Copenhagen Laser Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Meget ubehagelig oplevelse

Ekstremt uhøfligt personale, det var en decideret ubehagelig oplevelse. Både sygeplejerske og læge. Jeg vil virkelig anbefale andre at finde en anden behandler, også i givet fald at det kan være man skal vente et par uger mere.

August 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel og utryg oplevelse – kan ikke anbefales

Vi ventede 8 uger på en tid til vores spædbarn, og oplevelsen hos speciallægen var desværre både uprofessionel og utryg.

Lægen undersøgte aldrig barnets hud fysisk – hun kiggede kun på billeder på vores telefon. Vores barn sad i sparkedragt under hele konsultationen, og vi blev ikke bedt om at fjerne den, så hun har aldrig set huden direkte.

Vi fik udleveret en cremeprøve med beskeden: “Jeg kan ikke lige huske om man må give det her til børn på den alder, så det skal I lige undersøge først.” Det viste sig, at cremen slet ikke måtte bruges til spædbørn.

Vi havde aftalt recept på Mildison, men fik i stedet Locoid – som er stærkere. Vi bad også om recept på Helo-creme med tilskud, men fik den version, hvor man ikke kan få tilskud. Begge dele er fejl, som kunne have været undgået med lidt omhu.

Da vi spurgte ind til tjærebehandling, som tidligere har været brugt ved lignende hudproblemer, lød svaret: “Det er længe siden jeg har været på hospitalet, så det ved jeg slet ikke om man gør længere.” Det virkede både uengageret og uopdateret.

Under hele konsultationen blev vi talt ned til som over-pyldrede forældre – hvilket vi mener er helt urimeligt, når lægen hverken undersøger barnet, udskriver forkerte præparater og ikke kan svare på relevante spørgsmål.

Når man ser, at omkring halvdelen af klinikkens anmeldelser på google er 1-stjernede, virker det desværre helt berettiget. Vores oplevelse bekræfter det billede. Vi kan ikke anbefale klinikken.

June 30, 2025

Birkerød Hudklinik

Birkerød hudklinik kan ikke anbefales herfra da jeg har været der 2 gange uden resultat.

Den ene gang havde personen jeg snakkede med mest travlt med at skrive ned på computeren undersøgte ikke problemområdet og der havde jeg brugt en halv dag på at komme derhen fik dog noget mod det hvilket forværrede det jeg kom med.

Anden gang undersøgte hun problemområdet og fik henvist mig til hospitalsundersøgelse af problemområdet. Der kunne jeg få en tid 2 måneder efter ( når tingene er akut er det ikke lige det optimale).

Til den tid vil problemområdet nok være så forværret at situationen ikke kan udredes tja jeg har nok tabt alt håret hvilket vel er akut eller? Åbentbart ikke.

Undre mig at man på en hudklinik der har med det at gøre hver dag ikke kan gøres noget. Man må da vide at det er akut og når man kan se en person næsten har tabt alt håret burde det i min verden give god mening og gøre/ prøve et eller andet? Man burde vide personen ikke kan vente 2 mdr da det jo er akut.

På min henvendelse på at 2 mdr er lang tid når man har akut hårtab siger de "ja der er mange der venter 2 mdr", men du kan jo prøve at ringe til dem og se.

Det er frustrerende nok og tabe alt håret, men frustrende er det endnu mere når man ikke bliver hørt.

Jeg har ikke fået en eneste mulighed med noget jeg kunne gøre ved det så det stoppede det akutte hårtab.

Det er det de arbejder med til dagligt så lidt viden burde de da havde om det!

Forkasteligt og frustrende kan ikke anbefale stedet!

March 15, 2012

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look