Vorig jaar februari een steigerhouten picknick set besteld. Deze zou in de nano coating geleverd worden. Toen hij geleverd werd was hij niet gecoat. Dus weer meegenomen, en een paar dagen later... See more
See what reviewers are saying
Prachtige nieuwe loungeset gekocht bij huis en tuin steigerbouwer gekocht. Helemaal naar eigen wensen gemaakt van douglashout. Ziet er zeer goed en gedegen uit. All weather kussen zijn netjes gemaakt... See more
Vorige week hebben wij de tafel mogen ontvangen en zijn onwijs tevreden! Het is echt een prachtige tafel geworden. Rond december hebben we hem uitgekozen en in overleg kon deze op maat gemaakt worden.... See more
Wat een ontzettend fijne mensen werken hier. Wij hebben onze eettafel maar ook bijzettafeltje en losse planken bij Huis en Tuin Steigerhout gekocht. Ze helpen je vriendelijk, ook met vragen over het l... See more
Company details
Information provided by various external sources
Steigerhouten meubelen voor huis en tuin, bij Huis & Tuin Steigerhout Huis&Tuin Steigerhout maakt steigerhouten meubelen voor in uw huis en tuin. Steigerhout is gemakkelijk te bewerken en daarmee zeer geschikt voor ieder huis en iedere tuin. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een meubel van dit robuuste hout. In onze 1200 m2 grote werkplaats maakt ons meubelteam onder andere steigerhouten tuinsets, steigerhouten hoekbanken en steigerhouten loungesets. Wij gebruiken hiervoor alleen steigerhout van de beste kwaliteit. De steigerhouten meubelen en producten van Huis&Tuin Steigerhout zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar wij maken uw meubelen graag volledig op maat. Op deze manier passen onze steigerhouten meubelen in uw kamer of tuin, ongeacht hoe groot of klein deze zijn.
Contact info
Hogebrug 5a, 3465 HE, Driebruggen, Netherlands
- 0303071230
- info@huisentuinsteigerhout.nl
- www.huisentuinsteigerhout.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ronde eiken tafel
We hebben er al een eiken boomstam plank voor onder de tv vandaan en nu een eiken ronde tafelblad met 5 stoelen gekocht ,heel vriendelijk personeel, de koffie stond al klaar en we werden gelijk geholpen en ze namen ruim de tijd voor ons en ze hebben ruime keus in alle soorten en maten en snelle levering
Topkwaliteit en service
Goed advies gekregen en tuinmeubelen op maat besteld. Zijn van degelijke kwaliteit. Levering was snel en de heren waren professioneel. Top!
Snel, vriendelijk service. Mooie product
Wilde zelf een loungehoek maken maar kant en klaar prijs bij Huisentuin was heel scherp. Op maat gemaakt met coating. Mooie dikke planken. Heel goede kwaliteit en zeer snel service. Meubel was ook binnen 5 min geplaatst en in elkaar gezet door hun team. Echt aanrader.
Top mannen
Top mannen
Loungeset anzio net geleverd gekregen. Zit prima dank u. En ik hoop dat me tafel ook zo mooi word.
Top kwaliteit en snelle levering
Via de website handig onze compleet nieuwe tuinset kunnen samenstellen. Heel veel keuze om het precies aan onze wensen aan te passen. Snel geleverd en heel blij met de kwaliteit. Alle kussens passen perfect en zitten heerlijk. De bezorgers hebben alles op de juiste plek gezet en we konden er gelijk van genieten!
Op 20/07/2020 een lounge besteld en…
Op 20/07/2020 een lounge besteld en betaald. Bij levering ontbrak er een hocker met kussen wat ze dan ook gingen naleveren. Bijna een jaar en vele telefoontjes en whatsapps later nog steeds niets ontvangen. Nooit zullen ze nog iets verdienen aan mij
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Er is na anderhalve maand een scheur ontstaan in een eiken tafel.
Bedrijf is op geen enkele manier meer te bereiken.
Zou iedereen aanraden absoluut niks te kopen hier, tenzij je er van houdt slechte producten te hebben en geld weg te smijten.
Tafel valt uit elkaar en bedrijf is…
Tafel valt uit elkaar en bedrijf is niet te bereiken
Advies: kijk maar verder
Helaas bij ons werd niet geleverd wat we besteld/betaald hadden. Geen plof kussens maar gewone kussen. Beloftes dat de kussens nog omgeruild zouden worden zijn niet nagekomen ookal heb ik ze daar meerdere keren op geattendeerd als ik überhaupt iemand aan de telefoon kreeg. Het klinkt allemaal mooi maar ik zou verder kijken. Ik geloof deze positieve resenties/beloftes van deze zaak niet meer.
Super goede kwaliteit meubels
Super goede kwaliteit meubels en snelle en vriendelijke klantenservice
Het was het wachten waard.
Het was het wachten waard.
Ben heel blij met de tafels.
Ga zeker nog eens wat bestellen.
Ben erg tevreden met dit bedrijf
Ben erg tevreden met dit bedrijf! De service is top en je wordt tot in de puntjes geholpen. De kwaliteit van de producten is erg goed en ze luisteren naar je wensen en spelen hier op in.
Wij zijn zeer tevreden met de mooie tafel en ook met de service
Vriendelijke ontvangst in de showroom
Vriendelijke ontvangst in de showroom, goede klantenservice en prima afwikkeling van de order!
Geweldige service en kwaliteit
Geweldige service en kwaliteit. Erg blij met onze hoekbank en tafel
Een hele mooie tafel hier gekocht
Een hele mooie tafel hier gekocht. Goede service. Een echte aanrader.
Bestelling en levering was 100%…
Bestelling en levering was 100% volledig.
Mooie eiken tafel besteld
Mooie eiken tafel besteld met metalen onderstel. Helemaal tevreden.
Twee keer besteld
Twee keer besteld, twee keer netjes geleverd. Mooie producten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.