God og ligefrem formidling af reparationer der skulle foretages og prismæssigt iorden. Man bliver mødt med venlig ekspedition. Da bilen ikke kunne nås færdig samme dag grundet i ekstra reparationer,... See more
See what reviewers are saying
I havde bilen til syn,- lavede en hel del,- og da vi kørte derfra fredag larmede bilen fra et eller andet sted. Mandag morgen var I flinke at bilen ind. I fiksede den mens jeg ventede et par timer.... See more
Service i højere grad findes næppe, alt fra indlevering af skadet bil/udlevering af lånebil og ikke mindst opfølgning af forløb af skaden ved rep. Og ved afhentning kan der kun konstateres 100% kvalit... See more
Når jeg læser om andres oplevelser med manglende bil i flere måneder mens deres egen er til reparation, kan jeg kun give Indkilde Auto fem stjerner. Vi ventede på ny infotainment skærm til vores 2 mån... See more
Company details
Written by the company
Hos Indkilde Auto finder du et af Nordjyllands største bilhuse. Med et showroom på 2.000 m² og mere end 160 nyere brugte biler på lager og tilbyder et bredt udvalg af mest populære mærker og modeller fra Volkswagen, Audi, Ford, BMW, Mercedes, Polestar, MINI og Skoda og mange flere. Alle vores biler er grundigt udvalgt, testet og klargjort, så du får høj kvalitet og fuld tryghed. Vi har stor erfaring med elbiler og hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til dine behov. Uanset om du søger en brugt bil eller elbil i Aalborg, står vi klar med personlig service og professionel rådgivning. Vi henter biler i hele Europa, så har vi ikke lige det, du søger, finder vi det gerne til dig. Hos Indkilde Auto tilbyder vi service af alle bilmærker, et moderne skadecenter og et erhvervscenter for virksomheder. Vi er din komplette bilpartner i Nordjylland – med fokus på kvalitet, sikkerhed og den bedste kundeoplevelse. Mere end 45 dedikerede medarbejdere står klar til at servicere dig og din bil. Vi udfører service efter fabrikkens forskrifter, så du beholder fabriksgarantien, og vores teknikere er fuldt uddannede og certificerede – også til elbiler. Uanset om det er et pæreskift, en skade eller reparation af højvoltsbatteriet, er vi klar til at hjælpe dig, uanset hvor du har købt din bil.g.
Hobrovej 325, 9200, Aalborg SV, Denmark
- jni@indkilde.dk
- www.indkilde.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
God service af pigerne ved telefonen ..
God service af pigerne ved telefonen ..
Skulle have lappet dæk - kom hurtigt til …
😀
Til tiden oplevelse.
Har igennem mange år købt biler gennem Ford Indkilde. Har generelt været godt behandlet. På trods af at jeg denne gang har handlet bil hos anden Ford forhandler, oplever jeg samme gode behandling/service
Alt i alt god service
Alt i alt god service, dog hvis den sidste stjerne skulle opnås kunne jeg godt bruge en oversigt over hvad der laves på et stort service inden man går i gang, feks. Benzin additiv kunne jeg godt have været foruden, kan ikke helt se hvad ford har at gøre med hvad jeg putter i min tank, havde jeg selv købt det , var der nok til mange tankfulde, men her betale jeg det samme for hvad der svare til 1 tankfuld, som jeg ikke havde bedt om
Laver reparation under service
Laver reparation under service, der blev frabedt fra min side via deres hjemmeside, men tager det fulde ansvar og tager ingen betaling for reparationen. Det er god kundeservice at der ikke skal være diskussion om hvem der har ansvaret her
fra taknemmelige kunder
Fremragende service fra en salgskonsulent ved navn Kenneth Nielsen!!! Kun de bedste anbefalinger!
Fantastisk god service.
Fantastisk god service.
Super god imødekommenhed ved indskrivningen, og både pris samt service på bilen var fin
Få dage efter at bilen var til service…
Få dage efter at bilen var til service kunne bilen ikke starte. Formentlig pga defekt batteri som forventeligt skulle være optaget ved gennemgangen af bilen.

Reply from Indkilde Auto A/S
Har siden 2015 brugt Ford Indkildevej
Har siden 2015 brugt Ford Indkildevej
Altid smilende og hjælpsomme personale
Tak for det
Super pris på en garantiforlængelse på…
Super pris på en garantiforlængelse på min bil 😊👍🏻
Venlig og imødekommende
Venlig og imødekommende. Ikke påtrængende på nogen måder. En god oplevelse
Fokus på kvalitet og god kundeservice
Jeg følte man venligt og imødekommende løste mit problem hurtigt og professionelt, afsluttet med en tilsendt video med en grundig gennemgang af udført værkstedsarbejde og bilens stand.
Jonas fortæller om bilen