Pænt sted, men skuffende oplevelse. Pariserbøf: toastbrød ikke ristet, men taget direkte fra pose og på tallerken. Italiensk toast: brød ristet✔️ resten kold… OG serrano skinken var en mangelvare... See more
See what reviewers are saying
Vi har lige afholdt en dejlig firmajulefrokost på Café Humle Chok. Fantastisk velsmagende og flot pyntet julemad med et tvist. Stort udvalg af lækre drinks, øl, vin og shots. Hele aften blev top... See more
Super hurtig og god betjening af friske unge tjenere. Absolut lækker og veltilberedt mad Rigtig meget kvalitets kød til noget billigere pris end lignende restauranter i Silkeborg Vi var 2 perso... See more
En stor oplevelse at spise frokost på Cafe Humle Chok. Vi var 6 personer - fra henholdsvis København og Helsingør - som havde fået anbefalet cafeen, da vi skulle til Silkeborg for at fej... See more
Information provided by various external sources
Caféen, der ligger på Silkeborgs travleste strøg har et meget omfattende menukort med noget for enhver smag
Nygade 16, 8600, Silkeborg
- 86819103
- www.humlechok.dk
Mega god mad!!
Mega god mad!!
- og endnu bedre service. Mette var så sød og imødekommende
Fantastisk mad
Fantastisk mad, det smagte virklig godt. Jeg fik en humleburger og det var udsøgt. Virklig fin service og god ventetid. Kan helt klart anbefales☺️
Udsøgt fornøjelse
D. 9 december afholdte vi vores julefrokost på Humle Chok.
Vi havde bestilt stor julemenu med alt hvad der hører til.
Betjeneing var utrolig høflig og venlig samt utrolig serviceminded, vi havde alle en fornemmelse af at vi blev mødt af et personale der var toptunet til at deres gæster skulle have en kanon aften. Og det fik vi!
Maden var særdeles god, velsmagenede og anrettet pænt. Drikkevarene var bestilt ad libitum, og der manglede ikke noget. De var meget rundhåndede med snapsene.
Alt i alt havde vi en særdeles god julefrokost, vi fik hvad vi kom efter. Vi glæder os til at se hvad de finder på til næste år, hvor i kan regne med at se os igen!
Mvh.
Anders, Per og Knud.
Julefrokost
Var til firmajulefrokost hos jer i lørdags, det var en vanvittig god oplevelse. Vi fik super god mad, der var rigeligt af den, vi havde bestilt Great Times menuen, og det må man sige at vi fik.
Great Times fra start til slut.
I havde fundet byens bedste betjening frem, det var supersøde tjenere, der hele aftenen kræsede for os.
De var meget opmærksomme på at vi ikke manglede hverken vådt, eller tørt.
Alt i alt en super fed oplevelse, vi var alle glade.
Jeg kan kun give jer den bedste anbefaling
Vi måtte ind og spørge til hvor…
Vi måtte ind og spørge til hvor tjeneren blev af efter vi havde været inde og sige at vi ville sætte os udenfor. De 2 første nachos vi bestilte var fuldstændig brændt af så man kunne løfte alle chipsene ved at tage ved en Chips. Jeg bestilte en burger og bollen var mere tør end en tvebakke. Jeg prøvede for sjovt at smuldre den ligesom jeg ville gøre med en tvebakke og dette var nok det eneste der fungerede inde på denne cafe…
At man som Cafe ejer ikke kan sørge for…
At man som Cafe ejer ikke kan sørge for en rampe til indgangen til kørestole er under alt lavmål... ingen adgang da jeg er kørestolsbruger, så kan jeg ligge mine penge på et af de andre cafeer med fri adgang
Lang lang ventetid også selvom det er…
Lang lang ventetid også selvom det er højsæson, uspiselig bøf i alles burgere, bacon der slet ikke var stegt, sur betjening - barnets nachos var gode. Virkelig en ærgelig og dårlig oplevelse!
På menukortet står der CARPACCIO
På menukortet står der CARPACCIO, på min tallerken ligger der roastbeef.
"Vores fortolkning af retten", mener personalet. Det mener jeg nu ikke, ærgerligt at give 115 kr. for ingenting.
Brødet var godt🙄
Super betjening og rigtig lækker brunch…
Super betjening og rigtig lækker brunch mere end rigeligt til en voksen mand :)
Kan klart anbefales.
Rasmus Skov
Superlækker brunch
Superlækker brunch, hurtig, effektiv og venlig betjening.
Bad…
Ventede 20-30 minutter på en burger og en sandwich, det okay hvis bøffen ikke var helt rød i midten. Men så ventede vi yderligere 10 minutter for at få den samme bøf smidt i ovnen og i burgerbollen igen. Og det værste af det hele er at jeg gik ind og sagde vi tager plads udenfor 2 personer og ventede 10 minutter på tjeneren skulle komme med menu kort ud til os, da hun så kommer ud pga jeg lavede nogle tegn på utilfredshed pga tiden, siger hun at der lå menu kort på det andet bord bagved mig. Dårlig service, og maden mangler en masse kærlighed. Tør sandwich. Og caféen var på den tid helt Tom. Der var 2 bord da vi kom.
Jeg er i Chok
Jeg er i Chok! Maden var intetsigende og alt for dyr, det samme var drikkevarerne - dette sted kan ikke anbefales.
Virkeligt hyggeligt sted med lækker…
Virkeligt hyggeligt sted med lækker mad, meget rimelige priser og meget imødekommende betjening.
Kan klart anbefales.
Jeg var afsted med en veninde og havde…
Jeg var afsted med en veninde og havde planlagt en hyggelig aften. Men det blev lidt spoleret da vi ventede 45 min på vores mad, jeg endte med at spørge om maden var på vej hvor jeg fik svaret at der er ventetid og så gik tjeneren igen. Havde nok håbet vi fik det at vide inden vi bestilte at der var ventetid og måske en simpel undskyldning. Vores mad endte med at komme 1 time efter vi havde bestilt, selvom der næsten ikke sad nogen inde i restauranten.
Diner transportable fra Cafe Humle Chok
Ved mærkedag i familien fik vi DINER TRANSPORTABLE fra Café Humle Chok/Benjamin. Fantastisk 5 retters menu af højeste kvalitet - flot afstemt og indbydende anrettet! Virkelig lækkert!
Anbefaler gerne og vil selv gøre brug af den fine service, der fulgte med.
Har i dag fået mad ud af huset til min…
Har i dag fået mad ud af huset til min 18 års fødselsdag. Det var en helt og aldeles fremragende menu og jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge Café Humlechok og Benjamin når de skal have mad ud af huset til større arrangementer!
Ventetid ala extreme....
På besøg for at få frokost. Ville 4 personer vælge tappas, der fik vi at det ville tage mindst 45 minutter at servere,, derfor valgte vi noget andet mad.
Men bare at få severet de bestilte drikkevarer tog 35 minutter. Efter en time var maden stadig ikke kommet.
Gæster der kom senere end os fik deres drikkevarer før os.
Samme kunne vi se skete ved nabobordet der endda havde ventet længere end os.
Dette er under al kritik, vii kommer her ikke igen og kan ikke anbefale dette sted.
Vi kom tre personer og fik af vide at…
Vi kom tre personer og fik af vide at der ville være 40-minutters ventetid på maden på en mandag formiddag. Efter 2 timer kom maden endelig, men der manglede en burger med oksekød, men det var der ikke mere tilbage af, så vi delte bare de to. Maden var helt klart ikke ventetiden værd, og vi kommer højst sandsynligt ikke igen.
Efter cafe humle chock har fået nye…
Efter cafe humle chock har fået nye ejere er det blevet en helt gennemført sted. Betjeningen er i top, Man kan virkelig mærke ejerne elsker deres arbejde og nyder at kræse om kunderne .
De har lavet helt om på indretningen og været kreative med menukortet , som begge dele er helt i top.
Caféen nedenunder er super hyggelig, og der er rent og pænt , samt god mad.
I dag begravede jeg min kære far, og vi fik tapas og gravøl på humle chock. Dette foregik i et rigtig hyggeligt lokale ovenpå hvor vi kunne være helt for os selv som famile , hvilket var lige hvad vi ønskede.
Alle roste både maden , stedet og personalet til skyerne .👍
Humle chock får vores alle 12 personers varmeste anbefalinger
Dårlig betjening.
Dårlig betjening af uprofessionelle unge mennesker, vi ventede meget lang tid på betjening. Vi var tre gæster der fik vores mad på forskellige tidspunkter. Bordene var ikke tørrede af. Skidt oplevelse.