Helemaal top! Op de dezelfde dag van bestelling de EPS parels op kunnen halen, na efficiënt telefonisch overleg. Na de aankoop bleek ik het volume verkeerd ingeschat te hebben, ik kon de dag erna... See more
See what reviewers are saying
Prima product! Netjes bezorgd en geheel compleet. Fijn dat de hulpmaterialen staan bij dat wat je besteld en deze waren makkelijk toe te voegen en niet overbodig. Waarom dan 4 sterren? Je besteld... See more
In eerste instantie zoek je op internet naar aanbieders van parels, via Google uiteindelijk een aantal gevonden en qua prijs loopt het niet veel uit elkaar. In communicatie echter was er veel ve... See more
Perfecte ervaring gehad. Ik had alvorens een bestelling te plaatsen gevraagd of ik het dezelfde week nog op kon halen. Dit kon, en zo geschiedde. Afspraak werd perfect nagekomen en ik werd nog even ge... See more
Company details
Written by the company
EPS isolatie parels HR++ 333 liter zakken om zelf te isoleren. Ophalen of verzenden ook in de avonden en weekenden.
Contact info
Titiaanstraat, 16, 3262HT, Oud Beijerland, Netherlands
- 0630858960
- Info@isolatieparels.nl
- www.isolatieparels.nl
Helemaal top! Kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Helemaal top!
Na de aankoop bleek ik het volume verkeerd ingeschat te hebben, ik kon de dag erna een onaangebroken zak terugbrengen, en netjes geld retour gekregen.
Echt een aanrader!!
Prima product!
Prima product!
Waarom dan 4 sterren? Je besteld iets maar heb t geen idee wanneer je het afgeleverd krijgt. Wel een mail dat de bestelling gereed is, maar dan…
Een week later dan verwacht toch ontvangen. Zou ik hier de volgende keer weer bestellen? Jazeker! Prima materiaal voor een nette prijs.
Nette levering
Nette levering . Zelfs nog gebeld of het pakket wel goed bezorgd ging worden .
Dikke 10
Contact per telefoon, goede adviezen gekregen. Na het bestellen nog wat vragen dus gemaild. Binnen een dag heb je een antwoord. Levering was snel en mooi op tijd. Dikke 10
Prima service
Prima service, direct telefonisch contact over het ophalen last minute. Prettig overleg.
Prettige en snelle communicatie
Prettige en snelle communicatie. Isolatiechips besteld en afgehaald. Stond keurig klaar op de afgesproken tijd. Aanrader!
Eerst nog wel spannend
Het werd eerst nog wel spannend. Na de bestellingsbevestiging op zondag bleef het stil.
Donderdags toch maar eens bellen, voicemal.
E-mail gestuurd en jawel de levering zou de zondag zijn. Via de whatsapp knop op de site gevraagd voor een update over de tijd van levering. Op zondag een whatsapp : "over 1,5 uur ben ik er voor levering".
Perfect!
Het was een stuk minder spannend geweest met in iedergeval nog een e-mailtje op dinsdag oid.
Spullen besteld voor vloer isolatie. 👍🏼
Snel geregeld en van goede kwaliteit
Ik heb Bodemfolie op maat besteld eerst even telefonisch overlegd en deze kon ik 2 uurtjes later al ophalen. In het bestel proces in de webshop was het niet mogelijk om de 2 delen apart te bestellen.
Na telefonisch overleg werd de folie direct in de juiste stukken gesneden en kon ik deze ophalen, de folie is van goede en stevige kwaliteit. Kortom zeer tevreden.
betrouwbaar
Vriendelijke mensen, super snel contact en extreem snelle levering. Erg betrouwbaar!
Alles is goed en op tijd gebeurd dus…
Alles is goed en op tijd gebeurd dus wat dat betreft geen kachten, maar.... de verzendkosten zijn wel erg hoog, scheel € 5,00 met anderen
Persoonlijke service
Goed bereikbaar per WhatsApp. Omdat ik op een woensdag aan de slag wilde en de chauffeur op dinsdag helemaal vastliep in Amsterdam zijn de parels 's avonds persoonlijk nog bij mij geleverd. Top service! Het product is naar wens en was makkelijk aan te brengen. 100% tevreden.
Top service
Top service. Bodemfolie besteld en snel geleverd. Goede kwaliteit en nette prijzen! Netjes geholpen via Whatsapp. Zou er volgende keer zeker weer bestellen.
Goede snelle service!
Prima geregeld
Prima geregeld. Website en bestellen zijn goed en makkelijk. Snelle reactie op een vraag bij het bestellen. Toch een verbeter puntje. Na bestelling of op de website een indicatie geven over de lever tijd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.