Tusind tak til alle jer i Huset Rask. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Huset Rask. Det er uden tvivl noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig. Jeg har været e... See more
Company replied
Vi har været med nu i 5 måneder og når man starter i huset rask bliver man guidet og taget ved hånden hele vejen. Man møder så mange fantastiske mennesker som har det samme mindst den hedder vi vil... See more
Company replied
Huset RASK er et sted med ro, nærvær og omsorg – hvor kroppen får næring, sindet falder til ro og sjælen får plads. Vi hjælper mennesker, der står midt i livskriser, stress eller sygdom, med at finde tilbage til sig selv og en god hverdag gennem kostomlægning, gratis terapi og fællesskab. Vi starter altid med et gratis online terapiforløb, og for nogle fortsætter rejsen med et ophold i Huset RASK i Spanien, hvor forløbet uddybes gennem samtaler, terapi og kærlig omsorg i trygge omgivelser. Alt, hvad vi tilbyder, er gratis for deltagerne – fordi andre har valgt at donere og give håb videre. Vi tror på, at heling skal være mulig for alle uanset økonomi. (Huset RASK er en almennyttig forening, båret af frivillige krafter og donationer)
Rådhustorvet 4, 8900, Randers C, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
De har hjulpet mig meget jeg er nærmest blevet født på ny og er super glad for at få lov til at være med her så tak for det og tak for hjælpen indtil videre ❤️❤️❤️❤️

Reply from Huset RASK
Tusind tak til alle jer i Huset Rask.
Jeg har været en del af Huset Rask i fem år og holder stadig fast i dette fantastiske, støttende og positive fællesskab. Her møder man en helt særlig støtte og forståelse, som gør det muligt at skabe varige forandringer i sit liv.
Gennem fællesskabet har jeg fået hjælp til både livsstilsændringer, kost og – måske vigtigst af alt – mit mindset. Det er ikke bare en overfladisk tilgang, men en dybdegående proces, hvor man virkelig bliver mødt som menneske.
Jeg har oplevet en fantastisk udvikling, både fysisk og mentalt, og jeg føler mig stærkere, gladere og mere i balance end nogensinde før. Det er tydeligt, at der ligger stor faglighed, empati og engagement bag hele forløbet.
Hvis du overvejer at tage skridtet mod et sundere og bedre liv, kan jeg ikke anbefale Huset Rask nok.
~ANNAMARIA~

Reply from Huset RASK
Fra levende død til en ny begyndelse. autencitet nærvær at blive mødt lige der hvor jeg havde opgivet, en kæmpe sukker afhænighed smerter, hjernetåge styrede mit liv, kom jeg med i en gruppe og startede på en anden kost, blev støttet og lærte stille og roligt at mærke hvorfor jeg er sukkermisbruger, hvad der sker i min krop og med mit mindset, jeg fik et ophold i HUSET RASK, der kunne jeg give slip på gamle traumer, med en kærlig hånd på hjertet og kinden forløstes ophobede fortællinger fra mit liv, tårene rensede tavlen og min følsomhed fik plads. Jeg arb videre og kan takke jer terapeuter og donationer for jeg er her, sikken kærlig fantastisk mulighed. TAK jeg håber jeg kan bidrage til at hjælpe andre på sigt

Reply from Huset RASK
Elsker den energi og kærlighed, der er i Huset Rask. Den viden, jeg har fået om kosten, mit mindset og ikke mindst troen på, at jeg kan få det godt igen, er guld værd for mig. Kan ikke takke nok for denne mulighed. Jeg ser så meget frem til min fortsatte rejse med dette skønne sted.

Reply from Huset RASK
Man møder så mange fantastiske mennesker som har det samme mindst den hedder vi vil være rask.
Coaches som er meget kompetent og selvfølgelig Patricia som er en vidunderlig menneske med stor viden indenfor det biokemiske.
Og når man får at vide at det er gratis at komme med i huset rask kan man kun være taknemmelig for denne chance🥰

Reply from Huset RASK
Jeg har lært en masse ved at blive guidet af personale i Huset Rask, jeg bliver konstant motiveret til at gøre det rigtige for mig, og jeg har fået det meget bedre i min krop og er blevet meget mere selvreflekterende.
Så ved nu hvornår jeg gør det godt for mig selv og hvornår jeg gør det rigtig godt....

Reply from Huset RASK
Huset RASK er et fantastisk sted til dig, der vil lave en forandring i dit liv. Det er drevet af idealister med en mission; at hjælpe andre med at hjælpe sig sig ..og så igen hjælpe andre. Huset RASK er for en stor dels vedkommende drevet af frivillige og ulønnet personale, som arbejder som gruppeterapeuter og vejledere. Tak. Grundlæggeren, Patricia Højbo, har gjort en enorm indsats for at øge folkesundheden i Danmark og er dedikeret til dette arbejde. Tak.

Reply from Huset RASK
Jeg har lyst til at dele noget helt særligt 💛
Mit forløb hos Huset Rask har ændret mit liv på en måde, jeg næsten ikke kan sætte ord på.
Jeg kæmpede med voldsom hjernetåge – jeg kunne ikke huske ordentligt, jeg kunne ikke tænke klart, og min koncentration var næsten væk. Det føltes som om mit hoved var pakket ind i vat. Samtidig vejede jeg for meget og følte mig tung – både i kroppen og i sindet.
Men med den rette kost, støtte og en livsstilsændring, der faktisk gav mening og var til at leve med, begyndte alting at ændre sig.
Hjernetågen er forsvundet.
Jeg kan tænke klart igen.
Jeg kan koncentrere mig.
Jeg føler mig let i hovedet.
Og som en ekstra gave har jeg indtil videre tabt 14 kg 🙌
Det her handler ikke kun om vægttab. Det handler om livskvalitet. Om at få sig selv tilbage. Om at mærke overskud, glæde og energi igen.
Jeg har det så godt oppe i mit hoved nu – og jeg elsker det.
Tak for at give mig mit liv tilbage 💚

Reply from Huset RASK
Huset Rask er et fantastisk sted, som er med til at gøre folk raske. Man starter stille, med at få kosten på plads og balance i kroppen. Så går man længere ind, for at komme ind til kernen af problemerne man har, med nogle opgaver, som får en til at tænke over sig selv og ens eget liv. Du kan også være så heldig at komme på en uges ophold i Huset Rask, hvor der er 5 “patienter” og 2 terapeuter. Og her bliver du virkelig åbnet op og kan se ind i dine traumer. Det er skidegodt for herfra kan du komme videre med at hele dig selv og få det bedre 😊😊
Det hele er GRATIS, bortset fra turen til Huset Rask, hvor du selv betaler transporten, ellers er ugen gratis.
Super søde og kompetente terapeuter, der er villige til at hjælpe dig hele vejen og hele tiden
Det eneste DU skal er at være åben og arbejde med dig selv og de opgaver der bliver stillet, de vil hjælpe dig til at få indsigt

Reply from Huset RASK
Sikke en dejlig mulighed.
Er SÅ glad for at have fået muligheden for et GRATIS FORLØB hos Huset Rask.
Jeg startede i november - og havde mange smerter, samt min vægt var igen på vej i den forkerte retning…
Her hos Huset Rask - har jeg endelig fået madro samt arbejder intenst med psyken også - hvilket jeg selv ved, er min arkilleshæl og derfor enormt vigtigt for mig.
Ang vægttab her indtil nu:
Er der minus 18 kg på 3 mdr….
Jeg er ikke nattetisser mere…
Mindre smerter i kroppen…
Mere energi…
Madro….
Bedre psykisk velvære…
Tør være MIG…
Jeg har endnu tilgode, at tage ned i Huset Rask (som kun vil koste mig en flybillet) da opholdet i Spanien også er GRATIS…Men det er planen i foråret.
Mine allervarmeste anbefalinger til dette forløb ❤️

Reply from Huset RASK
Jeg har deltaget 3 mdr på onlineforløbet og valgte så at tage til Spanien og opleve den mest fantastiske intensive uge 😍
Jeg har op til opholdet i Spanien haft personlige samtaler med en af terapeuterne, og det har helt sikkert lavet forarbejdet til det store gennembrud jeg oplevede i Spanien😍
Det har 100 procent forandret mit liv og den kærlighed/støtte og fysisk omsorg, jeg har fået af alle terapeuter (og stadigvæk får) har gjordt at jeg kunne nå helt ind bag mit stærke forsvar, hvor andre behandlinger og terapeuter ikke har kunnet 😉
Jeg er så taknemmelig og vil anbefale Huset Rask til alle, der ønsker at forvandle deres liv og er klar til samarbejde med terapeuterne og gøre det de anbefaler 😍
Huset Rask er et helt særligt koncept, som giver tryghed, omsorg, personlig terapi, giver stor indsigt i dig selv og masser af redskaber til at forandre dit liv, hvis du ønsker det 😍
Alt er gratis og det eneste jeg har betalt er rejsen til og fra Huset i Malaga 😍
Jeg ville give dem 100 stjerner, hvis jeg kunne 😍 Tak, bare TAK 😍

Reply from Huset RASK
Anmeldelsen fra Trine den 7. september er falsk. Hun har ikke besøgt Huset Rask i Malaga. Hvis hun havde, ville hun vide, at opholdet er helt gratis. Det eneste, man selv skal betale, er flybilletter tur/retur. Huset Rask drives via donationer, sponsorer og tilskud fra fonde, hvilket gør det muligt at tilbyde opholdet uden beregning.
At besøge Huset Rask er en investering i ens mentale sundhed. Hvis man bærer på traumer eller tunge oplevelser fra livet, kan det være svært at finde et sted, hvor man føler sig både mødt og forstået – men det gør man her. Det, der gør Huset Rask særligt, er deres fokus på sammenhængen mellem krop og sind.
Jeg har været i et forløb hos Patricia og Henriette i en uges tid, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Allerede fra dag tre skete der noget markant - for første gang i mange år kunne jeg trække vejret med fulde lunger. Jeg har bogstaveligt talt smidt den tunge overbelastning fra mine skuldre og kan nu rette ryggen helt op igen. Det er en kæmpe lettelse både fysisk og mentalt.
Igennem samtaler, der tager udgangspunkt i psykologi og meditation, samt opgaver, hvor du arbejder med din psyke hjælper terapeuter med at forløse traumer, der ofte sætter sig fysisk i kroppen. Det giver en følelse af lettelse og fornyet energi.
Jeg kan varmt anbefale Huset Rask til alle, der ønsker at arbejde seriøst med deres bagage og finde vejen tilbage til en lettere hverdag.
Kh Julia

Reply from Huset RASK
Huset RASK gør mennesker raske – helt gratis og helt fantastisk!

Reply from Huset RASK
Jeg er lige kommet hjem fra huset rask i Spanien d 17.11 2025. Tænk jer at få et gratis ophold med terapeuter der er der kun for dig. Det er et hårdt forløb men når ugen er overstået forstår du meningen med det. Jeg fik det med mig at det er min ansvar at leve det liv jeg fortjener og at min selvkærlighed skal styrkes. Jeg dannede venskaber for livet med dem jeg var sammen med. Jeg fik inspiration til mad og motiveret til at forsætte. Tak for et fantastisk ophold og for Patricia højbo og co som er der af hjertet.

Reply from Huset RASK
Jeg har haft den fornøjelse at være med i huset rask.
Det er et gratis forløb.
Terapeuterne er som gode til at støtte og vejlede en. Du for af vide hvad du skal. Men men for mig passet det ikke ind i livet lige nu.
Du skal være klar på en livsstil ændring.

Reply from Huset RASK
Huset Rask hjælper så mange mennesker.
Jeg har selv fået hjælp
til tabe mig mere end 20kg

Reply from Huset RASK
Jeg har haft fornøjelsen af at være i Huset Rask som en del af mit onlineforløb. Her blev jeg mødt med åbne arme og god energi, og de fysiske rammer er fantastiske. Efter mit ophold er jeg vendt hjem med fornyet energi, og jeg kan give Huset Rask mine varmeste anbefalinger.

Reply from Huset RASK
Jeg har nu været i Husetrask i en uge🌼 Det er det bedste jeg har gjort for mig selv 🌼og så gratis tænk at noglevil hjælpe mig ❤️ de er de dejligst mennesker jeg længe har mødt❤️

Reply from Huset RASK
Jeg kan kun anbefale huset rask
Det har hjulpet mig så meget med at få min krop i balance.
Super gode folk som kun vil os det Aller bedste og helt igennem gratis
Jeg vil til hver en tid anbefale huset rask til venner og bekendte og familie

Reply from Huset RASK
Det er så fantastisk at alle syge mennesker kan få hjælp helt gratis.
Kun fordi en masse frivillige, dygtige og engagerede mennesker brænder for at hjælpe andre. Det er så rørende ❤️
Og der er virkelig ingen skjult dagsorden eller fælder med betaling senere.
Det drives af mennesker som på et tidspunkt selv har fået hjælp og bare ønsker at give det videre ❤️
Yderst professionelt og ordentligt forløb. Tak 🙏🏻