Wij zijn er ook ingetuind Bij aankoop zag alles er goed uit Dus aangekocht 1500 euro aanbetaalt Bij thuiskomst nog wat nagemeten of deze in de ruimte kon Dat ging dus niet geb... See more
See what reviewers are saying
Prima service bedankt
14/07 aankoop gedaan van 1.034 euro via MC. Inmiddels klacht ingediend bij mijnkaart.be Ze zullen dit uitpluizen en hopelijk de daders vatten en bestraffen. Vandaag plots mail ontvangen van jacuzzidea... See more
Eigenaar is een wolf in schaapskleren. Komt aardig over maar ondertussen.... Een aankoop gedaan, blijken er meerdere verborgen gebreken te zijn. Stom genoeg ben ik er helemaal ingetrapt. Terwijl... See more
Prima service bedankt
Wij zijn er ook ingetuind
Wij zijn er ook ingetuind
Bij aankoop zag alles er goed uit
Dus aangekocht
1500 euro aanbetaalt
Bij thuiskomst nog wat nagemeten of deze in de ruimte kon
Dat ging dus niet gebelt met Nathalie
Die zij jammer dan kijk maar hoe je dit oplost kan evt even gestald worden
Of kom maar een ander uitzoeken
Dat voelde niet goed
Uiteindelijk toch door laten gaan en aanpassingen gedaan aan ruimte
Dit ging gelukkig
Bij aankomst jacuzzi hebben ze netjes geholpen deze in de ruimte te zetten daar kan ik niets van zeggen
Er werd gezegt dat deze geheel nagelopen en gereinigd was
Nou dat bleek dus niet zo te zijn wij zijn honderden euro’s extra kwijt aan reiniging spul omdat alles dicht geslipt zat
Water werdt na 2 a 3 dagen al groen en er dreven dikke vlokken in het water
We hebben hem 4 keer opnieuw gevult en nu is het water eindelijk op de juiste waarde
Een aantal weken
We misten nog een filter die zat er niet in
De rede voor de 2 e ster is dan wel dat ze deze netjes hebben opgestuurd
Wij hebben er 5500 euro voor betaalt dit is achteraf veeeeeel te duur geweest maar helaas wij zijn leken in dat opzich wij dachten
We geven wat meer uit dan heb je een kwaliteit spul
De jacuzzi opzich werkt gelukkig wel goed
Gr fam nijburg
Eigenaar is een wolf in schaapskleren
Stom genoeg ben ik er helemaal ingetrapt. Terwijl op internet van alles te vinden is.
Zie: Opgelicht?! met Ellie Lust: Tweedehands jacuzzi van Gebruiktejacuzzis.nl is niet altijd naar wens.
Mw. A. van Tor
Wil een ieder die een slechte ervaring…
Wil een ieder die een slechte ervaring heeft bij Bubbelbaden enz. Mij persoonlijk een bericht doen? Samen staan we sterk
Tel: 0640253662
Bubbelbaden enz
K.t bedrijf!!! Heel aardig...en alles kan totdat je de jacuzzi hebt en volledig hebt betaald!
Hier ook opgelicht ..aankoop…
Hier ook opgelicht ..aankoop Jacuzzi..half juli...betaald via bank....noppes fake..
..benieuwd met kbc internetverzekering of ik mijn geld terugkrijg
Oplichting!
Wij zijn inderdaad ook opgelicht geweest. 13/07 besteld nooit ontvangen. Dagelijks een mail gestuurd tot ik reactie kreeg, uiteindelijk reactie gekregen dat er vertraging was maar 2 weken later nog steeds niks ontvangen. Dan terug elke dag beginnen mailen dat ik mijn geld terug wilde of dat ik verdere stappen zou ondernemen en dan via sms een week later bericht gekregen dat het geld terug gestort zou worden. We hebben toch gelukkig ons geld nog terug gekregen.
OPLICHTING NIET KOPEN!!!
Dom, dom, dom
Ook besteld op 11/08, bevestigingsmail gekregen na overschrijving, verder niks meer gehoord. En op mails geen antwoord 😭
Voel me zo dom.........🙄!
Ja, hoe ben ik er ook zo gemakkelijk kunnen intrappen.....?!! Ongelofelijk! Lompigheid van mijnentwege en té veel vertrouwen in de goedheid van de medemens! 6-persoons luxe jacuzzi + toebehoren besteld voor 1089,90€ op 10/8 via die ‘goed ogende’ website. Ohhhh, wat doet dit pijn!! Betaald via overschrijving. Bank kan niets meer doen na 24 uur. Iemand enig idee hoe ik dit eventueel nog kan recupereren?? Laat u aub niet beetnemen lieve mensen 🙏🏻! Tom B
Hier hetzelfde jacuzzi besteld op…
Hier hetzelfde jacuzzi besteld op 08/08/20 bevestigingsmail gekregen en verder niets. Had gelukkig vlug door dat het om oplichting ging en heb de dag erna onmiddellijk mijn bank verwittigd. Die hebben direct alles in het werk gesteld om mijn betaling nog tegen te houden en is gelukkig nog gelukt waarvoor dank BNPPARIBASFORTIS. Ben ook direct gaan klacht indienen bij de politie en die wisten mij te vertellen dat er veel gedeputeerden zijn. Een paar uur later kreeg ik bericht van de politie dat hun site van het internet is gehaald. Bende oplichters!!
Heb het zelfde meegemaakt eergisteren…
Heb het zelfde meegemaakt eergisteren bevestiging gekregen en niets meer gehoord bende oplichters zijn het
Hier ook helaas hetzelfde
Hier ook helaas hetzelfde. 8-8 besteld netjes een bevestiging en daar is het bij gebleven. 550€ lichter pffffff. Als we idd samen iets kunnen ondernemen stem ik zeker voor.
Hier juist hetzelfde 11/08 bestelling…
Hier juist hetzelfde 11/08 bestelling gedaan betaald via overschrijving kijken op mijn mail als ik op de link klik kom ik op heel iets anders uit mail gestuurd komt automatisch terug in mijn postvak
0 sterren helaas ook opgelicht
0 sterren helaas ook opgelicht!
Heb donderdag op 6/8/2020 een jaccuzzi besteld, site zag er betrouwbaar uit.
Na bestellings bevestiging te hebben ontvangen niets meer vernomen.
Toen begon ik onraad te ruiken.
Heb de site nog eens gegoogled ,is intussen verdwenen.
En kwam ik hier terecht , mijn geld zal ik ook wel voor goed kwijt zijn!
Eigenlijk is het geen STER waard.
Eigenlijk is het geen STER waard.
Wij zijn jammer genoeg ook bij de opgeluchte mensen.
Besteld op 3/8 en betaald, mail gekregen van bevestiging verder niets meer.
Juist naar de bank gebeld deze kunnen blijkbaar niets doen.
Zijn nu in het politiekantoor om klacht in te dienen.
KUNNEN WE SAMEN NIETS DOEN????
Moesten al bedrogen mensen samen klacht indienen mss helpt het dan.
Massaal NAAR DE POLITIE
2-8-20 besteld en € 530,- betaald
2-8-20 besteld en € 530,- betaald. Daarna niets meer vernomen.
Tip: vraag uittreksel bij Kamer van Koophandel op. Daar vind je ern naam en telefoonummer.
Dit moet stoppen!
Gisteren geboekt
Gisteren geboekt. Ook hier geen verder bericht meer van levering of opvolging. Betaald via overschrijving. Bestel NIET!!!! Wij gaan morgen naar politie als we niets van mail/bericht ontvangen hebben. Heb intussen gevraagd of bank betaling nog kan stoppen. Laat ons hopen dat dit goed afloopt. Waarom is dit nog niet in media gekomen????
Oplichters!!!!!!!!!!!
Gekocht op 3 augustus 2020. Volledig betaald. Mail gekregen dat alles geleverd ging worden van het ogenblik dat alles klaar was. Niets gekregen, ondertussen al 2 mails verzonden, geen antwoord gekregen. Je kan ze alleen bereiken per mail, geen telefoonnummer gevonden. We moeten dit stoppen!!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.