Meget skuffende oplevelse!!
Jeg bestilte 11 stk. højtbelagte smørrebrød til min fødselsdag, da de skulle serveres for mine gæster. Ved udpakningen konstaterede jeg, at smørrebrødene var markant mindre, end hvad jeg med rimelighed forventede af højtbelagt smørrebrød. De mindede mere om håndmadder, og derfor antog jeg, at der var sket en fejl.
Samtidig opdagede jeg, at der kun var 10 stykker i kassen, selv om jeg havde betalt for 11.
Jeg kontaktede straks butikken, hvor en medarbejder beklagede situationen og oplyste, at pengene naturligvis ville blive refunderet. Derfor blev jeg meget overrasket, da ejeren dagen efter skrev, at der ikke var tale om en fejl, men at dette var den normale størrelse på deres højtbelagte smørrebrød.
Det mest skuffende var dog tonen i den efterfølgende SMS fra ejeren. I stedet for at forholde sig sagligt til, at der manglede et smørrebrød, skrev hun blandt andet, at jeg åbenbart syntes, smørrebrødet "ikke er luksus nok til dig". Den formulering oplevede jeg som nedladende og unødigt personlig. Min henvendelse handlede ikke om, at maden ikke var "luksus", men om produktets størrelse og det faktum, at der manglede ét smørrebrød i ordren.
Fejl kan ske, og det har jeg fuld forståelse for. Men den måde sagen blev håndteret på efterfølgende, og den tone jeg blev mødt med, gjorde oplevelsen langt mere skuffende end selve fejlen.
Desværre er det ikke en oplevelse, der giver mig lyst til at handle der igen.