Holmenspension Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen haft min 2 årige kat…

Jeg har igen haft min 2 årige kat Skipper på ferie i Holmens katte og hunde pension og er som sidste gang super tilfreds og det samme har Skipper været 😻
Dejlig trygt at de er på dupperne med vaccinations bevis .
Kan klart anbefale stedet og vil bruge det igen

August 24, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte…

Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte og Tommys hundepension, vores hunde er kommet der siden 2001. Jeg kan ikke forestille mig at skulle overlade ansvaret for vores hund til andre end dem, de gi´r den tryghed til os om at hunden har det ligeså godt som vi har det på ferien.

April 24, 2019
Rated 4 out of 5 stars

PAS PÅ NÅR DU SER PRISERNE

Jeg har en kat der ind imellem bliver passet der. Først vil jeg rose pensionen, efter min bedste overbevisning, for en god og respektabel pasning. Jeg føler de er om sig hvad angår om dyret er vaccineret, og de vil også gerne ha' beviser herfor. Det er ikke alle steder man er så meget på "dubberne" hvad det angår. Burene er rengjorte, og udegården med klatretræ mv. Pænt-Nydeligt og respektabelt.

MEN: priserne kan let misfortolkes. Ganske rigtigt står der, at priser er for minimum 2 dage. Prisen for en kat er kr. 140,- pr. dag. Og det skal ta's bogstavligt. Afleverer du dit husdyr om mandagen, og henter den igen den efterfølgende mandag, betaler du både for afleveringsdagen og afhentningsdagen kr. 140,-. Dvs., at du betaler ikke for 7 døgn, men for 8 dage á kr. 140,-. Det fremgår ikke helt tydeligt af hjemmesiden. Da jeg første gang læste det, var jeg fuldt overbevist om, at det var prisen pr. døgn, og at man som minimum beregnede sig for 2 døgn, forudsat at opholdet var mindre end 2 døgn. Men OK !!!. Der står på hjemmesiden "Dage" og så kan man jo altid diskutere, hvorvidt det er fair, man også skal betale kr. 140,- for den dag man henter dyret. I min optik et det ikke OK. Jeg vil anbefale Holmens Pension om at tydeliggøre den reelle pris på hjemmesiden.
Med hilsen
John H. Larsen

January 8, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fuld tilfredshed fra Osvald og hans familie

Jeg vil hermed gerne anbefale Holmens Hunde- & Kattepension, hvor vores elskede lille missekat, Osvald, har været anbragt, mens vi var på ferie i 10 dage.
Det et klart, at en kat eller hund aldrig vil være glad for at blive spærret inde. Men vi følte os sikre på vores ferie, da vi vidste Osvald var i gode hænder og der ikke kunne ske ham noget. Han fik mad og nok også lidt kæl, tænker jeg.
Da vi hentede Osvald, sad han IKKE i sit (store) bur og græd, men lå afslappet og sov. Han vrælede naturligvis hele vejen hjem, men faldt lynhurtigt til ro hjemme.
De første dage veg han ikke fra min side, og måtte sove i arm, som da han var en lille killing. Men efter et par dage var han lige så fræk og selvsikker som altid.
Vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal på weekend eller ferie. Fuld tilfredshed herfra.
Laila Stig Larsen, Odense

August 6, 2018

glad kat

Vi afleverede vores 6 år gamle kat til et ophold på en uge. Vi havde været der før,så vidste at det var muligt at få de værste ting med til katten. Da vi ankom fik vi anvist der bur som Luie skulle være i, alle hans ting blev sat ind . Vi fik udvekslet div.informationer mens Luie sad og kiggede ud i den løbegård han kunne bruge den næste uges tid.Da vi kom og skulle hente ham efter en uge blev vi mødt af en glad kat der da lige havde tid til at hilse og så ellers forsvandt ud i løbegården igen.Det er helt sikkert at Luie var glad og tilfreds og han kommer igen.Det var et dejligt stort bur,en dejlig løbegår og mulighed for at katten kan kravle op og lægge sig.

August 7, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet behandling

Jeg var nødsaget til at aflyse en pasning da vores ferie blev aflyst pga. pludselig opstået sygdom i familien. Gitte var direkte ubehøvlet i telefonen og gad slet ikke at høre på forklaringen for mit sene afbud. Med sådan en behandling vil jeg aldrig igen stole på dem til at passe mit kæledyr.

July 28, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Hår haft kat i Holmens pension, nu er den aflivet

Jeg har fået passet min Main Coon kat ( Midde ) , i Holmens hunde og katte pension i 14 dage i sommerferien, da min mand hentede den havde den tabt 2,3 kg, kunne ikke få luft, havde dårlig mave, tabte pels, og havde desuden svedt ( kan ses på pelsen) Nu efter 14 dage er den lige blevet aflivet, dyrlægen (Højby Dyreklinik ) sagde at der ikke kunne gøres mere. Min kat kunne også være blevet syg hvis den havde været hjemme ved mig, men det der undrer mig er, at der ikke er søgt dyrlæge. Ved afhentning får min mand og også jeg pr. telefon af vide at den har spist masser af mad og ikke været syg, jamen siger jeg hvofor har den så tabt sig sådan, så må den have haft dårlig mave !
Jeg vil ikke sige da jeg ringede ud for at fortælle om min kat at jeg blev behandlet dårligt, for de var da kede af det, men garanteret ikke så kede af det som jeg er over at miste min 10 år gamle kat Midde.
Hvorhen vil jeg så med alt dette: gerne at der bliver skrevet op om dyret har spist og drukket. Og at der bliver søgt dyrlæge.

August 13, 2010

Is this your company?