Fantastisk service og hurtig reaktion - havde bestilt 2 spisebordsstole og modtog 2 forkerte varianter, hvoraf den ene var defekt. Skrev til Jysk Møbelfabrik, som svarede med det samme og bestilte 2 k... See more
See what reviewers are saying
Fremragende service. Købte en sadel stol som mistede et hjul, efter at have kontaktet firmaet fik jeg et nyt understel skulle så bare skifte sædet. Men mig gamle kone kunne ikke løsne den, vupti så fi... See more
For ca 9 år siden købte jeg 8 Dolphin spisebordsstole hos jeres firma.Stolene har jeg været rigtig godt tilfreds med. Dupperne under stolene er efterhånden blevet slidte. I den forbindelse kontak... See more
Meget positiv oplevelse at handle hos Jyskmøbel Fabrik, først købt et fedt hæve/sænkestel, eftefølgende har fruen og jeg har været forbi deres showroom, vi fik rigtig god sparring og vejledning af... See more
Company details
Information provided by various external sources
Jysk Møbelfabrik. 700 m2 showroom i et moderne og arkitektonisk flot domicil. Der er designet til at inspirer 3. etager med indretninger til privat så vel som erhverv. Vi har et kæmpe sortiment fra kontormøbler til designmøbler Vores kunder skal være tilfredse med de indretningsløsninger de har valgt til kontorer og de offentlige miljøer samt i de private stuer. Support Tlf. 70236232 eller mail@jyskmobelfabrik.dk
Virkelyst 80, 7400, Herning, Denmark
- +45 70 23 62 32
- mail@jyskmobelfabrik.dk
- www.jyskmobelfabrik.dk
No recent history of asking for reviews
Kun positivt at sige!
Kun positivt at sige!
God hjemmeside.
Virkelig god personlig (gennem tlf) betjening.
Virkelig godt tilbud.
Hurtig levering.
Og nogle virkelig flotte barstole.
Vil helt klar anbefale andre at handle her!
Fantastisk service
Fantastisk service. Blev ringet op og spurgt om jeg allerede havde tilsvarende stole som dem jeg havde bestilt. Hvor gamle de var da producenten havde skiftet leverandør af læder igennem de seneste år. De ville gerne have at jeg sendte billeder af mine stole så de kunne finde nogle på lageret der matchede bedst. Jeg fik billeder retur til godkendelse inden de blev sendt.
Havde jeg bestilt de samme stole i Ilva var der bare blevet sendt to tilfældige stole. Så tak for det😊
Jysk var meget forekommende og strakte…
Jysk var meget forekommende og strakte seg langt for å levere den øn skede v aren til riktig tidspunkt, og jeg erf meget fornøyd med varens kvalitet!
Virkelig fin services,bestilte stole en…
Virkelig fin services,bestilte stole en fredag leveret mandag formiddag
Alt var som det skulle være👍.
Leif Christiansen
Virkelig god service og søde mennesker
God service, hurtig levering og mega søde mennesker. Vi bestilte deres flotte deltastol hvor en af stolene havde en fejl. Vi fik lyn hurtigt leveret en ny stol. Kæmpe anbefaling herfra!
Særdeles god service
Super flotte møbler i god kvalitet. Vi oplevede utrolig hurtig levering og service i særklasse, da vi skulle have byttet vores ene stol. Derudover svarer de hurtigt på mails og tager hånd om deres kunder. Kæmpe anbefaling herfra!
Hurtig levering og samarbejdsvillig.
Hurtig levering og super lydhør og samarbejdsvillige i forhold til fejl på produktet.
Hurtig respons på henvendelser - handler gerne der igen.
God service. Levering som aftalt. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Ville anbefale jysk møbelfabrik til andre og ikke tøve med at handle med dem igen.
Service, når det er bedst!
Service, når det er bedst!!
Med et enkelt opkald, hvor jeg spurgte til en bestemt var gik der kun ca. 3 minutter, før 'Mads' havde tjekket med leverandør, ringet tilbage og sendt faktura. Service udover det 'normale' i markedet, men en selvfølgelighed for Jysk Møbelfabrik. Kan nu kun blive en god dag!
Air skrivebord
Købt et Air skrivebord. Flot skrivebord i en udmærket kvalitet. Desværre en transport skade på pladen, men kundeservice var meget hjælpsom og venlig, der straks behandlede reklamation og nyt er på vej. Transportskader sker og jysk møbelfabrik håndterede det til UG.
De bedste anbefalinger fra os 🤗…
Super nemt at ringe og bestille hos Mads
God vejledning om stolene og 2 dage efter blev de leveret som aftalt til vores adresse💪Rettidig omhu det sætter vi pris på
De bedste anbefalinger her fra
God og behagelig service 🙂
Skulle bruge et hæve-sænke skrive/spisebord som privat og modtog en tålmodig, venlig og super indlevende vejledning med efterfølgende god og fleksibel service gennem hele processen til bordet var leveret på min adresse.
Desuden godt informationsniveau.
Bordet er nu samlet, let at samle selv, og jeg er super godt tilfreds med produktet 👍🙂
Super god service og levering til tiden…
Super god service og levering til tiden og altid lydhøre og hjælpsomme.
Super god service og fik også et…
Super god service og fik også et prismatch i.f.t. anden leverandør. Så vil helt sikkert gerne købe møbler hos Jysk Møbelfabrik igen en anden gang.
Super firma at handle med
Super firma at handle med
Super priset
Kan kun anbefales
Kan på det varmeste anbefale jysk…
Kan på det varmeste anbefale jysk Møbelfabrik .. utrolig venlige og varerne leveret hurtigt og effektivt 👍
Super service og hurtig levering
Super god service fra en flink og hjælpsom sælger, god pris og lynhurtig levering. Kan kun anbefales👍😀
Super oplevelse
Jeg handler meget på nettet, men man skal lede længe efter den service jeg har fået hos Jysk Møbelfabrik. Tak for handlen.
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Ordre blev holdt i hånden hele vejen og der blev givet besked undervejs. Hurtig levering - og faktura kom på mail med det samme. Alt i alt en fantastisk oplevelse - som jeg varmt kan anbefale !!
Stor ros herfra og tak for god behandling
kh Betina