See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Indtil nu super fin oplevelse med Imran fra IM biler. Tog fra København til Odense for at hente min fiat 500, som var blevet flot klargjort, med alle de ændringer jeg havde ønsket ved første pr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har idag været hos IM Biler. Følte mig velkommen og hørt mine ønsker og behov blev indfriet til præcision. Stort udvalg af biler samt god kemi med indehaveren som giver en ekstra service i form af... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 3 out of 5 stars

Oczywiście polecam ImBiler

Ja chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z IMBiler. MIła, bardzo miła obsługa, fachowcy znakomici, ale zawiodłem się w jednej sprawie. Ja zgłosiłem swój samochód z problemem z hamulców. Usługa została wykonana, ale chyba nie dokładnie, ponieważ po kilku tygodniach problem wrócił z tym samym kołem i hamulcem. Nie jestem duńczykiem, i słabo znam duńskie prawo oraz język duński, ale z angielskim nie mam problemu. Problem polega na tym czy ponowna naprawa tego samego hamulca wiąże się ponownie z kosztami ? Zapłaciłem dużo za pierwszą naprawę, to czy teraz też muszę zapłacić za to samo ?

March 8, 2026

Havde købt en VOLVO v60 med mange fejl

Havde købt en VOLVO v60, godt nok Engros, men blev lovet i handlen motor ikke brugt olie, og den ikke fejlede noget som helst, købte en tillægs forsikring på den som dækker indvendig dele i motor og gearkasse, skulle køre hjem fra Odense til Frederikshavn, en lørdag, da jeg så lige var noget over broen til Jylland, startede bilen med at gå i nød program, og mistede turbo tryk, og alle lamper blinkede, kom så hjem i bilen, og næste dag, jeg stod op, fik jeg den tænt, og de fleste lamper var væk, men bilen spurgte efter en 1/2 liter olie, og ringede så, ned til ham og forklarede sagen, så nu har jeg brugt 45000kr på bilen, med rensning af motor for sod, egr ventil lukket, spjæld kunne ikke åbne, skiftet partikelfilter, og været på værksted 5 gange, og hentet af Falck 2 gange, så efter 3 uger på værksted, køre bilen, men bruger så meget olie, at jeg skal finde mellem 35000-45000kr for at lave bilen, så anbefaler ikke man køber engros biler ved IM Biler.
En lille Update d 17/9.
Har lige fået besked fra værkstedet og koster 60.920.22kr for at rep motoren.

July 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan desværre ikke anbefale at sælge…

Jeg kan desværre ikke anbefale at sælge til dem, da de undervurdere din bil og derefter lyver omkring, hvorfor deres bud er som det er.
Jeg fik af vide, at de kun ville give 30000kr for min volvo v60 2011, da man kunne finde samme model som rdesign med færre kilometer til 58.000kr hos anden forhandler.
Jeg kigger derefter dba, bil basen, bil torvet mm igennem og jeg kunne ikke finde nogle af de billige volvoer de brugte som grundlag for den lave pris på min.
Derefter kontakter jeg IMbiler igen for at få dem til at sende dokumentation/annoncerne på de biler og jeg har selvfølgelig intet hørt igen!
Ikke nok med det, så forsøgte de også at bilde mig ind, at udstyrspakken på en bil ikke påvirker værdien, hvilket vi alle ved, er en klar løgn!
Jeg kan ihvertfald ikke råde til at sælge jeres bil til dem, da i ikke får den realle værdi.

Update: Standen kan du ikke kommenter på, da du aldrig har set bilen, så allerede der kan folk se, at der ikke er helt rent mel i posen.
Og jeg vil dog informere om, at jeg har fået vudering hos 7 andre steder, som svingede mellem 58.000kr og 69.000kr. De så dog også bilen først og forstod at udstyr og modeltype også siger meget til salgs værdien.

Jeg giver en negativ anmeldelse når det er nødvendigt og det må man sige, at det var i dette tilfælde.
Du kunne jo bare have holdt dig til sandheden, i stedet for at finde på biler og priser, som aldrig eksisterede, som udgangspunkt for din vurdering.

May 6, 2025

Hej Mathias,

Tak for din anmeldelse – selvom vi må sige, at vi ikke deler din opfattelse af forløbet.

Du kontaktede os vedrørende en Volvo V60 diesel fra 2011 med registreringsnummer EF32725 og en kilometerstand på over 400.000 km. Baseret på bilens alder, stand og markedets aktuelle eksportværdi vurderede vi den til 30.000–35.000 kr., hvilket er et realistisk og fair bud i forhold til bilens faktiske værdi.

Det stod hurtigt klart, at du havde en helt anden forventning til prisen – en pris, der ikke harmonerer med markedet. Derfor anbefalede vi dig ærligt at forsøge et privat salg, hvilket vi vurderede ville være mere i din interesse.

I forhold til din anmeldelse på Trustpilot vil vi blot bemærke, at din profil udelukkende indeholder 1-stjernede anmeldelser, hvilket giver et meget ensidigt billede. Det virker desværre ikke som et forsøg på at give objektiv feedback, men snarere som en måde at udtrykke utilfredshed, når man ikke får sin vilje.

Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis du ønsker en saglig dialog – men vi ser ingen grund til at undskylde for at have givet en realistisk og gennemsigtig vurdering baseret på fakta.

Imran Masomi
Direktør
IM Biler ApS

Positiv oplevelse

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med IM Biler. For nylig købte jeg en bil fra dem, og selvom der var en mindre fejl på bilen, som egentlig ikke var dækket af garantien og mere eller mindre var min egen skyld, blev jeg mødt med en fantastisk service.

LM Biler udviste en imponerende vilje til at hjælpe, og de udbedrede fejlen uden nogen problemer. Det er tydeligt, at de sætter kunden i fokus, og det er noget, som mange andre bilfirmaer kunne lære af.

Alt i alt er jeg super tilfreds med deres service og vil helt klart anbefale LM Biler til andre, der overvejer at købe bil. Tak for en god oplevelse!

April 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Flere handler, altid fantastisk oplevelse

Varmeste anbefaling til især ejeren og team hos Imbiler!
Jeg har købt bil af flere omgange her og også byttet min egen ind.
Serviceniveauet er dybt imponerende, jeg kommer helt sikkert igen!
Faktisk det eneste sted jeg vil handle biler.
Mangler du bil, så tag helt sikkert derhen!

January 14, 2025

Fantastisk

Meget venlig modtagelse og yderst stor hjælp og service-mindet-hed ved akut dækskade. Kan kun anbefale denne virksomhed på det varmeste.

December 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det er ikke sidste gang vi køber bil…

Det er ikke sidste gang vi køber bil hos imbiler. 2 måneder efter vi købte vores bil hos dem gik udrykkerlejet og jeg var spændt på om de ville dække skaden, da det desværre ikke er alle forhandlere der er lige ærlige. Jeg ringede og de var utrolig flinke og selvfølgelig dækkede de skaden 😊. Vi smider lige en ny kobling i når vi nu er igang blev der sagt, det er godt nok service i topklasse 👍. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til imbiler.

June 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Enestående Service og køb af Drømmebiler - Min Bilglæde Varer Ved!

Jeg købte min drømmebil sidste år, og Imbiler har siden leveret en service ud over forventning. De fandt præcis den bil, jeg længe havde drømt om. Efter købet blev jeg ikke blot hjulpet ved punktering, men fik også kompetent rådgivning om valg af vinterdæk. Imrans pålidelighed og imødekommenhed har gjort hele oplevelsen ekstraordinær. Den enestående service fortsætter (over et år efter bilkøbet), og min tilfredshed er intakt. Jeg anbefaler varmt Imbiler for en pålidelig og professionel biloplevelse.

November 14, 2023

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, selvom man kommer langvejs fra, købte fin zafira, hvor der var gået en vandslange, fik egen mekanikker til at skifte men imbiler tog regningen! Det service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

April 6, 2023

Jeg kan varmt anbefale Imbiler

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe og få serviceret bil hos Imbiler. Bilen var i rigtig god stand og prisen helt fair. Behandlingen var i top og jeg følte mig tryg hele vejen igennem handlen. Under service var ejeren rigtig god til at forklare og vise nøjagtigt hvad der var lavet og hvordan det hang sammen. Ejeren er også super flink og reél og man kan mærke at han også går op i at man får fuld værdi for pengene.
Her vil jeg købe min næste bil igen.
Jeg kan varmt anbefale Imbiler.

Hilsen Andreas

July 3, 2023

Fremragende service og behandling

Fremragende service og behandling
Jeg kan varmt anbefale Imbiler til alle der søger bil.
Man bliver hjulpet både under, men også efter.
Mange tak for handlen og for en god oplevelse - vi ses helt sikkert igen.

November 13, 2022
Rated 5 out of 5 stars

FREMRAGENDE sted at købe bil.

FREMRAGENDE sted at købe bil.
han var der 19.30 fredag aften for at udlevere bilen og give gevaldig god service.
kan snildt anbefale folk at købe en bil her.

January 26, 2023

Skide god service!

Skide god service. Dejligt med en lokal forhandler man kan snakke med og ringe til hvor de tager telefonen med det samme. Købte en bil for lidt over 6 måneder siden til en ganske fin pris for hvad jeg fik. Fik endda lavet en aftale om 4 nye dæk oveni samtidig med til en god handel. Oplevet for nylig at bremserne opførte sig lidt sjovt. Så ringede og spurgte om det var noget de ville kigge på. Det ville de bestemt gerne. De kunne endda stort set tage den med samme. Mine bremser blev fikset og jeg kunne køre videre igen uden det store besvær eller undskyldninger om at det var mit eget ansvar. Så mega dejligt at have købt en bil hos en forhandler der har den bedste kundeservice oveni. Kommer bestemt her igen i fremtiden når jeg skal have en bil igen.

January 19, 2023

Kære Gustav,

Sikke en skøn anmeldelse! Vi går meget op i god kundeoplevelse og kundeservice. Vi er glad for at du kontaktede os om bremserne, så vi havde mulighed for at skifte dem - vi er her altid for at hjælpe.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tusind tak. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god dag!

Mvh. IMBILER

De varmeste anbefalinger til IMbiler

Jeg har i dag købt en opel astra hos IMbiler. Jeg kørte turen fra Sjælland til dem på Fyn, da jeg under hele forløbet har fået en god og professionel behandling.
Sælger var reel og oplyste alt omkring bilen.
Fra da jeg havde prøvet bilen og til jeg var klar til at tage bilen med hjem gik der ikke meget mere end 30 min.
Alt i alt en rigtig behagelig oplevelse og et professionelt sted!
De får derfor mine varmeste anbefalinger.

January 13, 2023

Kære Eva,

Hvor er vi glade for at høre om din oplevelse hos os, og vi håber, at du fortsat er glad for din Opel Astra.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og varmeste anbefalinger, tusind tak. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god dag!

Mvh. IMBILER