Jan van Erp Reviews 15

Company details

1. Tile Store
  2. Bathroom Supply Store

Written by the company

Jan van Erp Tegels en Badkamers is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige tegels en badkameroplossingen. Met een rijke geschiedenis en een streven naar uitmuntendheid heeft Jan van Erp zich gevestigd als een vertrouwde naam in de industrie. Het bedrijf biedt een breed assortiment tegels voor verschillende smaken en stijlen. Of je nu op zoek bent naar klassieke, eigentijdse of innovatieve ontwerpen, Jan van Erp heeft een uitgebreide collectie voor elke voorkeur. Hun tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals keramiek, porselein, glas en natuursteen, zodat klanten de perfecte optie kunnen vinden voor hun gewenste esthetiek. Jan van Erp begrijpt dat een badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een toevluchtsoord voor ontspanning en verjonging. Met dit in gedachten bieden ze uitgebreide badkameroplossingen die functionaliteit, stijl en comfort combineren. Van luxueuze douches en baden tot elegante badmeubels en accessoires, hun producten zijn zorgvuldig samengesteld om een harmonieuze en uitnodigende badkameromgeving te creëren. Wat Jan van Erp onderscheidt is hun toewijding aan vakmanschap. Ze werken samen met bekwame ambachtslieden en toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en nauwgezette kwaliteitscontroleprocessen zorgt Jan van Erp ervoor dat hun tegels en sanitair duurzaam zijn. Naast hun indrukwekkende productassortiment biedt Jan van Erp een uitzonderlijke klantenservice. Hun deskundige en ervaren team van experts staat klaar om klanten te begeleiden bij het keuzeproces en biedt waardevol advies en ontwerpinzichten. Ze streven naar een persoonlijke ervaring en begrijpen de unieke behoeften en voorkeuren van elk individu. Of je nu je badkamer renoveert of helemaal opnieuw begint, Jan van Erp Tegels en Badkamers biedt een allesomvattende oplossing die je ruimte verandert in een oase van luxe en stijl. Met hun toewijding aan kwaliteit, uitgebreide productassortiment en uitzonderlijke klantenservice is Jan van Erp de ideale keuze voor wie op zoek is naar tegels en badkameroplossingen van topkwaliteit.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Topservice!!!

Badkamerspiegel gekocht bij Jan van Erp op Ekkersrijt. Na levering bleek deze licht beschadigd te zijn. Er werd totaal niet moeilijk gedaan. Nieuwe spiegel snel geleverd. Goed geregeld Arno, top!
Door eigen stommiteit stukje van de nieuwe spiegel gestoten. Met flinke, extra, korting weer een nieuwe spiegel geleverd. Niets dan lof voor de snelle service en persoonlijke benadering!!!

November 19, 2025

Zeer goede service

Zeer goede service , na 5,5 jaar ging de scharnier los van de spiegelkast . Naar André gemaild hoe we dit konden oplossen of dit opnieuw gelijmd kom worden. André reageerde snel en zei dat we een nieuwe spiegeldeur kregen.
Na twee weken kregen we bericht dat we een nieuwe kast konden komen ophalen. Filiaal Born

November 18, 2025

Super klantenservice

We hadden een lek in de badkamer waardoor er tegels uit moesten. Zelf hadden we niet genoeg reservetegels. De vestiging Schijndel had gelukkig nog een restpartij staan op zolder. Hadden we niet verwacht. Badkamer is van 2008. Met wat moeite hadden ze die gevonden. Wat een klantenservice! Bedankt!

August 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wat weer een super service en nazorg…

Wat weer een super service en nazorg bij van Erp op Ekkersrijt (Son / Eindhoven). Dank je wel Henk! We voelen ons altijd echt gehoord en geholpen als er iets is, en zo werd het ook dit keer weer heel netjes opgelost, geen gezeur over garantie ook al was de badkamer al 6 jaar geleden geplaatst. Wat weer een fijne klantenervaring!
In de afgelopen 20 jaar al twee maal een badkamer en recent een toiletruimte gedaan bij van Erp en telkens een goed en eerlijk advies, een zeer betrouwbare service en een sublieme nazorg.

Dank je wel Henk!

January 4, 2025

Ben het eens met BJ van den Berg

Ben het eens met BJ van den Berg, service is ver te zoeken. Ik heb er voor moeten strijden dat ik recht op retour zou krijgen bij schade aan de artikelen, vervolgens zetten ze doodleuk op de pakbon met grote letters: geen recht op retour. Zij berekenen de hoeveelheid tegels die je nodig hebt, dat is hun vak. Als dan vervolgens voor de ene ruimte zowat de dubbele hoeveelheid tegels wordt geleverd en voor de andere ruimte een pak te weinig, zijn ze er niet van onder de indruk dat je daar boos om wordt. Er kan niets retour, want ik had het de tegelzetter (die ik nog niet kende op moment van bestellen) binnen 3 dagen na bestelling (dus een halfjaar voor de verbouwing) moeten laten narekenen. Er wordt totaal geen verantwoordelijkheid genomen, alles wordt teruggekaatst naar de klant. Nu zit ik dus met een hele partij tegels waar ik natuurlijk geen stuiver meer voor krijg. Ik schrijf nooit reviews, maar deze is verdiend

December 10, 2024

Beste Brigitte,
Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens was. Wij kunnen echter niet achterhalen wie u bent op basis van deze review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via 073-5440022 en te vragen naar Aniek? Dan kunnen we uw situatie verder bekijken.

Rated 2 out of 5 stars

Duidelijke afspraken maken voor klant en installateurNT NT …

Omdat wij onze badkamer gedeeltelijk wilden renoveren waren we op zoek naar een bedrijf, met eigen installateurs, zodat we niet in de situatie zouden komen, dat bij problemen naar elkaar wordt gewezen. Toevallig kwamen we langs Van Erp in Son en gingen daar binnen. Wat werd geboden beviel ons en op de vraag hoe alles werd geïnstalleerd werd duidelijk dat Van Erp ook geen eigen installateurs had. Maar ach, zo’n gerenommeerd bedrijf zou zeker degelijke afspraken met de door hen aanbevolen installateurs maken, toch?
Dus een dag voordat de installateur zou komen hebben we alles voor hem in gereedheid gebracht : extra werkruimte naast de badkamer vrijgemaakt , alles beschermd afgeplakt en afgedekt , behalve de vloer, want we rekenden erop dat een installateur altijd wel een stucloper bij zich zou hebben. Ook hebben we, om hem een beetje te helpen, een gedeelte van het plafond gesloopt. Dus toen hij kwam, was zijn “bedje gespreid” en stond de koffie klaar. Hij had geen stucloper e.d. bij zich en begon direct te slopen. Snel hebben we met wat kartonnen dozen de badkamervloer ook nog proberen te beschermen. Na de sloopwerken zat zijn dag erop en verzocht ons het restant van het plafond te slopen, zodat hij de volgende dag weer snel door kon. Hij had in het voorgesprek begrepen dat wij de elektriciteit wilden doen (?) , dus dat had hij ook al ingecalculeerd. De volgende dag verzocht hij ons zelf een container te huren, voor de ruim 2 m² sloopafval en puin voor de deur . Dat zat ook niet in het “pakket” . De opbouw van de nieuwe doucheruimte ging voorspoedig en de dagen daarna zou het nieuwe stuc plafond gemonteerd worden. Door gebruik van te dunne latten voor het rachelwerk, komt het plafond – ondanks onze waarschuwingen - hoger dan gepland, waardoor de spotjes niet meer pasten, de lasdozen open bleven en de beschadigingen van het oude plafond zichtbaar bleven . Later bleek dat er ook geen vochtbestendige plafondplaten waren gebruikt.
Eind resultaat: Door naar eigen willekeur in werkzaamheden te kunnen “shoppen”, het gebruik van de goedkoopste materialen en alle problemen neer te leggen bij van Erp, kon de installateur toch mooi met een riant uurloon naar huis.
Van Erp heeft de spotjes uit coulance vergoed, maar legt de verantwoording van de kwaliteit bij Badkamerexpert Pacarizi. Tevens heeft Van Erp de afgelopen maanden minstens 2 x de installateur verzocht contact met ons op te nemen . Helaas bleef ruim 5 maanden lang elke reactie uit .
Dus wij zijn nu beland in de fase, die we eerder vreesden. En nu? Ach, we gaan zelf wel een houten lijst om het plafond maken, waardoor de beschadigingen niet meer zichtbaar zijn en hopen dat na de garantie periode (van nu nog maar 6 maanden), we niet snel het plafond en elektra moeten vervangen wegens vochtklachten. Raden wie we dit niet meer laten doen?
Case Closed.

June 14, 2024

Reply from Jan van Erp

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat u bepaalde verwachtingen had bij de verbouwing van uw badkamer en er meerdere zaken mis zijn gelopen. Echter zoals vooraf besproken hebben wij alleen een installateur geadviseerd en zijn wij niet verantwoordelijk voor de werkzaamheden die hij verricht.
Een van onze medewerkers is bij u langs geweest en heeft alle problemen die hij op kon lossen opgelost. Ook al waren dit problemen die de installateur op had moeten lossen. U gaf aan ook zeer tevreden te zijn over de artikelen en over Jan van Erp, echter niet over de installateur.

Perfecte service

Perfecte service, zelfs na 2 jaar. Je wordt goed geadviseerd over de producten die ze verkopen. We willen hierbij Nancy en de andere medewerkers bedanken voor de service die ze verlenen. Na 2 jaar waren er problemen met een kraan. Deze is zonder enige moeite opnieuw geleverd. Ze werken alleen met goede materialen waar ze zelf achter kunnen staan. We hebben ook goede ervaringen met de monteur die bij ons de badkamer geplaatst heeft. Als er later nog iets is komt Bert vriendelijk langs en komt het aanpassen. Top!

September 1, 2024

Reply from Jan van Erp

Wat een fantastische review, dank je wel! We zijn blij om te horen dat u al twee jaar lang tevreden bent met onze service en producten. Het is geweldig om te lezen dat u ervaren hebt dat u altijd op ons kunt rekenen voor een snelle oplossing, zelfs na een langere tijd. Uw vertrouwen en positieve ervaring betekenen veel voor ons. Als er in de toekomst nog iets is, staan we uiteraard weer voor je klaar. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Geweldig

Ik wilde mijn badkamer vernieuwen en kwam bij Henk Kooijmans terecht. Hij liep met mij de zaak rond om te kijken wat ik mooi vond. Hij luisterde goed naar mijn wensen en gaf advies waar nodig. Ik heb een goede keuze kunnen maken en geniet nu van mijn prachtige badkamer.

February 6, 2024

Reply from Jan van Erp

Wat een geweldige review! We zijn zo blij te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad bij Jan van Erp. Het is fijn om te horen dat u goed geholpen bent en nu kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Bedankt voor het delen van uw ervaring! We hopen u in de toekomst weer te zien in een van onze filialen.

Fijne badkamer!

July 3, 2024

Reply from Jan van Erp

Wat fijn om te horen dat u blij bent met je badkamer! Geniet ervan! Als u nog vragen heeft of hulp nodig hebt bij iets anders, laat het gerust weten!

Top service

Nadat de toilet geleverd was en gemonteerd stond de afstelling van het water niet goed. Ik heb gebeld en de bedrijfsleider zelf kwam dezelfde dag nog langs en heeft de toilet perfect afgesteld!👍 Top service!

Tiny

July 9, 2024

Reply from Jan van Erp

Bedankt voor de mooie woorden! We vinden het belangrijk dat u kunt genieten van het perfecte eindresultaat en doen dan ook ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Hopelijk hebben jullie er nog lang plezier van en als er nog vragen zijn horen wij dit graag.

Rated 5 out of 5 stars

Doeltreffend technisch advies losmaken wasbak

Een wasbak op de badkamer is stevig vastgelijmd aan de wastafel. Maar wat te doen als je een kraan die daarop werd geplaatst wil vervangen en de wasbak blijkt rotsvast te zitten? Bij Jan van Erp Kaatsheuvel heeft de filiaalhouder me haarfijn op een prettige en geduldige manier uitgelegd hoe zo'n wasbak is gelijmd en welke mogelijkheden er zijn de bak zonder schade los te krijgen. En het is inderdaad gelukt de bak onbeschadigd los te krijgen en de kraan (gekocht bij van Erp) te plaatsen. Dus service met een dikke plus!.

June 19, 2024

Reply from Jan van Erp

Bedankt voor de mooie review! We proberen altijd om een zo duidelijk mogelijk advies te geven en we zijn dan ook blij te horen dat het advies dat we hebben gegeven voor het gewenste resultaat heeft gezorgd.
Als er in de toekomst nog vragen zijn zien we u graag terug in onze showroom en zullen wij ons best doen om de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Rated 5 out of 5 stars

Erg goed geholpen in het filiaal in…

Erg goed geholpen in het filiaal in Eindhoven. We hadden tegels nodig voor in de woonkamer en bij keuken. Ook goed geholpen met de kleur voeg. Goed advies gekregen. Zeker een aanrader.

August 28, 2023

Reply from Jan van Erp

Wat geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent in ons filiaal in Eindhoven! Het is fantastisch dat ons team je kon assisteren bij het kiezen van tegels en de juiste kleur voeg voor zowel de woonkamer als de keuken. We waarderen je aanbeveling en staan altijd klaar voor meer uitstekend advies in de toekomst. Veel plezier met je nieuwe vloeren!

Goeie service en kwaliteit

Ik ben afgelopen maand bij Jan van Erp geweest voor mijn badkamer en ben uitstekend geholpen. De medewerkers denken goed met je mee en zijn erg sociaal met name de jonge Hondurese meneer die mij heeft geholpen. Daarnaast is het materiaal keurig en van een goede kwaliteit en is optijd binnen de afgesproken 2 weken geleverd en gemonteerd, erg bedankt voor de prachtige badkamer en ik kom zeker terug als ik een nieuw huis koop ;)

August 23, 2023

Reply from Jan van Erp

Wat geweldig om te horen dat je zo'n uitstekende ervaring had bij Jan van Erp voor je badkamer! Ons team doet zijn uiterste best om klanten te helpen en denkt graag met je mee.

Rated 1 out of 5 stars

Jan van Erp. Vergane glorie !

Bij Jan van Erp moet je niet zijn als je problemen ondervindt met je aankoop van een complete badkamer. Ze leveren anders dan hun voorwaarden op de website. Een hoop ellende gehad bij Jan van Erp. Defecte spiegel wijzen ze af komen met een coulance voorstel. Defecte tegels, schade aan deuren, lift etc...Dit is na meerdere malen aandringen vergoed. Op een klacht-email naar de directeur ook geen reactie vernomen.Wees verstandig koop niet bij Jan van Erp niet aangesloten bij een branche vereniging. Reageren niet op je klachten wijzen alles in eerste instantie alles. Bij aankoop wordt niet verteld dat er binnen 3 dagen alles gecontroleerd dient te zijn. Dat blijven ze beweren dat ze dat gedaan hebben.Te triest voor woorden. Vergane glorie de huidige generatie van Erp tov de eerste generatie. U bent gewaarschuwd. Geef je geld uit aan fatsoenlijke badkamer, sanitair specialist!!!

November 22, 2022

Geachte heer Van den Berg,
Hartelijk dank voor de feedback en onze excuses voor het ongemak. We zijn het er met elkaar over eens dat de levering in 1e instantie niet verlopen is, zoals vooraf gewenst. Wij hebben vorig jaar materialen voor uw mooie badkamer geleverd en niet alles is naar wens gegaan. U heeft dit op verschillende online podia geuit. We hebben er, binnen alle redelijkheid, alles aan gedaan om te zorgen voor goede oplossingen, zodat uiteindelijk alles bij u naar tevredenheid verlopen is. De radiator is vervangen, breuk tegels door transport zijn vervangen zodat de tegelzetter niet tekort komt, de herstelkosten van de beschadiging aan de lift door het transportbedrijf zijn door ons vergoed en voor de spiegel is een coulance voorstel aan u gedaan, omdat de schade niet binnen 3 dagen na levering gemeld is, maar pas nadat de spiegel al meer dan 30 dagen bij u thuis stond. Ondanks onze mondelinge en schriftelijke uitleg in de showroom over de checklist, een overzicht met belangrijke punten van onze werkwijze (waaronder het controleren van spiegels bij levering), is voor u niet alles duidelijk genoeg geweest en wij werken er graag aan om dit te verbeteren. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie om hierover van gedachten te wisselen, zodat we in de toekomst nog duidelijker kunnen communiceren over onze werkwijze.

zeer slecht

Bij dit bedrijf online een afspraak gemaakt ivm vernieuwen van meerdere badkamers (sanitair en tegels). Het sanitairmerk waar ze dealer van zijn (volgens de website vd dealer) konden/wilden ze niet leveren en stond niet in de showroom. Dat begon al goed. Na bezichtigingsafspraak begon het wachten op de offerte. Na 2 weken vraag ik hoe lang nog. Antwoord: ga mijn best doen…Ondanks 3 pogingen in de weken erna om een offerte te krijgen is er 2 maanden later nog altijd geen antwoord en geen offerte gekomen. Conclusie: bespaar je tijd en moeite om naar dit bedrijf te gaan, want ze willen kennelijk niet verkopen en erger nog (voor de klant) ze communiceren niet meer en je verdoet je tijd bij deze club.

April 16, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look