Uprofessionel og utryg oplevelse – kan ikke anbefales
Vi ventede 8 uger på en tid til vores spædbarn, og oplevelsen hos speciallægen var desværre både uprofessionel og utryg.
Lægen undersøgte aldrig barnets hud fysisk – hun kiggede kun på billeder på vores telefon. Vores barn sad i sparkedragt under hele konsultationen, og vi blev ikke bedt om at fjerne den, så hun har aldrig set huden direkte.
Vi fik udleveret en cremeprøve med beskeden: “Jeg kan ikke lige huske om man må give det her til børn på den alder, så det skal I lige undersøge først.” Det viste sig, at cremen slet ikke måtte bruges til spædbørn.
Vi havde aftalt recept på Mildison, men fik i stedet Locoid – som er stærkere. Vi bad også om recept på Helo-creme med tilskud, men fik den version, hvor man ikke kan få tilskud. Begge dele er fejl, som kunne have været undgået med lidt omhu.
Da vi spurgte ind til tjærebehandling, som tidligere har været brugt ved lignende hudproblemer, lød svaret: “Det er længe siden jeg har været på hospitalet, så det ved jeg slet ikke om man gør længere.” Det virkede både uengageret og uopdateret.
Under hele konsultationen blev vi talt ned til som over-pyldrede forældre – hvilket vi mener er helt urimeligt, når lægen hverken undersøger barnet, udskriver forkerte præparater og ikke kan svare på relevante spørgsmål.
Når man ser, at omkring halvdelen af klinikkens anmeldelser på google er 1-stjernede, virker det desværre helt berettiget. Vores oplevelse bekræfter det billede. Vi kan ikke anbefale klinikken.
June 30, 2025
Unprompted review