Super god oplevelse ved House Of Hair. Maiken tog sig tiden til gennemgå forskellige muligheder for farvning, og vi havde en god dialog om dette. Resultatet blev rigtig dejligt! Atmosfæren er hygge... See more
See what reviewers are saying
Jeg var nede og få lavet babylights hos Maiken. Min veninde og jeg har prøvet at farve mit hår, og det er gået galt, så jeg havde brug for en alvorlig redning. Maiken har formået at give mit hår et... See more
Company replied
Written by the company
House of HAIR - Frisørsalon i Aarhus C
Banegårdspladsen 20, 8000, Aarhus C, Denmark
- Kontakt@houseofhair.dk
- www.houseofhair.dk
Jeg er blevet klippet hos Maiken siden…
Jeg er blevet klippet hos Maiken siden hun åbnede i Århus. Jeg har altid været glad for både snakken og hendes klipning.
Hun anbefales til alle der leder efter en frisør :)
Majken er en superdygtig frisør
Majken er en superdygtig frisør. Hun giver gerne gode råd om hår, hårbund og frisurer. Hun er en yderst behagelig og hjælpsom person. Og så får vi også en snak om alt muligt andet også. Kommer gerne igen.
Maiken er dygtig og enormt behagelig
Maiken er dygtig og enormt behagelig. Hun både lytter og hjælper og gør sit arbejde super godt. Altid dejligt at komme derned
Super god oplevelse ved House Of Hair
Atmosfæren er hyggelig og imødekommende.
Helt klart et sted jeg vil anbefale!
Super service og resultat!
Mit seneste besøg hos HOUSE OF HAIR var ligeså godt som sidste gang. Jeg er super tilfreds med resultatet, og kommer gerne igen og igen. Serviceniveauet er højt ...professionelt, super rådgivning, og så er det bare hyggeligt at være der - et dejligt afslappende afbræk i hverdagen.
Et godt og sikkert valg
Super venlig, imødekommende og dygtig frisør, som er centralt beliggende.

Reply from Houseofhair
Maiken er enormt imødekommende og rar…
Maiken er enormt imødekommende og rar at være hos. Hun udviser en enorm god tålmodighed med min søn på 4, som ikke kan sidde stille ret længe af gangen.
Tak, vi kommer igen :)

Reply from Houseofhair
Det er første gang jeg er blevet …
Det er første gang jeg er blevet klippet hos Maiken.
Jeg har fået den flotteste klipning og en super behandling.
Salonen er lys flot og meget indbydende.
Alle de flotte anmeldelser er så fortjente.
Jeg glæder mig til mit næste besøg

Min nye faste frisør
Siden jeg flyttede til Aarhus for et par år siden, har jeg været på udkig efter en frisør, jeg kunne kalde min faste. Gennem årene har jeg prøvet flere forskellige steder, men kvaliteten har været svingende, og stemningen var ikke altid i top. Det betød, at jeg ofte måtte nøjes, og nogle gange skubbede jeg frisørtiden foran mig, fordi jeg simpelthen ikke nød oplevelsen.
Men hos House of HAIR i Aarhus har jeg endelig fundet mit nye stamsted. Jeg har aldrig før følt mig så velkommen hos en frisør. Mit hår kan godt være lidt krævende at arbejde med, men det har aldrig været et problem her. Tværtimod har mit hår aldrig set bedre ud, og jeg ved, at jeg fremover ikke vil tøve med at bestille en ny tid, for jeg glæder mig til at sidde i stolen igen.

Reply from Houseofhair
Jeg har endelig fundet en fast frisør i Århus!
Jeg har kun været hos Maiken to gange indtil videre, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg endelig har fundet stedet, hvor jeg kan få ordnet mit hår de næste mange år. Maiken er nemlig en af de frisører, der virkelig lytter. Hun tager sig god tid til at vejlede og forklare tingene, så man føler sig tryg i processen og opnår det resultat, man ønsker.
Jeg blev faktisk anbefalet at booke tid hos Maiken af en veninde, og jeg kan nu kun give anbefalingen videre – hun er virkelig dygtig.
Derudover er salonen bare super hyggelig. Man bliver altid budt på noget at drikke med det samme, man sætter sig i stolen, og stemningen er afslappet og behagelig – præcis som man ønsker det, når man skal forkæles lidt.
Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg! 😊

Den bedste frisør i Lyngby
Der er altid en fantastisk stemning og god service i House of hair and beauty. Jeg har været til klip og striber hos Michella mange gange, og hver eneste gang gået derfra med en flot frisure og super striber. Altid meget tilfreds!
Jeg anbefaler varmt at lægge vejen forbi Michella, for at få dit hår, som du vil have det. 5 stjerner fra mig :)

Fantastisk oplevelse
Jeg har været her et par gange nu og forlader altid salonen yderst tilfreds. Maiken er super dygtig og serviceminded. Jeg har ikke andet en ros og gode ord. Derfor har jeg allerede anbefalet House of HAIR til flere af mine bekendte.❤️

SKØN salon - tak til Uma
Jeg har altid haft lang hår, men var nu klar til at der skulle ske noget nyt - så jeg kom for første gang hos HouseofHair, hvor jeg bestilte en tid hos Uma dagen inden, fordi en anden frisør aflyste min tid. Og det er jeg vildt taknemlig for nu!
Uma lyttede til præcist dét, jeg ønskede og er den sødeste person at snakke med! Hun foreslog endda selv, om vi ikke skulle donere mit hår, når vi klippede så meget af - noget jeg er dybt taknemlig for, da jeg ikke troede det var muligt, når jeg nu bestilte tiden så sent! Maiken er også rigtig sød - generelt bare en salon med god stemning, vildt god service og tid til kunderne! Og så er Uma bare vildt dygtigt og jeg fik lige den frisure, jeg havde tænkt mig! TAK - jeg kommer igen :-)
Gode priser og fantastisk resultat.
Gode priser og fantastisk resultat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Reply from Houseofhair
Utrolig god oplevelse hos House of hair
Maiken har formået at give mit hår et helt nyt liv, og oplevelsen omkring dette var utrolig behagelig. Hendes lokale er hyggelig, og atmosfæren dernede er rigtig god. Hun har formået at skabe et lokale midt i byen, hvor man glemmer dagens travle sus.
Jeg har fundet min nye faste frisør i Aarhus!
Wellness til dit hår
House of Hair er en vidunderlig frisørsalon. Når du går ind af døren, bliver du mødt af ro; plads; og et stille og intenst nærvær. Dit hår er i de tryggeste hænder, alt i mens en særdeles dygtig frisør former og klipper dit hår på bedste vis. Hvis du vil være smart i en fart uden store armbevægelser og dunkende musik, så book en tid hos House of Hair.
Kæmpe anbefaling
Jeg kan helt sikkert anbefale en klipning af Maiken hos House Of Hair. Virkelig behagelig og hyggelig stemning i salonen, overkommelige priser og rigtig god service.
Det var bestemt ikke sidste gang jeg besøger House Of Hair.

Reply from Houseofhair
Jeg er meget begejstret for denne…
Jeg er meget begejstret for denne frisør. Har været der tre gange nu, og hver gang har været en succes.
Altid rolig, behagelig stemning. Man føler sig velkommen. Der er afsat god tid til behandlingen. Priserne er absolut rimelige, og jeg tror ikke man finder samme kvalitet til prisen nogen steder i Aarhus C.

Reply from Houseofhair
Den absolut bedste frisør i Århus
Den absolut bedste frisør i Århus, efter min mening! Og den flotteste salon - der er lyst og lækkert og rent, og samtidig er det første gang, at jeg ikke fik ondt i nakken hos en frisør, efter at have fået en hårvask. Jeg lå dejligt komfortabelt :) Kan varmt anbefale at bruge House of Hair og Maiken som fast frisør, for her får du en skøn klippeoplevelse, hver gang, hos en erfaren frisør, med håndværket i orden.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Maiken er en yderst sød, dygtig og virkelig kompetent frisør! Jeg har i flere år ledt efter en frisør, der lytter og forstår ønsker og behov, og det må man sige, at Maiken kan. Hun får mine bedste anbefalinger!