Ingen stjerner hudlægeklinik v/ Lisa…
Jeg besøgte Virum hudlægeklinik v/ Lisa Secher & Shiva Beck for behandling af et sår i ansigtet, men min oplevelse var desværre præget af arrogance og sjusk. Efter at have fået en diagnose på begyndende hudcellekræft i panden blev jeg behandlet med frysebehandling flere steder i ansigtet. Da jeg senere rejste udenlands og fortsatte behandlingen, opdagede jeg, at to områder ikke reagerede på behandlingen, og en udenlandsk læge rådede mig til at få dem testet og evt. fjernet på hospitalet i Danmark.
Da jeg kontaktede Virum klinikken for at få en henvisning til Gentofte hudafdeling, afviste de mig og sagde, at det ikke var en "hospital ting". Selvom klinikken ikke havde tilset mig i 3 måneder, nægtede de at henvise mig til hospitalet og fortalte mig i stedet at finde en anden hudlæge. Da jeg mødte op til min aftalte tid i maj, fik jeg at vide, at min tid var blevet slettet, og at jeg ikke længere var patient. Selvom jeg havde modtaget en salve og skulle have modtaget yderligere behandling, blev jeg nægtet adgang til behandlingen, fordi jeg havde bedt om en henvisning til hospitalet.
Det er jeg naturligvis meget chokket over og vil ikke acceptere at de sletter min tid ? Og jeg beder om receptionistens navn det nægter hun at gi mig, hvilket virker meget skummelt, som om hun er sort ansat?
Jeg tager så et foto af receptionisten, så flipper hun totalt ud og begynder at råbe og begynder at ringe til politiet , der råbes og skriges.
Så kommer lægen som er iskold og totalt 100% ligeglad med om jeg har en tid og en hudbehandling allerede sat igang
Og ber mig om at gå .
Min oplevelse af Virum hudlægeklinik var præget af arrogance, sjusk og lidt for travlt, samt mangel på omsorg for min sundhed. Det virker som om klinikken udelukkende er interesseret i at køre så mange patienter igennem systemet som muligt, og at patientens helbred ikke er deres prioritet. Jeg vil ikke anbefale denne klinik til nogen og giver dem 0 stjerner."
May 1, 2023
Unprompted review