Na het vervangen van kozijnen voor kunststof waren we op zoek naar raambekleding zonder boren. Het Lamella systeem paste goed bij onze inrichting en is door magneetstrippen zelfklevend en makkelijk te... See more
See what reviewers are saying
Al 20 jaar bestel ik alles bij hen, echter nu een keer online een rolgordijn met levertijd 7-10 WERKDAGEN. Nu is het de 11e WERKDAG, echter geen reactie. Klantservice via telefoon NIET bereikbaar. Via... See more
Opnieuw aluminium lamellen gekocht. Deze konden precies per lamel opmaat geknipt worden(65) . Wat een perfectie,ze zijn precies op maat zoals we afgetekend hadden. Heel erg bedankt weer... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na 6 jaar braken er 2 montagebeugels af…
Na 6 jaar braken er 2 montagebeugels af van de gordijnrails, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en op verzoek per mail de foto's gestuurd van het defecte onderdeel, deze zijn mij gratis toegezonden, wat een top service, dit is de 2e keer dat ik contact heb gezocht met Jaloezieën fabriek Zuid en goed ben geholpen, mocht ik ooit nieuwe producten nodig hebben dan zal ik zeker een bezoekje brengen.
Uitstekende service!
Ik heb een aantal onderdelen besteld, maar (door mijn eigen fout) 2 bestellingen gedaan i.p.v. 1, met ook dubbele verzendkosten. Jaloezieen fabriek Zuid nam zelf contact op met het voorstel om 1 x verzendkosten terug te storten. Wat een top service! Bedankt!
Door eigen schuld werkte mijn duette…
Door eigen schuld werkte mijn duette niet goed meer.Ging er van uit dat dit op eigen kosten hersteld moest worden.Tot mijn grote verbazing viel dit onder hun noemer Service! ( met een hoofdletter S), kosten 0 €.
Top mannen👍👍👍
Goed en snel geregeld!
Goed en snel geregeld!
We gingen met houten jaloezieën in ons hoofd naar de jaloezieënfabriek Zuid. Joy, de dame die ons hielp was heel vriendelijk maar ook eerlijk en gaf ons daardoor een uitstekend advies! Ook de mensen die kwamen inmeten en ophangen allemaal even vriendelijk en en goede adviezen gegeven. Echt een aanrader!
Eerste indruk goed, maar levering niet
Eerste indruk goed. Vriendelijke verkoper. Levering ging helaas een stuk minder. Verkeerde ophangsysteem geleverd. 1 lamel te weinig en verkeerde leveringsdatum. Geen excuses of compensatie hiervoor
Perfect
De slechte reviews hieronder moeten van de "Jaloezieen-fabriek" zijn, deze review gaat over "Jaloezieenfabriek Zuid": Wij wilden makkelijk online nieuwe jalouzieen kopen. Jaloezieenfabriek Zuid 'plopt' niet als eerste op maar bleek wel de goedkoopste. Tevens heb je gewoon te maken met mensen, we hadden een fout in de bestelling en werden meteen gebeld of dit de bedoeling was. Later bleek dat een nieuwe kleur van de ophangbak nog niet op de site te staan, ook daar werden we meteen over gebeld of we de ophangbak niet in dezelfde kleur wilden als de lamellen. Geweldige service en binnen de termijn werd het keurig verpakt bezorgd. En ze zijn prachtig.
Helaas een teleurstelling.
26-4 de order geplaatst met daarbij de leverdatum 29-5-21.
Voor de zekerheid 28-5 gebeld. Als u niets hoort vandaag dan ligt het gewoon klaar en kunt u het ophalen.
29-5 om 11.00 uur langs om op te halen en helaas geen gordijnen.
Reactie; we hebben u een sms gestuurd, nee dus staat er niet bij. Oh dan hebben we u gebeld, nee dus niet in de bel historie. Navragen aan dhr Beun? Verwarring alom, met wie heeft meneer dan gesproken. Ja weet ik veel gewoon iemand die hier de telefoon op neemt. Oh dan moet u maar een extra nummer achterlaten dan kunnen we u beter bereiken????? Hu, als je niet naar een nummer kunt bellen of sms dan heb je aan 2 nummers ook niks.
Uiteindelijk zit er een geeltje op de order die zegt 11/6 nu de vraag wat dat betekent, de spullen binnen en nog maken of kan de klant het dan ophalen. Komt geen duidelijkheid. Nu de afspraak dat als het klaar is ze mij bellen en in aanvulling hierop m’n e-mail achter gelaten. Pffff wat een gedoe en onduidelijkheid zeg. Thuis hadden we de oude er al afgehaald, nu maar weer ophangen en als het klaar is en in de auto ligt er pas afhalen….. Daarbij moeten we extra rijden enz enz. Zou fijn zijn als ze ze brengen en ophangen om de teleurstelling en extra heen en weer rijden te compenseren. Nog wel wat te leren in communicatie met klanten en order afwikkeling daar. Wat wel gemeld kan worden dat we goed geholpen zijn bij de verkoop en de producten goed zijn.
Heldere website, keurig gemaakt, zeer netjes verzonden.
Via google gevonden via web drie lamellen besteld. Vooraf enkele kleurstalen per post laten komen. Bestelling is uitstekend afgeleverd, zeer netjes verpakt en instruktie die je aan de chauffeur kan geven is keurig opgevolgd.
Dit is stuk beter dan wat je bij de bouwmarkt haalt, voor zelfde prijs of minder. Je moet alleen wel wat meer geduld hebben, want het wordt op maat gemaakt.
Hier gaan we vaker bestellen,
Waardeloos bedrijf
Verkeerde producten ontvangen dan we aanvankelijk in de winkel hebben besproken. En dan volhouden dat de type code op de bon overeenkomt met wat is bezorgd.
De type code zegt mij niks. Ik weet wat ik heb gevraagd en wat wij willen en dat is zeker niet wat we hebben ontvangen.
En ja ze kunnen het laten vermaken tegen betaling, 60% van de aankoop bedrag. Echt te gek voor woorden.
KIJK UIT MENSEN! En als je toch hier koopt verifier altijd de code met wat dat is.
Goed advies en vlotte verkoop
Goed advies en vlotte verkoop, levering ging wat minder. Ronduit botte klantenservice. Vouwgordijnen bevallen goed.
The Trustpilot Experience