Det finns ju minus poäng som jag vill sätta.då är det minus 5 .när man kan visa ett program på bästa sändnings tid en helg och det är en repris på en repris alltså flera repriser på en repris.vem tr... See more
See what reviewers are saying
Såg på TV 5 Över Antlanten några avsnitt. Besättningen var den tråkigaste som varit någonsin. Tröttnade efter några avsnitt då de som var med var så negativa att jag gav upp o såg något annat på tv.... See more
Hur kan ni ändra sändningstid för Alla mot alla? Vill ni inte ha några tittare längre detta populära program går inte att följa längre om man inte vill vara uppe hela natten eller inte kan sova. Ni fö... See more
Skrivit redan men ikväll slår P Häggström verkligen bottenrekord, han har ingen koll alls på en såpass enkel sak som att hålla reda på 12 kulstöterskors längder och placeringar, kan det blivit för m... See more
Company details
Information provided by various external sources
Roligare TV! TV-nyheter, gratis webbTV, tablåer, diskussioner, bloggar, tävlingar och mycket, mycket mera.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Så dåligt att visa friidrott när…
Så dåligt att visa friidrott när Sverige är i semi mot Japan i pingis 🏓
Suck för Sveriges politik
Kanal 5 måste vara pingishatare
Kanal 5 måste vara pingishatare. Kvällens lagsemifinal är ännu en i raden av pingismatcher som ratas. Iofs förstör kanal 5 ändå det som sänds med ständiga reklamavbrott.
Sitter och tittar på 1:a rundan i…
Sitter och tittar på 1:a rundan i…
Sitter och tittar på 1:a rundan i damernas golf. Trots att två svenskor spelar har dessa ej följts eller visats under från start till hål 10. Skandal!!! Känns även som om kommentatorerna sitter av tiden, de kommenterar endast de spelare som visas och jag har ingen aning hur det går för våra svenska spelare. Sämsta OS sändningarna i mannaminne!!!
Var är Maja Stark och hur går det?????
OS- man bara pratar med varandra
OS - männen bara pratar med varandra, nästan tävlar vem som kan ge den elakaste omdömme om de som tävlar och framför allt om de finns tävlande från Norge eller Finland säger man inte ens det!! Så oprofessionella!
Det sämsta som har hänt
Det sämsta som har hänt, få betala för att se OS. Detta verkar bara hända i Sverige. Norge sänder via Nrk, Finland via Yle och Danmark via DK. Bara pengarkåta Sverige via betalakanaler fy va dåligt. Skulle behövas ett regeringsbeslut på sändningarna så att alla kan njuta av OS så att alla kan se det. Själv har jag ekonomi för detta men kommer att bojkotta MAX.
Hur kan kommentatorerna för friidrott…
Hur kan kommentatorerna för friidrott sitta och prata om Carl Lewis, att dom bara nämner hans namn är skamligt i dessa sammanhang
Har nog aldrig sett sämre sändningar…
Har nog aldrig sett sämre sändningar under mina 81 år. Den som planerar verkar helt tondöv. Där finns ingen känsla för idrott!
För att inte tala om studion. Meningslöst prat när man kan få se fantastisk idrott. Verkar vara mer en mannekänguppvisning. Och reklamen. Det gäller att ta död på intresset att överhuvudtaget titta. Måste vara svenskt rekord med långa reklaminslag. Har aldrig varit så frustrerad framför TV!!!!
OS sändningen är under all kritik,alla…
OS sändningen är under all kritik,alla kanske inte har råd med MAX,men då kan ni väl slopa reklamen under live sändningen åtminstone och jag hoppas att SVT tar hand om det hädanefter.
Kanal 5 är ett skämt
Det är OS, INTE VM i reklam. Det är skärpning som gäller för f*n! OS hålls vart 4:e år, ni kan lalla runt med ett överflöd av reklam alla andra dagar, utan att förstöra för de som faktiskt tycker om
Sport!
Förstör all upplevelse av OS med sina…
Förstör all upplevelse av OS med sina ideliga reklamavbrott. Än värre när man kommenterar en intervju med Henrik von Eckerman i Kanal 5 som inte sändes i Kanal 5 utan i Max. Mycket dåligt
Komentatorerna verkar att ha mundiare
Komentatorerna verkar att ha mundiare
tjatar om gamla resultat som de flesta kan.Allt gamalt är ju förfluten tid.
Tur att ha MAX slipper all dålig reklam
Bottenbetyg för OS-sändningarna.
Bottenbetyg för OS-sändningarna.
Det visas lite friidrott mellan reklamen. Att dom hinner.... att visa friidrott överhuvudtaget.
Synd att det inte finns minuspoäng.
//Sven
Detta os har varit det sämsta jag varit…
Detta os har varit det sämsta jag varit med om, när det gäller sändningen till vad svenska allmänheten är intresserad av. Är det så viktigt att tillfredställa ägarinträssen eller en svensk publik som tycker om att titta på hur det går för våra tävlade på nationell nivån.👎👎👎👎👎👎👎
Mycket bra kommentatorer för…
Mycket bra kommentatorer för ridsporten! Kunniga och suverän närvaro och timing i kommentarer, toppen!
Från en hästälskare
OS-sändningarna är under all kritik
OS-sändningarna är under all kritik, med tok för mycket reklam på femman och för dåligt ljud på sändningarna på både TV5 och Max. Varför skicka dit experter och programledare för de olika idrottsgrenarna när man inte kan höra vad de säger på grund av all bakgrundsljud/musik
Mvh
Marina
Ridsport
Ridsport, hoppning. Petronella som refererar är mycket bra men Henrik pratar i ett= mycket jobbig!
Nu är det dags igen
Nu är det dags igen! Sändningen avbryts hela tiden. Tar bort glädjen att se OS😠
Efter många om och men kom den igång igen. Jag är så trött på Max/Kanal 5
Urusel os-sändning från kanal 5
Urusel os-sändning från kanal 5. Man ska inte tvinga hela Sverige att abonnera på Max. Hur ska vi få ett gemensamt intresse för idrott när alla inte kan se det mest intressanta för oss.
Går inte att titta på golfen
Går inte att titta på golfen. Mer reklam än golf.stängde av.
Os studin kunde innehålla mer information om resultat i andra grenar tex 10 kampen …
Os studin kunde innehålla med information. Tex hur gick det I 10 kampen. Mycket ointressant babbel ! Inte så intressant med frågor till Teres Allshammar varje kväll om hur Sara Sjöström kanske känner sig !
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.