OPDATERING: Da der åbenbart har været noget bøvl med teknikken, har iCheap ikke modtaget mine første 2 mails. Jeg har fået refunderet mine penge, og jeg slipper for at sende skidtet tilbage igen,... See more
iCheap.dk
See what reviewers are saying
Købte et rigtig lækkert Chrome cover hos icheap.dk til kun 45,- syntes det er fedt at sådanne shops kan sælge så fedt et cover, har kigget en del på andre sider og må konstatere at icheap virkelig e... See more
Jeg havde en god oplevelse med iCheap.dk. Dog tog leveringen nogle dage mere end jeg havde forventet, men det var også lige i mellem jul og nytår, hvor de helt sikkert har haft nok at se til, så det... See more
Umiddelbart gik leveringen hurtigt, som jeg var meget glad for, da jeg stod og skulle produktet ret hurtigt. Dog blev jeg hurtigt skuffet da produktet gik i stykker allerede et par dage efter - her ta... See more
People also looked at
Hurtig betjening
Bestilte mine varer fredag aften. De ankom mandag morgen. Fin og hurtig betjening - og priserne er fuldt konkurrencedygtige.
Wauw!
Efter jeg bestilte min varer gik der 1-2 dage inden den ankom. Og der var intet bøvl med det. Helt klart et firma jeg vil bruge igen!:-)
hurtig service
Jeg havde bestil et cover på Icheap.dk. jeg bestilte et One Direction cover. Jeg åbner pakken hiver kvitteringen ud, og lægger den på bordet. Jeg tager så mit cover ud, og ser det er Justin Bieber. Vi læser på kvitteringen at vi havde bestil rigtigt, da der står One Direction cover og ikke Justin Bieber. det blev jeg ked af, men jeg skrev så til icheap.dk der fik jeg ad vide at der var sket en fejl og at de nok skulle sende et one direction cover og at jeg bare kunne beholde justin Bieber coveret.
Hurtig, billig og professionel service
Jeg vil helt klart anbefale icheap til alle jeg kender.
Super vare og super betjening:o)
Her får du rigtig billige dufte kan varmt anbefales:o) Du blir overrasket over hvor meget du får for dine penge her:o) Jeg kommer helt sikkert igen tak for en god handel:o)
Jeg kan kun anbefale iCheap.dk, som jeg har handler hos for første men ikke sidste gang. Der var lynhurtig levering, og god kontakt via mails.
Lækre varer og lynhurtig leverint :O)
Jeg bestilte en søndag og allerede mandag lå de fine varer i postkassen :O)
Super service. Kan klart anbefales
Tip top
God service og behandling af iCheap, vil varmt anbefalde denne virksomhed
Mvh Oliver J :)
Bestilte, modtog og alt ok
Bestilte et cover lørdag aften, fik mail søndag på at det var afsendt og pakken lå i postkassen mandag da jeg kom hjem fra arbejde. Fantastisk hurtig service, vil klart anbefale dem til andre

Reply from iCheap.dk
Hurigt og nemt - dog med irritation
Jeg bestilte et Iphone 5 cover hos Icheap.dk. Da jeg modtog mit cover var varen defekt. Coveret var skævt, og kunne ikke sidde på min Iphone. Samtidig var det gået i stykker inden jeg overhovedet havde åbnet det. Jeg har skrevet til dem, men de har ikke svaret tilbage, og jeg ved ikke om jeg får mine penge tilbage.
Det er ok og hurti levring på det man køber hvorfor kun 4 stjerner fordi jeg købte et cover til min iPhone 5 og det var lidt i stykker men det er ikke det store men ud over det så er det ok
Og det er hurtigt fragt så ja jeg er glad

Hurtigt og problemfrit.
100 % tilfredshed. Det gik hurtigt, nemt og smertefrit
Forket cover.
Jeg havde bestil et cover på Icheap.dk. Jeg tog til London og da jeg kom hjem var pakket kommet. Jeg bliver jo glad, for det var jo et One Direction cover. Jeg åbner pakken hiver kvitteringen ud, og lægger den på bordet. Jeg tager så mit cover ud, og ser det er Justin Bieber. Vi læser på kvitteringen at vi havde bestil rigtigt, da der står One Direction cover og ikke Justin Bieber.

Nemt og hurtigt
Kan kun sige at jeg kan anbefale andre at handle hos icheap.dk. Det var nemt, fik hurtigt det jeg bestilte og det var okay billigt.
hurtig levering..
Købte et cover til Iphone hos iCheap.dk og det var der allerede dagen efter..super nem og super hurtigt..