Har handlet hos John mange år – selvfølgelig pga. produktets kvalitet, men også den gode service, hurtige betjening og levering lige til døren - what’s not to like? Har ESS og schæfer – begge har få... See more
Company replied
HP Hundefoder er en butik der tilbyder kvalitet og hvor prisen ikke er så vigtigt, men hvor produktet er i fokus. Vores mission er "VI VIL VÆRE DEN BEDSTE LEVERANDØR AF NATURLIG PRODUCERET HUNDEFODER, I ET TÆT SAMARBEJDE MED CSJ" Konceptet er simpelt: Pengene på fodret kommes i fodret, ikke noget med dyre sække der er flotte og koster penge. AL VÆRDIEN er i fodret.
Fanøvej 7, 4060, Kr. Såby, Denmark
Har ESS og schæfer – begge har fået foderet med glucosamin fra de var hvalpe. Schæferen er nu 8 år, og han er lige så adræt, som en unghund. Begge har en fantastisk blank og skinnede pels. Selv efter så mange år nydes foderet stadig af begge med velbehag. Kæmpe anbefaling til Aktiv-serien (og John 😊).

Reply from HP Hundefoder
Har fodret min nuværende jagthund med HP hundefoder helt fra start, fra hvalp til nu senior og både hund og jeg har været yderst tilfredse. Pelsen er blank og hunden præstere stadig på højt plan på trods af 9 år med højt aktivitets niveau både på prøver og jagt.. Glucosamin i fodret har en synlig effekt på min hund. Mine tidligere jagthunde var ikke nær så adrætte i en alder af 9 år som min nuværende. Jeg får snart en hvalp og han skal også have HP hundefoder :-)

Reply from HP Hundefoder
Fantastisk service👍👍. Skulle skifte foder til mine to labradore og valgte specifikt dette firma, pga dansk produceret. Fik en hyggelig snak med John ang maden og har nu skiftet og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med servicen og min hunde elsker maden.
5 ⭐️ herfra.

Høj Kvalitet foder
Jeg har brugt foder udvalgt af HP hundefoder til mine jagthunde de sidste 15 år, og har aldrig været utilfreds, hundene spiser med velbehag, og de har altid haft den flotteste pels som hvert år imponerer dyrlægen.
100% tilfreds.

Reply from HP Hundefoder
Bruger denne side engang imellem. Men leveringstiden kan være lidt langsom
Altid fantastisk betjening af John fra HP Hundefoder. Der har af og til været problemer med fragt firmaet, men det har HP Hundefoder været uden skyld i. Selv hvis man skriver om aftenen, hænder det ofte, at John sidder og besvarer mails. Jeg er meget tilfreds og det kan også ses på mine hunde, at de trives på det foder, som John har anbefalet.

Reply from HP Hundefoder
Må desværre revidere min anmeldelse af HP Hundefoder - fra 5 til 3 stjerner 😩 Det er åbenbart ikke muligt at få de rigtige vare, som bestilt. Efter flere forsøg er det endnu ikke lykkedes. Foto på bestillingen er ikke det samme som bliver leveret. Fløjte vises med snor, men leveres uden. 😩😩😩😩😩

Reply from HP Hundefoder
Bestilte 15 kg hvalpefoder og fik dem leveret til døren samme dag handler helt klart her igen.

Reply from HP Hundefoder
Jeg ventede lidt længe på et halsbånd, men da jeg skrev til firmaet på mail fik jeg svar nærmest øjeblikkelig, at det var leveret, hvilket firmaet også havde kvittering på. Det var bare ikke modtaget hos mig, og firmaet valgte heldigvis at tro på mig og sende et nyt halsbånd. Jeg oplevede en rigtig god dialog og god service, og jeg vil ikke have nogen bekymringer over at handle ved HP hundeforder igen. Vi fandt en løsning, som jeg er glad for.

Reply from HP Hundefoder
Venter på 6. Dag på levering, og der er ikke meldt om snestorm i mit område. Ser frem til snarlig levering. Med venlig hilsen Jeannie Rask

Reply from HP Hundefoder
Jeg købte nogle produkter og nogle få dag efter var det med posten.
Alt er gået fint de par gange, jeg har handlet med John..
Special-bestilling der skulle hjem fra Sverige, gav lidt problemer, men firmaets måde at takle det på(bl.a opringninger med opfølgning), gør at det også er her jeg laver min næste Pinewood-bestilling :) God, personlig og hurtig service. Jeg fik endda et "plaster på såret" med i pakken, selvom firmaet var uden skyld. Det var meget flot og varerne kom hurtigere end forventet. De får mine varmeste anbefalinger med på vejen :)

Reply from HP Hundefoder
De svarer hurtigt på spørgsmål, levering og varer er i top.
Bestilling på hjemmesiden er let og overskuelig.
Kan både betale med kort og Mobile-pay. Kanon.
Foderet kom helt til Fyn uden problemer og til aftalt tid.
Og - Hunden kan lide det.
Med 3 hyrdehunde på får skal der et godt foder til. Jeg bruger i øjeblikket C24 som kombinerer den rette mængde fedt/protein samt glükosamin til mine hundes behov. Kan varmt anbefales.

Reply from HP Hundefoder
Konkurrencedygtige priser, perfekt vejledning, hurtig levering.

Alt ok 👍 - nem og hurtig betaling via mobilpay
Perfekte varer