Alt spiller. Maden som smager og er anrettet, så du får lyst til at spise mere. Serverings personalet "kører på skinner." Søde venlige og smilende og prisen ligger på et niveau du naturligvis er til... See more
See what reviewers are saying
Bestilte 4 kuverter nytårsmenu take away. Venlig og nemt da vi afhentede maden om eftermiddagen. Mad og vejledning var der styr på, så vi supernemt kunne anrette derhjemme, noget koldt og noget skull... See more
Fantastisk frokostoplevelse ved…
Fantastisk frokostoplevelse ved 12-tiden
Min mor og jeg besøgte Kalvø i dag til frokost, og det var en absolut fornøjelse fra start til slut.
Vi fik serveret en pariserbøf, en klassisk fiskefilet og deres oksetatar med æggeblomme. Alt smagte helt fantastisk og bar præg af gode råvarer og god tilberedning. Det er sjældent, man får en frokost, hvor alt bare sidder lige i skabet, men det gjorde det her.
Vi kommer helt sikkert igen. Klart anbefalelsesværdigt, hvis man er i området og leder efter en kvalitetsfrokost!
Rettidig omhu til UG
Alt spiller. Maden som smager og er anrettet, så du får lyst til at spise mere. Serverings personalet "kører på skinner." Søde venlige og smilende og prisen ligger på et niveau du naturligvis er tilfreds med.
Min højeste anbefaling for det fortjener de.
Hilsen Kjeld Freundlich
Herlig tur til Restaurant Kalvøen
Som så mange gange før, var denne tur til Restaurant Kalvø også virkelig fin. Lækker frokost, stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer - både øl og vine og som sædvanlig den skønne udsigt som præcis i dag tog sig ud fra sin bedste side.
Personalet havde virkelig travlt. Der var mange gæster og vi blev alle betjent med smil og venlighed.
Vi kommer helt sikkert igen.
Skøn oplevelse
Vi har netop holdt vores sølvbryllup med velkomstdrink, forret, stor buffet med drikkevarer ad libitum, dessert samt kaffe med avec. Virkeligt lækker mad, dejligt smilende og venlig betjening og fint lokale. Så dejlig en oplevelse. Det var ikke første gang, vi har brugt Kalvøen, og det bliver heller ikke sidste gang.
Dejlig menu
Sød betjening. Godt menukort. Vi valgte frokost menu og der var virkelig godt. Gode priser og dejlige omgivelser med smuk udsigt over Roskilde Fjorden
Fantastisk oplevelse ⭐️
Fantastisk oplevelse ⭐️
Vi holdt konfirmationsfest for vores datter, hvor vi havde valgt portionsanrettet forret og dessert samt hovedretsbuffet m/ drikkevarer ad libitum.
Det hele fungerede til perfektion. Maden var rigtig god, personalet meget opmærksomme og imødekommende.
Vores gæster manglede ikke noget, og alt spillede som det skulle hele dagen igennem.
Vi vender helt sikkert tilbage ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt perfekt og vidunderlig 75 års fødselsdag!
Min 75 års fødselsdag valgte min mand og jeg at fejre på Restaurant Kalvø. Det var et rigtigt godt valg. Vi var 17 voksne og 2 små børn. Vi blev modtaget af et smilende og meget sødt personale.
Vi havde valgt "Stor klassisk frokostbord". Det blev den helt store oplevelse. Samtlige retter var alle hjemmelavet og blev rost meget af alle vores gæster.
Sød og perfekt betjening af personalet.
Alle i selskabet udtrykte stor begejstring og glæde ved hele arrangementet.
En meget glad fødselar havde haft en vidunderlig dag.
TAK!
Torben og Lene Krogh
Fantastisk eftermiddag
Vi havde inviteret 40 personer på frokost - al mad og tilbehør var hjemmelavet og meget velsmagende. Vi havde faktisk glemt at tilkøbe to retter, men selv det blev fikset på rekordtid! Tak til køkken og service personale for en fantastisk eftermiddag !
Man blir så glad
Man blir sgu så glad når man en sjælden gang oplever, at ALT der blir serveret er et resultat af dedikation og omhyggelighed. Ingen præfabrikerede varer. Alt er åbenlyst lavet og tilsmagt af én der både kan sit håndværk, har udvalgt råvarerne, og som ved hvordan man får mest mulig smag og gastronomisk nydelse ud af det hele. På et tidspunkt opdagede jeg at jeg sad og spiste den tiloversblevne remoulade på et stykke franskbrød (begge dele håndlavede og lige i skabet selvfølgelig). Serveringen var opmærksom, dedikeret og venlig uden at være servil. I skulle unde jer en aften her.
Dyrt vabd
Jeg var nede og spise på Kalvøen d.15/10 med 2 venner.
Fantastisk betjening, fantastisk mad , fantastisk udsigt og en anmeldelse der normalt giver
5 STJERNE , men men men
Når jeg skal give 72 kroner for en flaske danskvand med brus, så trækker det godt nok ned.
Helt klart i skal tjene penge, og fair i har en avance på købe vand, men 500 % det er ikke i orden, håber i har jeres dansk vand i pengeskabet om natten.
Man føler sig set !!
Havde en rigtig god oplevelse her til aften. Man føler sig set og serviceret fra ankomst til afgang.
Rigtig sprød og lækker rejecocktail, fantastisk hjemmelavet brød til og spændende malt/ citron rørt smør. Gode vine til forret og hovedret !
Super hj.pandekager og ikke mindst en rigtig stor kande kaffe med
" rigtig kaffe i " mums !!
Behageligt personale og god stemning.
Kan varmt anbefales hvis man ønsker god klassisk mad med touch af
det moderne køkken , og høj kvalitet.
Mvh. Stig og Pia Cederberg
Nul Hund og derfor nul stjerner
Nul Hund og derfor nul stjerner, vi ville sætte os. Ved udeservering, men hunde var ikke tilladt så vi blev bortvist.
Vi kan ikke udtale os om maden da vi aldrig fik bestilt.
Måske et skilt som angav hunde ikke ønsket kunne være på sin plads.
Vi har aldrig før oplevet en restaurant som ikke tillader hunde i deres udeservering
Selvforkælelse!
Fantastisk mad, service og udsigt. Vi var et selskab på 5, som fik forretter, hovedretter og kaffe. Ualmindelig god service og lækker mad! Und dig selv denne oplevelse
FANTASTISK lækker thaimad 🥳
Spiste der inden Vikingspillet og det var noget sf det lækreste thamad vi har fået herhjemme. Fiske grøntsager, autentiske smage, lækker anretning og generelt en super god oplevelse. Kan klart anbefales at prøve 😊🙏🏻🇹🇭
Uspiseligt
Vigtigt at understrege det er CAFÉ KALVØ - Thaimad!! (Ikke Restaurant Kalvøen)
Har netop modtaget min bestilling, og har endt med at smide alt maden ud da det hele væltede i olie. Det var virkeligt ulækkert. Mine forårsruller lå i en sø af olie, fuldstændig fedet ind, og smagte af friture. Når jeg trykkede på den dryppede olien ud af den.
Jeg havde forventet en frisk nylavet forårsrulle og ikke en der lignede og smagte som om de havde ligget på lager i dage vis, og så en tur i ønskebrønden.
Min hovedret var lidt den samme oplevelse. Det var tydeligt den ikke var frisk lavet, men en oplevelse af den havde stået i en gryde nogen dage og bare li var blevet varmet op i mikroovnen. Kartoflerne var hårde, løgne kedelige, kyllingen sej og sovsen olieret og smagte og lugtede “underligt”.
Risene trætte og meget smattede/ nærmest som en grød.
Jeg ellllsker thaimad og ved godt hvordan thai mad bør smage og se ud.
Alt i alt en virkelig trist og ærgelig oplevelse, ikke et sted jeg havde lyst til at bestille thai mad fra en anden gang.
Et fantastisk stjerneskud 😋
TakeAWay nytårsmenu…
Super lækker 3 retters i deres TakeAWay nytårsmenu 2023. Det havde frisk smag, god konsistens samt lækkert komponeret og sammensat. En god oplevelse.
En helt igennem fantastisk service
En helt igennem fantastisk service, når jeg ikke havde min reservation i orden. På en 2 juledag, blev der i løbet af 5 minutter tryllet et bord frem til 4,hvor der i forvejen var meget travlhed. Alt med et smil og overskud.
Dejlig mad og god vin. Vi kommer helt sikkert igen👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Vi fejrede min fødselsdag den 19.10
Vi fejrede min fødselsdag den 19.10. med kro-menu: rejecocktail, wienerschnitzel og pandekager og var spændte på kvaliteten, da det kan udfordre at stege en wienerschnitzel sprød og lækker uden kalveinderlåret bliver tørt. Vi havde særlige ønsker ift. tilbehør og hvem der skulle have hvad og hvornår men alt klappede! :-) Ligeså vigtigt: restauranten var fyldt til bristepunktet, og alligevel fik vi en prima betjening med smil og venlighed af de søde tjenere. De agerede utroligt servicemindede; en - på andre restauranter i Frederikssund sjælden, men - her på Kalveøen sand fornøjelse at opleve! Tusind tak for en fuldendt resturantoplevelse. Vi kommer til at anbefale jer varmt til andre.
Et gemt perle
Endnu en gang kørte vi fra Greve til restaurant Kalvø for at spise frokost, fordi den var så god første gang og der er en skøn udsigt over fjorden. Og vi blev ikke skuffet. Smørrebrød, stjerneskud og frokost tallerken var så godt og der er rigeligt på tallerkenen. Min kone, bror og svigerinde bestilte alle 2 stykker smørrebrød, men kunne sagtens have nøjes med 1,5 stykke, for stykkerne er bare store og flot med fyld og pynt på. Vi kommer helt sikkert igen.