InstinktsmorReviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hadde en veldig god opplevelse da jeg kjøpte bæresele fra Instinktmor. Kundeservicen var helt topp. Anna svarte raskt på spørsmålene mine og oppdaterte meg jevnlig om bestillingen. Jeg anbefaler b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kjempegod kundeservice! Fikk tak i bæreselen jeg ønsket selv om den ikke var inne på lager i nettbutikken. Kjempe hyggelig og svarer raskt på meldinger med spørsmål i tillegg til å følge kunden godt o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sendte mail med spørsmål en sen kveld og fikk hyggelig svar umiddelbart på alt jeg lurte på. Fikk hjelp til å velge riktig ringslynge for oss, og bestilte den i håp om at den skulle rekke frem før fer... See more

Company details

1. Baby Store
  2. Baby Clothing Store
  3. Children's Clothing Store

Information provided by various external sources

Butikken drives av mig (Anna), mor til en gutt født i november 2013. Sammen har vi testet de fleste produktene som selges i butikken og er personlig ansvarlige for kvaliteten :) Jeg er sertificert Babywearing Peer Supporter. Jeg fører disse merke...

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Enestående service

Enestående service! Gir god veiledning ved spørsmål om valg av bæretøy, sender god og hyppig oppdatering på frakt/levering dersom varen ikke enda er på lager. Rask frakt etter mottatt vare på lager. Ga også tilbud om veiledning på bæretøyet etter kjøp.

June 20, 2025

Rask og hyggelig kundeservice

Rask og hyggelig kundeservice! Hun hadde ikke selen jeg ønsket, men da hjalp hun meg med å bestille den inn. Kjapp levering og god pris. Anbefales!

June 10, 2025

Suveren kjøpsopplevelse

Suveren kjøpsopplevelse! Veiledning, kommunikasjon og service var 10/10. Føltes veldig trygt å handle her som førstegangskjøper av bæretøy. Kommer tilbake 😊

April 14, 2025

Bra utvalg

Bestilte sjalringer hos Instinktsmor. Jeg synes hjemmesiden er ryddig, lett å finne frem/bestille. Prisene er konkuransedyktige, og godt utvalg.
Sjalringene kom raskt frem og var fine som forventet.

May 21, 2025

Fantastisk service

En fantastisk service fra start til slutt. Jeg ønsket meg en spesiell bæresele fra isara som hun ikke hadde på egen side og det ordnet hun raskt til meg. Oppdaterte meg gjennom hele prosessen, kan virkelig anbefale på det sterkeste!

May 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fikk raskt svar på anbefaling på FB, da jeg hadde lagt inn feil tlf nr svarte de meg veldig raskt! Super service og veldig fornøyd med selen💛

April 11, 2025

Anbefales

Handlet fra Instinktmor flere ganger, og har alltid opplevd super service og rask levering.

March 16, 2025

Fantastisk service!

Instinktsmor var ekstremt behjelpelig med å skaffe bæreselen jeg hadde mest lyst på - både modell og farge. Hun holdt meg oppdatert underveis, svarer raskt og veldig hyggelig. Jeg er så fornøyd med både hjelpen og produktet, og handler gjerne hos Instinktsmor igjen!

March 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd! God service og effektiv kommunikasjon.

Veldig fornøyd med handelen! Enkel, hyggelig og rask kommunikasjon. Fikk svar på spørsmål med en gang. Fikk også tilrettelagt fysisk overlevering av varen, slik at vi slapp å vente på postgang. Det var helt supert! Anbefaler nettbutikken på det varmeste.

March 14, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look