IndretningsAkademiet Reviews 10

TrustScore 4 out of 5

4.1

1. Interior Designer

Written by the company

Hos IndretningsAkademiet tilbyder vi en moderne uddannelsen inden for indretningsarkitektur tilpasset branchens behov. Vores professionelt tilrettelagte selvstudie giver dig mulighed for at udvikle dine indretningskompetencer hjemmefra i dit eget tempo og efter din egen tidsplan. Som studerende får du adgang til et omfattende uddannelsesforløb, hvor teori kombineres med praktiske øvelser og hands-on opgaver. Dette sikrer, at du ikke kun lærer om indretning, men også får mulighed for at anvende din viden i konkrete, virkelighedsnære projekter. Vi tror på individuel vejledning som nøglen til udvikling og læring. Derfor får du løbende personlig feedback og støtte fra vores erfarne undervisere, der alle er uddannede indretningsarkitekter med solid praktisk erfaring fra branchen. De forstår de udfordringer, du møder som studerende, og kan guide dig gennem læreprocessen. Derudover er vi opmærksomme på fællesskabet blandt de studerende, så ingen føler sig alene. Vores selvstudie-format gør det muligt at kombinere uddannelse med arbejde, familie og andre forpligtelser. Du får samme høje faglige niveau som ved traditionel undervisning, men med den fleksibilitet, som moderne liv kræver. Mange af vores tidligere studerende arbejder i dag professionelt med indretning eller har startet deres egen virksomhed. IndretningsAkademiet giver dig det fundament og de færdigheder, du skal bruge for at realisere dine drømme inden for indretning og skabe en meningsfuld karriere.

4.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Kun godt at sige om Indretningsakademiet

Jeg har været utrolig glad for at læse til indretningsarkitekt på IndretningsAkademiet – og især siden uddannelsen blev overtaget af Berit og med Anna som ny lærer. Her har jeg virkelig oplevet, at hvis jeg havde brug for hjælp, var Anna altid til at få fat i, når jeg havde et spørgsmål.

Samtidig oplevede jeg, at der løbende blev lavet nye og gode tiltag i materialet, som opdaterede uddannelsen, så den følger udviklingen i branchen. Jeg føler virkelig, at jeg har taget en spændende og professionel uddannelse i indretning.

Til min afgangseksamen fik jeg både ros og ris af både censor og Anna, som jeg også kan tage med mig videre i en professionel hverdag som indretningsarkitekt.

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En virkelig positiv oplevelse.

Uddannelsen på Indretningsakademiet har været en virkelig positiv oplevelse. Jeg har på kort tid lært alt fra farvelære og rumforståelse til skitsering og professionelle moodboards. Arbejdet med rigtige cases gør undervisningen konkret og brugbar, og jeg kan mærke tydelig udvikling i mine projekter. Underviserne, især Anna, giver konstruktiv og motiverende feedback, og den nye ejer Berit skaber et engageret og energifyldt miljø. En fleksibel, grundig og seriøs uddannelse, som gør det muligt at lære håndværket hjemmefra.

October 18, 2025

Reply from IndretningsAkademiet

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.
Det glæder os, at du kan mærke tydelig udvikling i dine projekter, og at de konkrete værktøjer og den konstruktive feedback fungerer godt for dig.
Tak fordi du er en del af IndretningsAkademiet.

Tak!

Tak!

Jeg er virkelig glad for at studere hos IndretningsAkademiet. Materialet er professionelt og gennemført, og jeg synes det er vildt spændene. En særlig tak til Berit og Anna for deres nærvær, støtte og passion, det betyder mere, end jeg troede det ville.

November 18, 2025

Reply from IndretningsAkademiet

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du finder materialet spændende. Vi gør vores bedste for at skabe et professionelt og engagerende studiemiljø, så din feedback er værdsat.

Super gennemført.

August 18, 2025

Reply from IndretningsAkademiet

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du oplever uddannelsen som gennemført. Vi lægger stor vægt på kvalitet og sammenhæng i alt, vi laver.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏🏻

En drøm, der realiseres

Det er alletiders mulighed for mig at kombinere selvstudie med mit øvrige liv. Denne uddannelse gør en drøm mulig – nemlig at lære om indretning, skitsering, projektering, farvelære, rumforståelse og meget mere, og dermed komme fagligt langt ud over stadiet ”jeg synes…”. Uddannelsen bliver utrolig spændende at følge og al mulig ros og tak til de nye ejere og ny underviser.

July 2, 2025

Hej Mille,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at uddannelsen fungerer godt for dig, og at du oplever den faglige udvikling, som vi håber på. Det betyder meget for os at høre fra en studerende, der trives med forløbet og finder det både spændende og lærerigt.

Tak for dine venlige ord om det nye ejerskab. Vi glæder os til at implementere endnu flere spændende tiltag.
Vi ser frem til at følge dig gennem resten af uddannelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er rigtig glad for min uddannelse…

Jeg er rigtig glad for min uddannelse på Indretningsakademiet!

Det er sindssygt hvor meget jeg har lært på bare så kort tid. Før jeg startede havde jeg kun en vag idé om indretning, der mest bare handlede om hvor lampen skulle stå, men nu kan jeg faktisk se rum på en helt anden måde. Jeg forstår farvelære, hvordan man arbejder med lys og skygger, og ikke mindst hvordan man får møbler og accessories til at spille sammen.

Vi arbejder med rigtige cases og projekter, så det føles ikke som noget jeg bare lærer i teorien - det er noget jeg kan bruge. Jeg har lært at tegne grundplaner, lave moodboards der faktisk ser professionelle ud, og jeg begynder at få øje for detaljer jeg aldrig lagde mærke til før.

Det bedste er at jeg kan mærke min egen udvikling uge for uge. Mine projekter bliver bedre og bedre, og jeg får rigtig konstruktiv feedback som hjælper mig videre. Min nye underviser Anna er virkelig dygtig til at guide mig i den rigtige retning, og når jeg står fast eller er i tvivl om noget. Der er sket noget markant anderledes med skolen efter at der er kommet ny ejer, og det er virkeligt fedt at mærke den entusiasme Berit er kommet med. Altid klar til at hjælpe og forklare tingene så det giver mening.
Så bare et kæmpe tak her fra!

July 2, 2025

Kære Jesper,
Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Det er så dejligt at høre, hvor meget du føler, du har rykket dig, og at undervisningen giver mening og kan bruges i praksis. Din begejstring smitter og det betyder meget at høre, at både Anna og jeg opleves som en støtte i din proces.

Tak, fordi du er en del af Indretningsakademiet og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Penge lige ud af vinduet

Jeg anbefaler ikke skolen, gik ellers ind til det med høje forventninger. Desværre er materialet håbløst forældet, fyldt med fejl og meget urelevant materiale. Min oplevelse var at hvis man rettede henvendelse med et spørgsmål fik man svar tilbage at “det står i materialet”. Der bliver opfordret til anvendelse af diverse computerprogrammer men disse er naturligvis ikke inkluderet i de 30.000 kroner som uddannelsen ender med at koste. Jeg har heller ikke følt materialet har været fyldestgørende i forhold til lektierne, så det har betydet jeg selv har måtte sidde og google mig frem samt spørge diverse håndværkere. Jeg blev på ingen tænkelig måde forberedt til arbejdet som indretningsarkitekt, da man bruger mere tid på at lære om el-planer, forbandtkoder og diverse mørtel typer og ikke reel “indretningslære”. Jeg klarede den over halvvejs inden jeg kastede håndklædet i ringen - det blev simpelthen for surt! Penge lige ud af vinduet

April 29, 2025

Hej Liv,

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er vigtig, og jeg vil gerne give et par kommentarer med afsæt i den nye virkelighed, skolen nu står i, og som jeg også tidligere har snakket med dig om.

Jeg er ny ejer af skolen, og har ingen andel i den måde, skolen tidligere blev drevet på,
hverken i forhold til kommunikation eller det materiale, du omtaler. Siden jeg overtog, har det været min klare mission at gennemgå, opdatere og videreudvikle både undervisningsmaterialet og hele den studerendes oplevelse. Jeg har tilbudt alle tidligere og nuværende elever adgang til det nye og reviderede materiale, herunder også dig, hvilket du dog takkede nej til. Det respekterer jeg naturligvis.

Det gør mig ærgerlig af at læse, at du følte dig overladt til dig selv og ikke oplevede at få det faglige udbytte, du havde håbet på. Vi tager netop udgangspunkt i praksisnær og professionel indretningsundervisning og arbejder hele tiden på at sikre, at det også er det, materialet og undervisningen afspejler.

I forhold til de programmer, der nævnes, vil det fremadrettet blive muligt at få adgang til relevante digitale værktøjer som en del af undervisningen. En forbedring vi har prioriteret højt.

Jeg ønsker dig alt det bedste videre frem og skulle du en dag få lyst til at tage et kig på det nye materiale eller genoptage kontakten, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Vil du være indretningsarkitekt

Vil du være indretningsarkitekt, så er dette stedet for dig som søger en grundig, fyldestgørende og seriøs uddannelse, hvor du kommer i dybden med håndværket og lære at tænke alle facetter ind. Enhver kan lære at bruge et computerprogram, men selve håndværket, viden og forståelse tager tid. Denne brevskole uddannelse har eksisteret i 60 år og sproget kan nogle steder lyde gammeldags - det synes jeg dog er en charme og de skønne hjælpsomme lærere på skolen er hele tiden i gang med at gøre den endnu bedre.
Tak for jer og denne mulighed for at uddanne mig professionelt hjemmefra 🙏🏼

January 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig go uddannelse meget…

Rigtig go uddannelse meget professionelt, god service, sødt personale!!
De svarer og hjælper mig når jeg har brug for det. ✍️👌

Kan kun varmt anbefale denne uddannelse

September 16, 2021

Take a closer look