Jellingcamping Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jelling Familie Camping er en skøn og utrolig velholdt campingplads – en rigtig lille perle! De store baderum og toiletter er altid pæne og rene, og hele pladsen fremstår velplejet og indbydende. Pers... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lige været på Jelling Camping for 2. gang med mine 3 børnebørn på 7, 10 og 13 år. Fantastisk sted og kan anbefale følgende. Campingplads med god service Dejlig mobilehome med 3 værelser, s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste anbefalinger til Jelling Camping. Pæne og rene faciliteter, pladsen fin og velholdt, god affaldssortering og ikke mindst meget venligt og imødekommende personale. Peter ( og Berit) er så h... See more

Company details

1. Business Services

Information provided by various external sources

Jelling Campingplads, beliggende hyggeligt i Jelling by. Tæt v/ Legoland og Løveparken. 270 pladser, udlejning af luxustelte og forskellige størrelse hytter, samt friluftsbad, legepladser, trådløst Internet, Internetcafe, pool, arcademaskiner, petanque, minigolf, kiosk og cafeteria.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Virkelig dejlig campingplads

Virkelig dejlig campingplads. Vi havde lejet en af de mindste hytter til en absolut rimelig pris. Det var en god legeplads for børn og gocarts som især var populære og kørte nonstop. Virkelig dejligt cafeteria med gode store portioner og god mad. Friluftsbadet var virkelig dejligt, grønt og velholdt og det var gratis at bruge. Jeg vil klart anbefale.

July 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig hyggelig campingplads og spændende område

Det var første gang at jeg og familien skulle afsted med vores telt. Jeg mødte Peter (ejer) som hjalp med lån af en forlænger ledning og vejledning til aktiviteter for os og børnene. Legepladsen var stor og god. Gratis minigolf. Vi fik også fri adgang til friluftsbadet.
Vi fik anbefalet Jelling momenterne og museet. Der var gratis adgang og man kunne købe et aktivitetskort til børn.
Det var rigtig spændende og børnene venligt.
Det eneste negative var flytrafikken men det var minimal.

July 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har lige været på Jelling Camping for…

Campingplads med god service
Dejlig mobilehome med 3 værelser, stue, køkken, bad og eget toilet og alt var rent og pænt.
Gratis minigolf
Gratis adgang til stort badeland
Gratis børne aktiviteter som campingpladsen arrangerer
Gratis levende musik fredag aften
Pris 1250,- pr. overnatning og kun 200,- kr. for slutrengøring.
Kan varmt anbefales🤗🤗

July 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk søde og imødekommende…

Fantastisk søde og imødekommende medarbejder! Dejlig café med overraskende lækker mad og sød betjening.

Vi kom hertil ved et tilfælde, men kommer absolut igen. 😊

Der har ikke været noget som helst at sætte en finger på. 👍🏻

July 21, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Legoland, legefaciliteter og service

Legoland, legefaciliteter og service

Fantastisk service fra et hjælpsomt og veloplagt personale, tæt på Legoland og en god legeplads til ungerne trækker op.

Eneste anke er, lyden af togbanen lige op af pladsen og lufttrafikken over pladsen.

July 19, 2021

Vidunderet i Jelling

Når en familie- der som vores - ikke er elite campister skal ud og opleve campinglivets glæder for første gang, er Jelling Camping nok det ubetinget bedste sted at indlede camping eventyret.. Uden at have den store erfaring er jeg sikker på at vores oplevelse her på Jelling Camping bliver svær at toppe!! Og vi skal uden tvivl herop igen... tak til Peter og hans dejlige familie og stab for en vidunderlig uge i Jelling..På glædeligt gensyn Thorbjørn og familie

July 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jelling camping får igen i år mine…

Jelling camping får igen i år mine bedste anbefalinger. For andet pr i træk er vi nogle vennepar inkl. børn som har tilbragt en weekend sammen. Vi ville gerne grille og Peter sørgede for vi fik 2 grille op til os, legepladsen er fantastisk, caféen er mega god og det er fantastiske priser, vi fik opgraderet vores hytter fordi der tilfældigvis var plads og så er servicen altid i top☀️. Vi kommer igen næste år.

June 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har vi fået så god service...

Aldrig har vi fået så god service...! Vi havde købt et sweetdeal bevis på en luksus hytte med 2 nætter og jeg ringede til dem og bookede hytten, da vi var 2 voksne og en lil pige på lidt over 1 år, ville jeg gerne høre om de havde rejseseng og højstol. De havde begge dele og sagde at de selvfølgelig bare ville stille det i hytten så det stod klart til os. Dernæst så fandt vi ud af at vi hellere ville komme dagen før vores booking så vi havde lidt mere tid, plus at så sov lille pigen på vores køretur fra Sjælland til Jelling. Jeg spurgte om det kunne lade sig gøre, det kunne sagtens, de ville gøre sådan at bummen ville scanne vores nummerplade og åbne op, uanset hvad tid vi kom på (jeg havde sagt det nok blev sent) Yderligere så fordi vi kom udenfor receptionens åbningstid, havde de ombooket vores booking så vi fik et mobilehome istedet for en luksushytte, da mobilehomes var nemmere at finde på pladsen og de havde ladet nøglen sidde i, så vi bare kunne gå ind og tjekke ind i receptionen dagen efter.. Det skal siges at mobilehome var dyrere end luksushytterne men vi skulle ik betale en øre mere end hvad vi allerede havde gjort.

Op ad campingpladsen ligger der et friluftsbad og dette står til fri afbenyttelse (i friluftsbadets åbningstid) når man bor på campingpladsen. Du skal ligge et dispositum på 100 kr, men du får pengene igen hvis ikke du smider adgangskortet til friluftsbadet ud.

Til sidst og ikke mindst var deres fælles toiletter og bad fantastiske, aldrig har jeg oplevet noget så lækkert på en campingplads. Og vær OBS på at campingpladsen har altså fået ny ejer, og det var den nye ejer vi var hos og vi var så glade for ham og hans families sind, glæde og service..

August 28, 2020

Tak for et godt ophold

Dejligt ophold og den nye ejer Peter var utrolig hjælpsom og venlig. Der var rent og pænt, gratis friluftsbad og børenvenligt samt hyggeligt opholdsområde.

August 9, 2020

Meget hyggeligt sted

Meget hyggeligt sted, overskueligt og alligevel rig mulighed for underholdning både på pladsen og i nærheden.
Fine toilet og badeforhold.

Ejeren af pladsen (Peter) har været meget imødekommende og serviceminded.

Bestemt et sted vi gerne vil tilbage til.

July 28, 2020

Weekend på Jelling camping

Har lige haft en weekend med egen campingvogn på Jelling Camping og er fint tilfreds. Der er rigtig meget til børnene og de ville gerne blive længere. Vi kommer helt klart igen og længere tid.

July 26, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Rengøring mangelfuld

Generel Fin Campingplads med god legeplads for børnene. Vi havde lejet mobilhome - hvilket var fin med hensyn til stand og plads. Rengøringen var dog helt i bund👎 Det lignede der ik var gjort rent flere steder i vognen og senere på dagen så jeg to mobilhome der skulle gøres rene. Begge steder blev der brugt mellem 10-12min på rengøring. Yderst uacceptabelt især i disse Corona tider!

July 22, 2020

Fantastisk campingplads tæt ved Legoland

En stor tak til Family Camping Jelling for en alle tiders ferie!

Pladsen har i år fået ny ledelse og er blevet renoveret så pladsen egner sig perfekt til børnefamilier. Vi blev ved ankomst checket ind af meget venligt, smilende personale som under hele vores ferie var behjælpelig med informationer om områdets mange attraktioner og seværdigheder. (Bl.a. Legoland og Givskud Zoo som ikke ligger langt fra campingpladsen). Pladsen har i år fået helt nye mobilehomes som er yderst luksuiøse og indeholder meget inventar. Der er god plads omkring dem så børnene havde rig mulighed for at lege og spille spil på græsset.

Hele familien har nydt pladsens mange faciliteter som alle er gratis og let tilgængelige. Der er alt ligefra minigolf, hoppepude/borg, trampoliner, bordtennis, en lækker ny legeplads og fri adgang til et opvarmet friluftsbad med udspring og rutsjebane for de yngste. Børnene har ligeledes adgang til et spille/malerum og til diverse mooncars og cykler. Flere gange om ugen blev der arrangeret hesteridning i naturen og en kæmpe vandkamp som børnene nød i stor stil.

Med udsigt til legepladsen ligger pladsens resturant som tilbyder lækker mad, bl.a. morgenbuffet, til gode priser. Campingpladsen ligger kun 10 minutters gang fra Jelling centrum hvor der er flere indkøbsmuligheder. Her kan man også se de berømte Jellingsten.

Vi har under hele opholdet følt os meget velkommen og vil helt sikkert komme tilbage næste år. En plads vi varmt kan anbefalde!

July 24, 2013
Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER VÆK FRA DISSE HOLLÆNDERE

Har lejet hytte under Jellingmusikfestival de sidste 10 år. Harry & Barbara overtog pladsen for et par år siden med store økonomiske vanskeligheder til følge. De beholdte vort dispositum både 2009 & 2010 hvor vi efter gentagne henvendelser aldrig fik respons hverken når vi skrev eller ringede?
Det endte så med at efter ca 2 måneders rykkere efter vore penge vi til sidst mødte personligt op på pladsen hvor vi på forlangende fik vores penge.
Pisseirriterende og vi ved efter vi har talt med flere deltagere som også var der i samme tidsrum at de også er snydt for deres indbetaling af dispositum.
Som man har kunne læse i dagspressen har Jelling camping en meget presset økonomi, samt at Harry & Barbara ikke har det fjeneste begreb om at drive forretning i Danmark. Deres mentalitet hører ikke til i vores land og jeg mener virkelig at de burde skrubbe ad helvede til ( Holland fortjener deres inkompetence ) De prøver hver gang at slippe for at tilbagebetale dispositum - sidste nye er at lejerne af hytterne pludselig ikke kan finde ud af at rengøre ordentligt - løgn og latin - Bedrageri og se så at komme ud af vores danske samfund - i hører ikke til her.

Mea navis aëricumbens anguillis abundat

"omniglot"

March 11, 2011
Jellingcamping logo

Reply from Jellingcamping

Since 2013 Jelling Camping has started a new partnership with FamilyFun. We have had a big renovation, placed 17 new mobile homes with a complete new management.

We have heard many bad stories about the past and so it was very easy for us to do better. The customer experience is for us now very important, such as the fact that kids should be able to play as much as they want. We built a new climbing arena, mini golf is for free, the mini cars and bikes are for free. If the kids are happy, we are happy!

Thereby we also have determined a different price for our customers. You no longer pay per person, or for the electricity used, or for the shower coins, or for the internet. All is included and we have got a fixed fee for a pitch or each accommodation. Quality up, prices down was our mission and we are very happy about the current results...

It motivates us to make it even better next season!

So we are sorry about your bad experiences in the past and we like you to know that you are always welcome to show the new Family Camping Jelling.

Take a closer look