Jkbeautyshop Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Een hele slechte ervaring en service…

Een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Gebruik al langere tijd The Gelbottle lakjes. Een bestelling gedaan van drie lakjes en meteen een lakje uitgeprobeerd. Een hele slechte substantie en erg waterig. Nog niet eerder meegemaakt en erg zonde, want geen goedkope lakjes.

Dit netjes aangegeven bij het bedrijf met foto’s. Het probleem werd op de lamp gegooid die ik gebruik. Vreemd, want gebruik de lakjes in combinatie met de lamp al ruim een jaar en nog nooit problemen gehad.

Maar het wordt nog erger, want ze hebben mij gevraagd mijn ‘negatieve’ review aan te passen. Sorry, maar waarom zou ik mijn eerlijke ervaring niet mogen delen. Daarnaast mogen zij mij dit helemaal niet vragen.

Wat een slechte service zeg en beetje omkopen om een goeie review te krijgen door een matige kortingscode te bieden…..

Een sterke afrader!

April 8, 2025
Jkbeautyshop logo

Reply from Jkbeautyshop

Beste Demi,

Wat vervelend te horen dat u deze ervaring heeft met onze klantenservice.
Gelukkig hebben wij u inmiddels telefonisch gesproken en bleek het om een misverstand te gaan. Wij nemen deze case zeker mee in besprekingen met het klantenservice team als leermoment.
Vandaag is tevens het flesje BIAB van uw keuze verzonden aan u ter compensatie van de miscommunicatie van onze kant.

Team JK Beautyshop

Rated 5 out of 5 stars

Mooi aanbod producten tegen een nette…

Mooi aanbod producten tegen een nette prijs. Had helaas een defect product ontvangen die door de hulp van Fleur van de klantenservice zeer snel en kosteloos vervangen werd. Geweldige service dus!

September 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik deed een bestelling 3/6 als need…

Ik deed een bestelling 3/6 als need klant om de 3a4 maanden en vermeldde in opmerking dat een biab kleurtje Lady verschrikkelijk stonk en dat we deze niet hebben kunnen gebruike. ...
De eerste maal dat dit voorvalt met een gel bottle flesje dus bij de bestelling bestel ik
deze biab kleur voor onze medewerkers gewoon opnieuw
1 dag later krijg ik een vriendelijk telefoontje met de opmerking dat ik ter compensatie het kleurtje Lady bij mijn bestelling erbij krijg
Er word niks vermeld dat ik een foto moet maken ... dus ik gooi het flesje in de vuilnisbak
1 dag later krijg ik een mail en een what's app dat ik het flesje moet fotograferen voor de batch nr .wat ik ergens nog begrijp .. ik ga dus terug opzoek in de vuilnisbak achter het flesje
Maak er een foto van en stuur deze door via what s app
Krijg ik direct een berichtje terug dat dit flesje is gebruikt !
Heb hierop direct gereageerd en heb nooit nog iets gehoord
Als zaakvoerster van een wellness bedrijf ga ik me echt niet bezig houden om te beweren dat dit gebruikt zou zijn als het niet zo is ! Vind ik het echt onprofessioneel /onbeleefd om te beweren naar mij als trouwe besteller van gel in the bottle dat met dit flesje zou wel zou gewerkt zijn !!
Ik ga dit niet in een opmerking vermelden voor € 29,95 en het gewoon opnieuw bestellen
Waarom doe ik hier mijn zegje ... omdat ik op de what s app die ik gestuurd heb nooit een antwoord heb gekregen
Dit is geen klanten service !!

Mvg Katrien Casaya Spa

June 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Aanrader om hier te bestellen

Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Na wat verwarring over een kleur, heb ik contact gezocht en werd erg vriendelijk geholpen. Tot in detail kreeg ik foto’s welke kleur het meeste overeenkwam, en ben uitstekend verder geholpen. Ik blijf hier zeker vaker bestellen!

May 6, 2024

Snel geleverd!

Had wat vragen gesteld via de mail, deze werden snel en kundig beantwoord met overzichtelijke links naar de producten. Snel geleverd en fijne communicatie.

February 14, 2024

Ruim assortiment

Ruim assortiment, scherp geprijsd en vlug mijn bestelling ontvangen. Heb ik hier nu meerdere keren besteld en dit wordt mijn vaste adres. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

February 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meerdere keren hier besteld, top!

Meerdere keren hier besteld. Snelle levering, topproducten en goed verpakt. Bij vragen netjes antwoord gekregen. Fijn dat hier mensen werken die verstand hebben van de producten die ze verkopen.

February 1, 2024

twee nageltangen gekocht

twee nageltangen gekocht, na 4 keer gebruik op 1 tang al een roest vlek.
Voordat ik de tangen aankocht gevraagd of ze in de ultrasoon mochten, dat mocht, en het hoefde niet met hun barbacide.
Nu een klacht ingediend en natuurlijk doen wij het als pedicure verkeerd. het maakt niet uit wat je schrijft als klacht ze vinden altijd een oplossing dat het je eigen schuld is.
geen tegemoetkoming van een nieuwe tang of geld terug. Bestel er nooit niet meer.

June 21, 2023

Denkt mee in oplossingen

Vorige week een bestelling geplaatst, maar werd door een medewerker gebeld dat de mini guestlist niet meer op voorraad was. Deze had ik speciaal besteld voor een klant. Als oplossing hebben zij de grote variant gestuurd. Echt een top service!

March 9, 2023

Schandalige klantenservice:

Schandalige klantenservice:

Na een bestelling te hebben geplaats kreeg ik mijn pakketje binnen. Echter bleek na openmaken dat mijn bestelling niet compleet te zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad met Amber van de webshop kreeg ik te horen dat ik bij Post nl moet zijn. Deze geeft natuurlijk aan dat ik bij de webshop moet zijn. Helaas word ik niet gehoord en krijg ik het gevoel dat ze me wegzetten als fraudeur. Aangezien ze meerdere keren aangaf dat er vaak wordt gefraudeerd. Ik krijg als oplossing dat ze contact opnemen met Post nl. Waar ik dus al het antwoord van weet. Ik raadt ieder aan hier niet te bestellen want zodra er een probleem is krijg je een discussie en de webshop zit nooit fout. Ze hebben een foto hoe het is verzonden ik heb een foto hoe het is ontvangen maar dat telt schijnbaar niet. Erg teleurgesteld om voor een paar tientjes zo behandeld te worden.veel frustratie verder en op een oplossing kan ik lang wachten. Pech geld weg....

September 19, 2022
Jkbeautyshop logo

Reply from Jkbeautyshop

Goedemorgen Melissa, Wat vervelend om te lezen dat u een nare ervaring met ons heeft. Ik heb het even voor u nagevraagd bij mijn collega's en zij geven aan dat ze foto's hebben gevraagd van het pakket hoe u het heeft gekregen. Deze hebben wij echter nooit van u mogen ontvangen. Het komt vaker voor dat de flesjes in het vul materiaal goed verpakt zitten en dat het per ongeluk word weggegooid. Wij waren in afwachting van uw foto's zodat wij de klacht verder op konden pakken met post.nl Wij hebben namelijk direct na uw klacht een case aangemaakt bij post.nl. U kunt de foto's alsnog even naar ons doorsturen zodat wij dit verder met post.nl kunnen oppakken. Mvg, Melanie JK Beautyshop

The Trustpilot Experience

Take a closer look