Buiten dat deze mensen precies uitzoeken wat jij wilt ! Wordt er keihard gewerkt om jou alles uit handen te nemen. Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje ! En we he... See more
See what reviewers are saying
We zijn net terug vanuit Spanje. Marijn en Chantal hebben ons prima geadviseerd en begeleid! We waren er maar 2 dagen dus we gingen gelijk op pad. Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en le... See more
Marijn & Chantalle hebben ons heel goed begeleid voor en tijdens de zoektocht bij het vinden van ons droom appartement in spanje. Zonder hen hadden we deze grote stap nooit durven nemen
Wij hebben iba coaching ingeschakeld ivm onze zoektocht naar een vakantiewoning in Spanje. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed gelui... See more
Company details
Written by the company
𝐃𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 – 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫? Wij, Chantalle en Marijn, begeleiden mensen van A tot Z bij het kopen van een woning in Spanje. Geen vage beloftes, geen mooie praatjes, maar gewoon: duidelijk, persoonlijk en compleet geregeld. Van het vrijmaken van overwaarde in Nederland tot de sleuteloverdracht in Spanje, en zelfs daarna: ✔ We doen marktonderzoek, helpen keuzes maken (ook als dat betekent: “niet kopen”) ✔ We regelen een 3-daagse bezichtigingsreis (inclusief regioverkenning) ✔ We ondersteunen bij volmacht, notaris, vergunningen, verhuur en beheer ✔ En we geven aankoopgarantie, want we staan achter ons advies 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧? 𝐎𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭. Sinds 2014 zijn we actief in vastgoed: • Aangekocht in 4 landen • Zowel lange als korte termijn verhuur • Ervaring met verbouwen, transformeren én nieuwbouw • Zijn geëmigreerd naar Spanje Inmiddels helpen we anderen om ook slim, veilig en ontspannen die stap te zetten. Dus: wil je niet alleen een huis kopen, maar écht een goede beslissing nemen voor nu én later? Plan een oriënterend gesprek en ontdek welke mogelijkheden Spanje jou te bieden heeft!
Contact info
Zinkstraat, 24, 4823AD, Breda, Netherlands
- info@ibacoaching.nl
- www.ibacoaching.nl
Fijne en goede ondersteuning
In de afgelopen maanden hebben wij een traject afgenomen bij Chantalle en Marijn. De begeleiding van hen in het aankopen van vastgoed heeft ons geholpen om met ons eerste project bezig te gaan. De kennis die je in de cursus op doet wordt helder gegeven.
Duidelijke uitleg van stap tot stap wat…
Duidelijke uitleg van stap tot stap wat je moet/kan doen. Ze laten ook voorbeelden zien.
Heel fijn strategie gesprek gehad met…
Heel fijn strategie gesprek gehad met Jochem.
Dankbaar dat ik IBA ben tegengekomen
Dankbaar dat ik IBA ben tegengekomen. Ik heb deze droom om succesvol in vatgoed te worden vaak moeten vergeten.
De manier waarop zij hun levensweg delen maakt mij ervan bewust dat in welk tijdperk je ook van je leven bent er altijd hoop is dat doet leven!
Fijne begeleiding zonder poespas
Fijne begeleiding zonder al te veel poespas vertellen Chantalle en Marijn het eerlijke verhaal.
Kennis
Veel kennis gedeeld tijdens de kickstart week. Ook in de cursussen zit veel waarde
Fijne duidelijke cursus
De cursus is heel fijn. Ze leggen het duidelijk uit en op eventuele vragen geven ze altijd antwoord.
Ik heb het dus ervaren als een mooie duidelijke cursus waarbij ook de live opgenomen versies in je leeromgeving worden geplaatst dus als je er niet bij kan zijn dan kan je ze gewoon terugkijken.
Ga zo door!
Duidelijke taal van een leuk duo die…
Duidelijke taal van een leuk duo die oprecht een ieder een stap verder wil helpen!
Nieuwe interessante weetjes.
in wachten om zaken te regelen
Nuttig op eerste oog
Ik doe mee aan de online kickstart week. Best een interessant programma, maar ik mis wat dieogang. Veel nuttige info en tools, maar best "high level". Misschien hoort dat bij deze week, geen idee. Hun enthousiasme is in ieder geval aanstekelijk!
Echt goeie gasten!
Echt goeie gasten, Chantalle en Marijn,
omdat ze ervaren én eerlijk zijn!
Geen gladde praatjes, maar liever verbindend,
- dat maakt het natuurlijk extra opwindend
om via hun praktische kennis te horen
waar kansen liggen om met kopen te scoren,
of hoe je je winst bij verhuur kunt verhogen
Ja: hun hart is de leidraad tot óns vermogen!
(Ik ben net begonnen maar vind het fijn
om juist bij dít 'gulle' stel te zijn)
De kracht van Merijn en Chantalle
Ik heb al een poos contact met Merijn en Chantalle en me aangesloten bij de IBA community en leeromgeving. Waar hun kracht ligt in mijn beleving is dat ze inderdaad vanuit opgedane kennis en ervaring delen. Gewoon, zoals het is. Ennuh, alleen toegepaste kennis is van waarde! (onthoud dit wanneer je goed bedoelde adviezen krijgt van mensen/ vrienden en familie die nog nooit iets hebben ondernomen binnen vastgoed;-)) Wel mogen ze zich vind ik inmiddels een expert status toekennen gezien hun ruime ervaring. En een vermelding waard; hun openheid en oprechtheid, plus dat ze zich absoluut niet beter voordoen dan ze zijn. Kortom, super inspirerend en wie weet kan ik over niet al te lange tijd mijn ervaringen delen als vastgoed ondernemer binnen de IBA community!
Hele fijne mensen met veel ervaring
Hele fijne mensen met veel ervaring. Ik heb zelf ook ervaring in vastgoed, en ze vertellen echt hoe het hoort.
Kickstart
Ik zit midden in de online kickstart week. Tot nu toe een interessant programma. Veel nuttige info en tools. Super om.te zien hoe Chantalle en Marijn aanzetten tot actie en een positieve houding uitstralen. Aanrader!
Betrouwbaar en kundig
Marijn en Chantalle hebben enorm veel kennis in huis en delen alles. Ze zijn zeer vakbekwaam en behulpzaam. Ik volg het 1:1 traject en ik kan altijd terecht met vragen. Daarnaast is hun netwerk alleen al de investering waard. Al met vol lof
Leuke tips en adviezen voor beleggen in…
Leuke tips en adviezen voor beleggen in woningen
live kunnen wij er helaas niet bij aanwezig…
live kunnen wij er helaas niet bij aanwezig zijn ivm ons werk
maar inmiddels wel al de replays teruggekeken in de avonduren.
ook ingeschreven voor de VIP ook die gaan we in de avonduren kijken.
duidelijke uitleg en tot nu toe super tevreden
Ik volg IBA Coaching al een tijdje
Ik volg IBA Coaching al een tijdje, wat ik fijn vind is dat Chantalle en Marijn heel "gewoon" blijven ondanks ze al veel heel hebben bereikt. De info die zij geven is altijd heel duidelijk en nemen ook te tijd om te reageren op vragen. Ze hebben zelf in loop der jaren tools ontwikkeld die zij ook delen met hun community, net zoals zij je voor de fouten die zij gemaakt hebben willen behoeden. En ook niet onbelangrijk, ze vragen niet de hoofdprijs voor wat zij bieden, in vergelijking met sommige anderen. Daarom heb ik mij nu ook opgegeven voor de VIP Kickstart week van sept '24!
Start IBA
De eigenaren Chantalle en Marijn doen wat ze zeggen. De hulp is er altijd. De documenten formulieren en alles wat er te beschikking wordt gesteld zijn echte hulpmiddelen heb je er nog vragen over dan staan ze altijd klaar
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.