Hotel Hammers Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skønt sted på mange måder. Naturen, søen, og idet hele taget omgivelserne er perfekte. Roligt voksenhotel med venlig servering, en rigtig perle af en tidslomme. Morgen og aftensmad er bare i top, d... See more

Company details

1. Hotel
  2. Restaurant

Information provided by various external sources

Hotel Hammersø er et hotel beliggende på Bornholm. Hotellet ligger lige ved Sandvig og Allinge. Book et værelse på hjemmesiden eller ring på: 5648 0364

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Dejlig og god mad

Et fedt sted mega lækkert mad og en rigtig hyggelig atmosfære danrvvenligt og imødekommende personale 👍😊Et rigtigt hyggeligt familie hotel 👍

August 25, 2025
Rated 2 out of 5 stars

En skuffende oplevelse!

En skuffende oplevelse!! Vi forsøgte at booke men var nødsaget til at annullere. Min hustru er hjertetransplanteret og da vi spurgte om det var muligt at få en morgenmads-bakke til hende ii stedet for buffet var svaret nej 😩 Som transplanteret frarådes det kraftigt at spise mad fra buffet pga smittefaren. Vi var således nødsagede til at annullere

February 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Skønt sted på mange måder

Morgen og aftensmad er bare i top, der er hvad der skal være og det smager.
Det er også helt OK, at man kan nyde egne medbragte drikkevarer på værelserne.
Fin ferie.

September 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale dette hotel

Jeg kan varmt anbefale dette hotel. Vi var fuldt ud tilfreds med sødt personale, rengøringen, gode senge, dejligt stille og roligt hotel og ikke mindst den fantastiske udsigt fra restaurant & værelser. Jeg/vi glæder os til at vende tilbage.
Mange hilsner Søs

July 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse og et dejligt…

En rigtig god oplevelse og et dejligt sted med en fantastisk udsigt. Vi blev mødt med et smil af familien og fik anvist vores værelse. Et meget roligt sted uden larm. Hotellet er en skøn tids-lomme at besøge og kombineret med den personlige rare betjening, så er det bestemt et hotel vi vil besøge igen. Fantastisk god morgenmad som man glædede sig til at skulle nyde.
Mange hilsner Henrik

July 26, 2022

FANTASTISK

Sikke en oplevelse på Hotel Hammersø. Et familie drevet hotel, med netop den stemning og hygge.
Mor Nina og datter Ninette, gjorde bare oplevelsen ekstra speciel.
Vi boede i suiten på 2 sal, og havde et skønt værelse, med en super udsigt over Hammersø.
Vi havde 1/2 pension, som vi bare glædede os til hver dag.
Morgenmaden havde alt at byde på, og aften menuen var rigtig god og lækker ... bliver nødt til at sige MUMS.
Rengøring hver dag, og rigtig god og rolige omgivelser.
Der er kun 1 minus ... nu bliver vi nødt til at finde tid i kalenderen, for vi BLIVER NØDT til at komme igen
Men vel ikke det værste minus .. vææl
Tak fra værelse 34 og Inge og Per.

July 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft en uge på Hammersø

Vi har lige haft en uge på Hammersø. En helt fantastisk uge. Personalet, rengøringen og den dejlige kok var så fantastiske. Værelset blev rengjort hver dag. Ninette har virkelig styr på tingene. Desværre er der langt fra Århus. Dette hotel skal da have 5 stjerner hilsen værelse 87

September 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hotel Hammers. Super uge.

Efter en uges ophold med halv pension kan hotellet varmt anbefales, værelset var rent og i orden, rengøringen i top. Morgen og aftensmaden i top, personalet venlig og imødekommende. Hotellet er beliggende i en fantastisk natur med gode vandreruter. Et hotel som vi meget gerne tager et nyt ophold på.

September 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Adams family med lækker udsigt

Hotellet lever udelukkende af sin udsigt gammeldags kitch ikke fornyet i en menneske alder. Alt er i en følelse at du kun får lige det du skal ikke en procent mere, ikke engang et smil ved pool må du ikke medbringe egne drikke varer selv om deres bar er lukket. Glem deres restaurant. Fortrinsvis ældre mennesker der anvender stedet. Til at overnatte kan det lige gå, dog kan det ikke anbefales ved temperaturer over 26 grader ingen aircon. Stor tag terrasse uden et eneste møbel. Du får mange på bud hvad du ikke må. Man føler de hader folk fra Sjælland.

Du er med i en film her: Adams family 👋. Interiør og atmosfære dunkelt.

August 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Vi kom 4 mc og 2 biler. Fra starten en dårlig iprsel fra personalet. De var flabede og uforskammede.
Morgenmad ok. Men man skal ikke regne med en dejlig drink i hyggelige omgivelser. De åbnede med nød og næppe baren så vi kunne få en drink den første aften men fik surt at vide da vi spurgte efter chips og nødder til drinks at sådan noget gjorde de ikke i.
Jeg kunne fortælle flere episoder men vi har bare fornemmelsen af, at de ikke bryder sig om mc'ister og sjællændere. Overhørte en af personalet sige til en anden gæst, at de drømmende københavnere bare kommer over og skal have det hele på et sølvfad.
Vil bestemt ikke anbefale det til nogen, det var ellers dyrt nok. Så kun 1 stjerne fra mig, og det er for udsigten fra terrassen.

August 16, 2021

Fantastisk oplevelse🌞

Fantastisk oplevelse🌞 skønne værelser, smuk udsigt fra altanen udover Hammersø, utrolig lækker morgenmad og aftensmad. De sødeste tjenere og hotelejerne enormt flinke, søde og venlige. Vi kommer helt sikkert igen🥰
Vi sige tak for en fantastisk oplevelse

July 14, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Under mit ophold på Hammersø Hotel…

Under mit ophold på Hammersø Hotel fremstod personalet som opdragende og ikke særligt imødekommende - de fremstod noget kostskoleagtig - falder måske også meget godt i tråd med "voksen hotel". Måske er det fordi hotellet helst ikke vil have MC-ister logerende på hotellet. Vi ved det ikke. Men vi er nogen der ikke kommer der mere. Har book'et et andet hotel i Allinge til uge 30 2021. Her følte vi os bedre tilpas.

May 26, 2021

Fremragende.

Mega hyggeligt 3-dages ophold med halvpension på dette familiedrevne hotel med afslappet stemning og gæsten i centrum.
Værelse med udsigt over Hammersø og en udsIgt, der nok ikke findes bedre!
Halvpensionen omfatter morgen og aftensmad i den særdeles hyggelige restaurant med søudsigt og et veloplagt personale, der serverer den 3-retters menu. Menuen er god gammeldags dansk og særdeles velsmagende!
Vi kommer igen! 👍🏻

September 8, 2020

FANTASTISK

Vi har lige været på et ophold på Hotel Hammersø. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse, fantastisk fin betjening. Kan varmt anbefales.

May 7, 2018

Is this your company?