Jordemoder.dk Reviews 117

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi følte os helt trygge og skønt behandlede. Det var en vild oplevelse at se det første hjerteslag, og vi fik både en video af sessionen med skærmen samt billeder digitalt og fysisk. Kan varmt anbefa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt tid til en tryghedscanning på klinikken i Odense i dag, og vi blev mødt af den sødeste Birgit, hun var helt igennem fantastisk og vi følte os så trygge og i gode hænder. Her kommer vi... See more

Company details

1. Midwife
  2. Baby Store

Written by the company

Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Fantastisk ❤️

Rigtig dejlige oplevelser hos jer, det er 2 gravilitet hvor vi kommer hos jer og får køn og 3D&4D.. I giver tryghed og besvare alle salgs spørgsmål mm, og det rigtig skønt.. Håber jeg kan få råd til en tur mere inden vores dreng kommer til verden i januar🤗❤️🙏

September 30, 2023

Reply from Jordemoder.dk

I er i hvert fald meget velkomne :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den sødeste jordemoder 😍 jeg skulle…

Den sødeste jordemoder 😍 jeg skulle have lavet hindeløsning og hun tog sig god tid og spurgte ind og lavede enda en scanning da hun mente jeg havde lige rigelig med fostervand :) og fantastisk personale i telefonen der kunne vejlede rigtig godt i forhold til hvad der var behov for ❤️ ville til en hver tid anbefale jer videre 😀

September 25, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord! Anbefal os endelig videre! :-)

Fantastisk jordemoder

Jeg har brugt jordemoder.dk under to graviditeter nu til fødselsmodning. Jeg har virkelig følt mig set og hørt og følt mig mødt og forstået af en virkelig dygtig og omsorgsfuld jordemoder 🙏🫶 jeg vil klart anbefale jordemoder.dk til andre og til enhver tid selv bruge dem igen, hvis jeg skulle blive gravid igen.

September 22, 2023

Tak Josephine :-)
Uden anmeldelser som din, ville det ikke være det samme.

Rated 5 out of 5 stars

MEGA god oplevelse, dygtig personale

Vi har været der 2 gange og har været yderst tilfreds🙂 de var meget grundige til at scanne og fortælle om alt hvad de så. I forhold til scanning på sygehus!
MEGA god oplevelse❤️

September 3, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Fedt! Tak for det positive ord! :-)

Tilfreds som altid

Tilfreds som altid. Vi brugte jordemoder.dk til vores søn og bruger dem nu igen, da vi venter nr 2. Jeg ville vælge dem til enhver tid over andre, da de giver mig den tryghed jeg har behov for og jeg stoler på dem og deres kunnen 🙏🏼

September 1, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak Julie! Du er velkommen til nummer 3 ;-)
Jrodemoder.dk

Rated 5 out of 5 stars

Vi venter vores 4 barn og har brugt…

Vi venter vores 4 barn og har brugt jordemoder.dk i hver eneste graviditet.
Altid tilgængelig pr telefon. Man føler sig set og hørt ☺️

I går var vi til kønsscanning og sonografen gav igen hele familien en god oplevelse. Der var god tid og vores børn blev spurgt om der var noget de gerne ville se, sonografen viste børnene hvad de gerne ville se og var god til at forklare dem, hvad hun kunne se.

Derudover fik vi en masse gode billeder med hjem.

September 4, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for den pæne anmeldelse! Det er højt værdsat :-)

Intet andet end fantastisk

Intet andet end fantastisk!
Her går de længere end langt for at give den aller bedste oplevelse! Jeg kan med de varmeste anbefalinger anbefale jordemoder.dk!
Altid det fortrukne sted!
(Fredericia afdelingen)

August 12, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord Ann! Uden anmeldelser som din, havde det ikke været det samme :-)

Rated 5 out of 5 stars

I greb mig da jeg havde allermest brug for det

Jeg har ikke ord for hvor taknemmelig jeg er, i greb mig da jeg havde allermest brug for det tusind tak for det. Jeg havde den bedste oplevelse på trods af situationen

August 1, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Vi står klar til at gribe dig igen, hvis behovet skulle opstå!
Tak for anmeldelsen!
jordemoder.dk

God oplevelse

Jeg har før haft meget positive erfaringer med jordemoder.dk, både i min tidligere graviditet og i denne graviditet. Dette besøg blev endnu en god oplevelse.
Denne gang var det Malene der scannede mig. Hun tog sig god tid, var omsorgsfuld og var god til at forklare hvad vi så på scanningen. Jeg er tidligere blevet scannet af Birgit, hvilket har været ligeså positiv en oplevelse.
Hvis jeg på et tidspunkt skal scannes igen, vil jeg uden tvivl bruge jordemoder.dk

July 24, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Du er så velkommen Maja! Tak for anmeldelsen! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes jordemoder.dk i Odense varmt…

Jeg synes jordemoder.dk i Odense varmt kan anbefales. Nu har jeg kun været der én gang indtil videre, for en tryghedsscanning. Man føler sig velkommen inde i lokalet, og jordemoderen var simpelthen så sød, og spurgte ind til hvordan jeg havde haft det, og forklarede hvad vi så på skærmen. Hun præsenterede sig dog ikke, det var lidt ærgerligt, men sød og venlig var hun altså 🥰 det er helt klart også der jeg vil hen til mine senere scanninger 😃

July 25, 2023

Hej Katrine
Du har været inde ved Malene Molhemi.
Vi takker mange gange for de positive ord! Vi skal nok sørge for hun læser din anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi var til kønsscanning d

Vi var til kønsscanning d. 26/7 hos Jordemoder.dk. Det var en dejlig behagelig og grundig konsultation i hyggelige rammer.
Vi anvendte også Jordemoder.dk da vi ventede vores datter i 2020. Klart anbefalingsværdigt 😊

July 25, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak Katrine! Vi er her også, hvis der bliver en næste gang ;-)

Fantastisk sted

Fantastisk sted og fantastiske jordemødre. Jeg fik den bedste oplevelse til scanning i uge 9. Vi har efterhånden brugt dem til 5 scanninger. 3 tryghedsscanninger, 1 kønsscanning og 1 3D scanning igennem 2 graviditeter. Vi har været tilfredse hver eneste gang ❤️

July 23, 2023

Fantastisk :-)
Vi er glade for at Jordemoder.dk er et sted, man har lyst til at besøge flere gange.

Super sød jordmoder

Kæmpe anbefaling herfra
Super sød jordmoder.
Gav sig god tid. Også fik vi en masse billeder 😄

July 23, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak fordi i valgte Jordemoder.dk, og tak for den positive anmeldelse :-)

Birgit er FANTASTISK

Vi fik en akut tid på klinikken i Fredericia. Her blev vi mødt af den mest omsorgsfulde Birgit. Man kunne mærke, at Birgit oprigtigt var glad på ens vegne, da man på scanningen kunne se et lille foster og et bankende hjerte. Det var en så hjertevarm oplevelse, som både jeg og min partner ikke vil glemme. Tak for dig Birgit!

July 16, 2023

Reply from Jordemoder.dk

Det er os der takker, Gry
Det er en lige stor oplevelse hver gang, et lille nyt hjerte slår.
Vi sørger for at Birgit ser din anmeldelse :-)

Take a closer look