Fyn)

August 10, 2024

Den bedste anbefaling

Fantastisk overnatning på denne hyggelige kro. Super søde og imødekommende ejere, lækre værelser med de bedste senge. Lækker morgenmad. Vi kommer helt sikkert igen og vil næste gang spise i restauranten.

July 11, 2024

Smagfuldt lækkert mad !

Vi holdt vores kobberbryllup på Højslev kro.
Vi havde 21 gæster og alle gav udtryk for, at det var noget af det bedste mad de havde fået i lang tid. Thai forret, mørt australsk kød med tilbehør og creme brylle´til dessert !
Stor tak til køkken og servering - for et vellykket arrangement ! og vi kan naturligvis anbefale andre at prøve kroens mad !

February 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en virkelig dejlig oplevelse på…

Tak for en virkelig dejlig oplevelse på Højslev Kro. Vi var 3 par afsted fra Vejle. Velkomstdrinken var så skøn. Middagen bestod af 3 retter, som alle var store og virkelig velsmagende - god morgenmad og så fik vi ovenikøbet 6 x frokost med dagen efter som vi kunne nyde på Fur. Frokosten var virkelig også imponerende, de var anrettet på "guldbakker" på virkelig indbydende måde med hele 7 forskellige småretter. ("små" der var bl.a. 2 stk. laks til hver ud over pate - kylling m.v.) Helt igennem en fantastisk miniferie. Værtsparret var hjælpsomme og værtinden var så hyggelig og virkelig ikke til at stå for. STOR TAK - Kan varmt anbefales.

August 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Højslev Kro kan klart anbefales - også til store fester.

Tak til Claus og resten af personalet på Højslev Kro for top-professionel behandling og betjening i forbindelse med planlægning og afholdelse af vores sølvbryllup for 100 mennesker.
Alt klappede og var som vi havde bedt om, ned til mindste detalje.
Lækker 3-retters middag (Beef Wellington til 100 mennesker er ambitiøst, men den var perfekt), opmærksomme, imødekommende tjenere og høj service både før, under og efter festen.
Vi kan klart anbefale Højslev Kro, hvis man vil holde en stor fest og kræse for sine gæster, samtidig med, at man selv kan nyde det. Festen er i gode hænder hos Claus, og man får meget for pengene!

August 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

verdens værste kro

Vi havde booket et værelse på kroen i weekenden, da vi skulle til bryllup tæt derved. Vi var dog ikke blevet oplyst om, at der også skulle være bryllup på kroen, og da vi kommer er musikken ulideligt høj. Det varer til langt ud på natten, og da hverken vi eller vores to, små børn får lukket et øje, ender vi med at køre hjem, selvom det er midt om natten. Hele familien klager næste dag, da vi samlet har lejet 3 værelser, men vi får at vide, vi ikke kunne brokke os, nu vi selv havde været til bryllup. Jeg er stadig dybt rystet over oplevelsen, og jeg tror aldrig, jeg har oplevet så dårlig en service.

August 12, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Autentiske omgivelser …

Autentiske omgivelser og fantastisk gourmet oplevelse …Grundet den manglede sidste stjerne henføres til morgen maden der ikke havde samme høje standard som aften anretningen …Desværre mangelfuld og en noget light udgave .Æg og bacon er altså et must ..og en pandekage med sirup ligeså ..

July 7, 2023

Lækker gourmet ophold

Vi havde booket en enkel overnatning med gourmet middag. Og det fik vi !!!
Det var fire meget velsmagende retter som bestemt kunne mætte en sulten mand/kone. Vinen var god og den anbefalede hvidvin var en lækker Risling serveret i stort glas. Betjeningen til aftenes menu var utrolig sød !!! Det var morgen betjeningen nu også og morgen buffeen var super lækker især rullepølse. Vi boede på 1. Sal i hjørne værelse nr. 2. Meget fint renoveret i lyse farver. En del trafik, men det genere ikke to Københavnere. Kommer vi på Skive egnen igen, vil vi meget gerne besøge Højslev kro igen !!!

June 22, 2023

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Vi er SÅ tilfredse! Gold op det smagte godt. Og god vin til…!!!
Ren og lækkert værelse med gode senge.
Imødekommende og rareste personale. Helt sikkert et sted vi kan anbefale♥️!!!
Man får meget for pengene…

May 17, 2023

Is this your company?