1. Furniture Store
  2. Office Furniture Store

Information provided by various external sources

At HOLMRIS B8 we create surroundings and environments where people can exist and coexist. We do this with high quality and a passion for innovative design.

2.1

3-star
2-star
1-star

Løber fra aftalen

Vi havde bl.a. bestilt en stol hos Holmrisb8, hvilket i sig selv var en langsommelig proces, da svartiden var meget lang.

Vi får omsider gennemført ordren og modtager en ordrebekræftelse på vores aftale, men senere skal det vise sig at de alligevel ikke kan levere i den aftale træsort.

Vi får tilbudt nogle alternativer og vælger et af disse og beder samtidigt dem bekræfte at prisen er uændret (det er væsentligt, da det er en fællesgave, som vi har påtaget os at stå for - og vi er grundet den lange svartid også ved at være presset på tid).

De sender hertil følgende mail:
"Hermed tilrettet bekræftelse, men denne udgave er noget dyre end den første der var bekræftet" - ja, næsten 2.000 kr. dyrere end vores aftale.

Holmrisb8 løber dermed fra vores aftale, og det er dermed første og sidste gang, vi handler hos Holmrisb8.

May 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har handlet 3 gange med dem og meget…

Har handlet 3 gange med dem og meget store ordre første gang på 100 skriveborde. de sidste 2 gange med lidt mindre ordre af 6-8 borde. de sidste 2 gange har været rigig dårlig oplevelser. den ene gang købte vi en stak skrive borde magen til dem vi har. 4 gange måtte de ud for at komme med de rigtige stel til bordene, men små 2-3 ugers ventetid hver gang de kom med fejl leveringer. nu har vi så igen købt 6 borde og denne gang gjorde vi meget ud af at vi ikke skulle have samme oplevelse som sidst, så de skulle virkelig dobbeltjekke ordren. det lovede de. først bliver det så udsat med leveringen yderlige 4 uger. dernæst så kommer de igen igen med forkerte stel til vores borde og så må vi igen vente på en ny levering på 3 uger. vi har så ikke endnu fået de rigtige stel, så må vi se om det er de rigtige når de engang kommer. men kundeservicen er i bund, det eneste vi får at vide er, at ja ja der sker fejl engang imellem. øhh ja men hver eneste gang og så flere gange på samme ordre - vi skifter leverandør efter dette

January 2, 2023

Rædseslfuld oplevelse med Holmrisb8

Købte et par stole i december. Efter 6 måneder og 2 fejlleveringer har jeg jeg stadigt ikke modtaget mine varer. Håbløs håndtering, manglende svar - betalingen er gennemført, men ingen produkter modtaget og ingen forklaringer til deres fejlleveringer.

June 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte et brugt hæve-/sænkebord hos…

Jeg købte et brugt hæve-/sænkebord hos dem d. 17/12. Det tog 2.5 uge før det kom, men det var over Jule-, Nytårs- OG Corona-tid, så det synes jeg sådan set er fint.

Bordet er i super stand, prisen var god, og leveringen perfekt.

Jeg leder efter et bord til min hustru, og dét har jeg tænkt mig at købe hos Holmrisb8.

January 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig mangelfuld og lang leveringstid…

Utrolig mangelfuld og lang leveringstid

D. 8 /7-2019 bestilte jeg en kontorstol med armlæn. D. 16 juli kunne jeg hente stolen, men armlænene var en forkert model, der ikke passede til stolen. der blev bestilt nogle nye. I skrivende stund (17/8) har jeg endnu ikke modtaget de rigtige armlæn.
Det er bare for lang tid at vente. Næste gang jeg skal bruge noget til kontoret bliver det købt et andet sted.
Det er nu d. 2/9 og har endnu ikke modtaget noget.
D. 3/9 kom varerne, så kunne jeg samle min stol, troede jeg, men nej, der var speciel store torksskruer med (torks 45), som man ikke kan købe i et byggemarked, byggemarkeder har kun op til torks 40.
Til sidst fandt jeg torks 45 i en biltilbehørsforretning. Så kunne stolen samles.
Stolen har kostet 5378,- excl moms, 6723 incl moms, med et beløb i denne størrelse burde stolen være samlet, eller i det mindste give værktøjet med, som skal bruges for at samle varen.
KØB ALDRIG NOGET HER
I øvrigt mangler jeg et skrivebord, men det bliver købt et andet sted.

September 6, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig & Nem handel

Jeg manglede et produkt til mit kontor, som jeg fandt hos Holmris B8 Online. Prisen var rigtig fornuftig og blev leveret indenfor få dage.

Er rigtig tilfreds med handlen

May 2, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Amatøragtig kundeservice og dårlig rådgivning

Amatøragtig kundeservice og mangelfuld rådgivning var højst utilfredsstillende hos Holmris B8, så jeg vil kraftigt fraråde at købe møbler gennem dette firma. Jeg lagde en ordre på en stor og dyr Mogens Hansen sofa, og angav ved bestillingen leveringsadressen til min lejlighed på 3. sal i København K. Men trods at både deres direktør/ejer samt salgssupport oplyste mig at firmaet yder rådgivning om adgangsforhold til mange af deres kunder, så kom fragtmændene sofaen helt samlet, og vi kunne så ikke få sofaen op... da fragtmændene måtte tage sofaen med retur hvor den blev skilt ad (og nemt kunne bæres op) kostede dette mig kr. 2.500 i unødvendige fragtomkostninger, som firmaet på ubehøvlet og ligeglad facon affejer, at de bør tage ansvar for. Så alt i alt en meget ærgerlig oplevelse med et amatøragtigt firma.

August 17, 2018
Holmrisb8 logo

Reply from Holmrisb8

Hej Martin

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Dog står der tydeligt i leveringsbetingelserne, at privatpersoner selv er ansvarlige for afhentning af møbler. Vi har ikke på noget tidspunkt hverken rådgivet eller besigtiget din adresse, da dette ikke har været en del af opgaven. Det eneste, vi har været involveret i, er at oplyse telefonnummeret på den fragtmand, vi normalt benytter, når privatpersoner skal have varer leveret, som de selv burde afhente jfr. Leveringsbetingelserne.

Is this your company?

Get free account